Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

ja lubię Emme i podoba mi sie sposób w jaki kreuje Hermione...ale to oczywiście moja opinia!!Rozumiem ,że ktos może mieć zdanie różniące się od mojego i w pełni szanuje poglądy innych ludzi...tylko nie moge za żadne skarby zrozumieć dlaczego darzycie ja taka nienawiścią...to jedyna(!) "aktorka" na filmwebie ,której aż tak się obrywa-te wyzwiska,porównywanie jej do niewiadomo czego(kogo),komentowanie zachowań,wyglądu ,wymyślanie historyjek(choć niektóre są świetne;P)...czy kotś mi wyjaśni fenomen ludzi nastawionych anty?? pozdrawiam!

Serena

yhyyhh (lezy)

niom, to bardzo proste...nudzi im się!!
JoJo im się znudziła, Duff im się znudziła, Hiltonówka im się znudziła... kto tam jeszcze... no mniejsza z tym.
Teraz, jakoże Watson zdobyła jakąś tam sławę, jest dosyć urodziwa i dostała role w znanym filmie rzucili się na nią! (wtf?)

Spokojnie, pojawi sie ktos nowy i Emme zostwaią w spokoju. No na tyle, że nie będą na nią wołać od "szmatsonów" i innych takich!
hyhyhyh...

Wystarczy jedynie spojrzec w profile antyfanów. (asasassasasaasa) I wszystko jasne! Albo nie mają nic tylko przyszli się powyżywać, albo mają... no coś tam mają! (wtf?)

(poszła dalej)

aniek_2

taaaaa....Emma sie znudzi..nie mecz się tak Serena..bo i tak nic nie wskórasz..to tak juz musi byś...jak jest dobrze na forum to zawsze znajdze sie paru debili którzy poopsuja to