tak mowi... byl wywiad (ktory ogladalam) z polskiej telewizji.. na koniec powiedziala pa wy marni ludzie.... i na innych stronach... tez ciekawe sie wyrazala... niestety nie mam tych stron bo ich nie pamieat m.... jak chcecie to sobie sami poszukajcie...
Taaaaa... Szmatson ma niezłe texty. Nienawidzę jej. Nienawidzę tego jak ona o sobie mówi. To już po prostu szczyt!!! Won z Emmą!!!! Kaileena
Tak masz racje. ALE moim zdaniem to wszystkie wielkie gwiazy są takie. Bogactwo i sława potrafi bardzo zmienić ludzi.
A widziałyście jej ,,sukienkę" na premierze HP i CO?? Boże!!! Wyglądała jak niebieski rozkładany parasol :P. Wiecie ona ma ten swój ,,styl" O_o
nie lubie emmy ale w ten tekst że nieby go powiedziała? heheh nie wierze cóż za bzdury do nawet przmądrzały tom cruse tak nie wypowiada sie przed kamera
Oooo!!!! Dosyć tego! Precz z Emmą! Ja my jesteśmy marni, to jej w ogóle nie ma! I pomyśleć, że kiedyś ją lubiłam! A masz, a masz, za zniesławienie, za różowy sweterek i niebieską sukienkę! :-))
No... a co sądzicie o jej... stylu?? Bo według mnie Szmatson najczęściej wygląda jak by się ubierała w szmateksie :P:P. No wiecie nie ma to jak połączyć zielony z fioletowym?? :P:P
jej ale z niej MENDA!!!!! Boże jak bym mogła wygarnęła bym jej wszytko co o nij mysle prosto w twarz!!!!!sczerze jej ni znosze...ale jakos trudno mi sobie wyobrazic ze na koniec powiedział "wy marni ludzie"...menda z niej jest niezła ale zeby była tez idiotką...nie podejrzewałam
no cóż.... skoro my jesteśmy marni.... to jaka ona jest?? hmmm nasuwa mi się parę pomysłów ale nie napisze bo to kulturalne forum :)
apropo zazdrości.... to mówiąc szczerze i na temat to ja jej w pewnym stopniu zazdroszcze sprostowanie- zazdroszcze jaj tego że miała szczęście i znalazła się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie- szkoda, że ja się nigdy w takim miejscu nie znajde :(
Jeśli by było można to proszę o podanie jakiejś strony z jej wypowiedziami publicznymi. Z góry dziękuję
Wiecie, Emma jest na tyle popularną aktorką, a jej tekst na tyle obraźliwy, że myślę, że ta sprawa byłaby trochę nagłośniona. Zaraz sprawdze w ciekawostkach i wiadomościach na filmwebie, ale jesli nic tu nie znajdę, to nie uwierzę... gdybys mi np podała tytuł tego wywiadu, żebym sobie obejrzała... poza tym, Emma udzielająca wywiadu POLSKIEJ telewizji?? z jakiej okazji? Rozumiem do gazety, ale do tv?
No właśnie wszyscy mówią że zrobiła to zrobiła tamto, tak jak rzekomy wywiad w którym się niepochlebnie wypowiadała o ludziach, ale dowodów na to rzadnych.
Dajcie chociaż jeden dowód to uwieże, bo narazie to tylko pomówienia
Jak można w ogóle wierzyć w takie bzdury? Jaki aktor przy zdrowych zmysłach wypowiadałby się tak o swoich fanach? Naiwni bywają ludzie...
ANTYFANI A GDZIE WASZE DOWODY NA POPARCIE TEGO CO MÓWICIE NO GDZIE?????
ODPOWIEM: WCALE ICH NIE MACIE!!!!!
DAJCIE CHOCIAŻ JEDEN DOWÓD TO MOŻE WAM UWIEŻE