Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

No cóż talentu nie ma,urody też niema...........

Vicious_2

Wg mnie ma talent i chyba tak jest naprawdę skoro profesjonaliści i ludzie znający się na rzeczy wybrali ją do roli Hermiony spośród tysięcy kandydatek. Jeśli chodzi o urodę to każdy ma swoje zdanie. Ty uważasz że jej nie ma, a ja myślę wręcz przeciwnie ;]
Pozdro.

PureBloodPanther

Co do urody to autorka tematu jest dziewczyną i pewnie dlatego uważa, że jest brzydka... tak jest zazwyczaj...
To tak samo jak ja bym powiedziaała, że Bloom jest ładny, a ty byś zaprzeczył, bo jesteś facetem nie??
Zreszta no...

aniek_2

To jest fascynujące jaka Tortilla jest piękna, młoda i utalentowana nieprawdzasz? I zna się na rzeczy ...
Boshe mam dosć!!!!

PureBloodPanther

Spox Aniek, nie powiem żeby Bloom mi sie podobał, bo pedałem nie jestem ale mogę powiedzieć że jest przystojny. Z resztą jako że jesteś dziewczyną przecież tesh nie powiesz że każda panna jest brzydka. Mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi ;) Pozdro

PureBloodPanther

No tak, ja rozumiem... wg. mnie Emma jako dziewczyna jest ładna, noo!! No, tak, no... ale mi tez chodziło o to, że dziewczyną nie podobają się inne dziewczyny, a faceta inni faceci... tylko co do Emmy i Blooma jesteśmy wyjątakmi... (padła)

tyż pozdr...

Vicious_2

szczerze.... to nie zwracajcie uwagi na użytkowniczę tortillę bo to prowokatorka. spójrzcie tylko co ona wyprawia na forum Alexz Johnson... :/

Fluorescent

ano faktycznie..Dobrze że powiedziałaś...Czy ona w ogóle siebie lubii...???