Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 977 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

No cóż talentu nie ma,urody też niema...........

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Vicious_2

Wg mnie ma talent i chyba tak jest naprawdę skoro profesjonaliści i ludzie znający się na rzeczy wybrali ją do roli Hermiony spośród tysięcy kandydatek. Jeśli chodzi o urodę to każdy ma swoje zdanie. Ty uważasz że jej nie ma, a ja myślę wręcz przeciwnie ;]
Pozdro.

PureBloodPanther

Co do urody to autorka tematu jest dziewczyną i pewnie dlatego uważa, że jest brzydka... tak jest zazwyczaj...
To tak samo jak ja bym powiedziaała, że Bloom jest ładny, a ty byś zaprzeczył, bo jesteś facetem nie??
Zreszta no...

aniek_2

To jest fascynujące jaka Tortilla jest piękna, młoda i utalentowana nieprawdzasz? I zna się na rzeczy ...
Boshe mam dosć!!!!

PureBloodPanther

Spox Aniek, nie powiem żeby Bloom mi sie podobał, bo pedałem nie jestem ale mogę powiedzieć że jest przystojny. Z resztą jako że jesteś dziewczyną przecież tesh nie powiesz że każda panna jest brzydka. Mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi ;) Pozdro

PureBloodPanther

No tak, ja rozumiem... wg. mnie Emma jako dziewczyna jest ładna, noo!! No, tak, no... ale mi tez chodziło o to, że dziewczyną nie podobają się inne dziewczyny, a faceta inni faceci... tylko co do Emmy i Blooma jesteśmy wyjątakmi... (padła)

tyż pozdr...

Vicious_2

szczerze.... to nie zwracajcie uwagi na użytkowniczę tortillę bo to prowokatorka. spójrzcie tylko co ona wyprawia na forum Alexz Johnson... :/

Fluorescent

ano faktycznie..Dobrze że powiedziałaś...Czy ona w ogóle siebie lubii...???