Gabriela Spanic

Gabriela Elena Španić Ulterra

8,3
356 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabriela Spanic

Mi najbardziej spodobała się w Paulinie( la usurpadora) tam zagrała naprawde świetnie i bardzo mi sie spodobało, inne filmy w których wystąpiła były ok ale nadal w pamieci pozostanie mi jako Paulina/Paola

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
rilla93

to wogóle była najlepsza telenowela, inne nie były juz tak ciekawe. Gabriela zagrała fenomenalnie, zwłaszcza Paolę Bracho. To wogóle był najlepszy serialowy czarny charakter: mądra, sprytna, sarkastyczna, złosliwa, sexowna i zła na wskroś. Podobało mi się to, że nie była tak bardzo nastawiona na zdobywanie Carlosa Daniela jak to zazwyczaj bywa w telenowelach. Ona chciała po psrotu zatruć zycie wszytskim dookoła. Gabrial jest fenomenalna, wspaniała aktorka o niezwykłej urodzie. Moim zdaniem zmarnowała się w telenowelach, gdyby grała w normalnych filmach byłaby najlepsza aktorka na swiecie. Trafiła troche na zły czas, bo kino latynowskie dopiero teraz wypłyneł na wierzch dzieki Gaelowi Garcii Bernalowi i Alejandowi Inarritu. Pozostaje tylko na to liczyć, ze Inarritu lub Almodovara zaangazują ją do jakiegos filmu