Fenriz

Gylve Fenris Nagell

9,1
49 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Fenriz

cudo... godzina i jedenaście minut świetnie dobranych kawałków black/ thrash metalowych pachnących nieodżałowanym old schoolem. Polecam każdemu maniakowi

ExOblivione

Gdzie to dopadłeś?

Throttlehand

Nie posiadam tego w oryginale, a gdzie znalazłem ciężko mi obecnie powiedzieć.

ExOblivione

Bo u nas wszystkie muzyczne sklepy, jak i te z filmami przestaly istnieć i ciężko cokolwiek dostać a nie jestem fanem kupowania przez internet. Miło mi poznać fana takiej muzyki na tym portal:)

Throttlehand

To podejrzewam, że tą płytę będzie ciężko dostać poza internetem. Mi również miło - jak widzisz temat założony dość dawno, ale niewiele się u mnie w tej kwestii zmieniło, chociaż od niedawna muzyki słucham trochę mniej;) Jak już topic o Fenrizie to warto wspomnieć o całej serii składanek Trapped Under Vice, ale tam już chyba rozpiętość gatunkowa nieco większa jest - nie słyszałem wszystkich. Mimo wszystko warto bo gość ma ciekawy gust.

ExOblivione

Ciekawostka , chyba najlepszy cover Darkthrone : Transylvanian Hunger jaki w życiu słyszałem:

http://www.youtube.com/watch?v=ENacQJituFU

Fajnie ze na tej składance znalazło się Sarcofago , jak dla mnie zespół wymiata!

lesnyduch

Może nie najlepszy, ale na pewno podany w oryginalny sposób.

Sanderus

Poza składankami to ja chcę tylko wspomnieć o Radio Fenriz c: Można posłuchać na oficjalnej stronie i soundcloudzie, co miesiąc godzina z Fenrizem.