Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

więcej na stronie http://www.pudelek.pl/artykul/6825/gwiazda_harryego_pottera_pali_jointa/

Jacob_Voorhees

na pudelku są same ploty...

patrick_42

po drugie: nie zakładaj tak beznadziejnych tematów opierającyh sie na takiej stronce jaką jest pudelek

po trzecie: TO NIE ONA !!!

BradMan

buhaha hehe dobry zart...przeciez to widac ze to nie jest Emma...;/;/Pudelek juz takie głupoty pisze...;/dziwie sie ze ktos sie na to nabrał...wogole twarz jest calkiem inna...szkoda gadac...

BradMan

No właśnie, to może być każdy, a niekoniecznie ona

użytkownik usunięty
patrick_42

No pewnie, że to nie ona. Popatrzcie na jej brwi. Emma ma bardzo ciemne i nisko ułożone, a ta laska ma wysoko i są jasne. Chyba widać różnicę...

patrick_42

ludzie! To jest Angelica Mandy która też grała w HP - siostrę Fleur!
Zobaczcie sobie tutaj:
http://www.emma-watson-fans.net/gallery/index.php?cat=9&page=1

Dokładnie nie pamiętam w którym to było folderze, ale jest tam parę zdjęć jak Angelica pali jointa. Zresztą Emma nigdy nie miała takich włosów :/

użytkownik usunięty
agusiek303

no i mamy odpowiedź :)

Jacob_Voorhees

widziałam te zdjecie....i moim zdaniem to nie jest ona. podobna, ale jednak nie- Emmma ma chyba inny owal twarzy i inny nos.

zanetkka_90

To na bank nie jest ona... ale nawet jesli by ją przylapali, to co? Jest znana, ma 17 lat- to wiek buntu;]

Jacob_Voorhees

to na pewno nie ONA... nie jej rysy twarzy .. no i te policzki takie różowe jak cholera... raczej mi nie pasuja do niej.

użytkownik usunięty
Speedfan

W towarzystwie jakim się obraca nie trudno o to...
http://www.snitchseeker.com/gallery/displayimage.php?album=48&pos=9

Jedna narkomanka, druga świeżo po odwyku... ;-)

użytkownik usunięty

Melody Jodie to było jakieś przyjęcie, coś z Chanel... zaraz towarzystwo ;/

Jacob_Voorhees

hahahha..zajebiste zdjęcie...cała Emma...xD;P

Jacob_Voorhees

Boże...
Pudełek do jedno wielkie badziewie... Proszę o nie zakładanie tematów opierających się na "bazie" Pudełka czy pudelka.. :/

ClubFoller

Powinna sobie popalić na planie, może lepiej by się wczuła w rolę:)

użytkownik usunięty
Sanos

No jasne, że przyjęcie, bo żeby niby gdzie się poznaje ludzi?
Sanos- trafne spostrzeżenie.

użytkownik usunięty

A co może ma przestać? Najlepiej, żeby nie pokazywała się światu. A co do tej foty, jest nieprawdziwa. Znaczy, nie Emma.

użytkownik usunięty

A to dziwne, rzeczywiście, bo jest osobiście przez Emmę skomentowane zdjęcie i zatwierdzone. Jak najbardziej ;-)

koles,a Ty cos paliles?

GDZIE TY NIBY MASZ skomentowane zdjecie i zatwierdzone przez emme watson co?????????????

Jacob_Voorhees

Helloł! xD
Oczywiście, że nie ona. Już nie chodzi o brwi, czy włosy, bo zawsze można wyregulować/wyprostować. Zwróćcie wuagę na ten pieprzyk po lewej stronie twarzy tej dziewczyny i choćby na aktualne zdjęcie tu na filmwebie. Widzicie coś? Bo ja nie :)

Sindalain

NO własnie to miałam zamiar napisać jak tylko czytałam te początkowe komentarze nawet nie jedem pieprzyk ale 2 nad ustami to na bank nie ona chociaz wlosy byly podobne

Jacob_Voorhees

drogi "firemanie"...
po 1:ta strona służy do wyraża swoich opini na temat owej gwiazdy lub filmu/ów, w którym grała
po 2:można uznać za niepoważne, umieszczanie podobnych donosów o gwieździe, których źródłem są portale plotkarski
po 3:na twoje nieszczęście (i widoczną ślepote lub jakąś poważną wadę wzroku) to nie jest Emma Watson...

Jacob_Voorhees

TO nie jest Emma Watson. Ona ma zadarty nos . Proponuję poszukać okularów, a później kogoś oczerniać, bo plotki tworzą takie przygłupy jak Ty to raz, a dwa : mogą mocno ranić, więc zanim coś napiszesz zastanów się jak Ty byś się czuł/ czuła w takiej sytuacji ;) ?

Jacob_Voorhees

Hhahahaha. Żałosne. Jak można wierzyć stronie skoro przy zdjęciu tego aktora Osmenta z jego siostrą piszą :,,aktor i jego dziewczyna''. Po za tym to nie ona. Buhahahaha

Jacob_Voorhees

przecież na tych zdjeciach to nie jest ona!
Poza tym to niech sobie pali co chce i tak jest swietną Hermioną:)

Jacob_Voorhees

ja osobiscie wole palic "tytoń" z lufy... kto co woli

Jacob_Voorhees

Na pierwszy rzut oka widac, że to nie ona. A zamieszczanie linków z pudelka to zwykłe zaśmiecanie...

MaggieMay

No faktycznie z tymi brwiami...
Emma ma takie krzaczaste bardziej...;P

Vendetta_

No ale co w tym złego że jara jointa(o ile w ogóle to ona jest na tym zdjęciu)? Sensacje se dziecko znalazło, to jej sprawa. Ja tam jestem za legalizacją dragów.

frycek49

i wlasnie wiadomo ze tak beda pisac skoro jest slawna i wciaz za nia lazi paparazzi ale to nie jest ona ona nie jest taka glupia zeby se rozwalac zdrowie;););)to jest podobno ta ktora grala mlodsza siostre fleur delacour ale nie pamietam jak sie nazywa ale mozecie poszukac w obstawie znalezc jej nazwisko i wyszukac jej zdjecia ona sie obraca w takim wlasnie towarzystwie a pozatym ma tak samo pieprzyki jak ta na zdjeciu z jointem a nie Emma