Gabrielle Anwar

7,5
4 308 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabrielle Anwar

Brzydka kobieta ;) Na jednej z okladek 'Tozsamosc Szpiega' - wyglada niczym facet. Moze i
znajdzie sie ktos, komu przypadnie do gustu, ale dla mnie tragedia ^.^

LilithBlack

Niezła sztuka, pewnie ma sprawne usta.

Morgan_Mortimer_Graff

Haha. : ) Czekałam na taki prymitywny komentarz. : )

LilithBlack

Dobre :D

LilithBlack

Dobre Popieram

LilithBlack

szczena ja u conana z Tango i Cash
-> http://www.grillwilson.com/site/wp-content/uploads/2013/02/Tango_Cash_0120_Layer -121.jpg
-> http://www.grillwilson.com/site/wp-content/uploads/2013/02/Tango_Cash_0122_Layer -123.jpg

michael_69

mi się ni podoba i pomyślec ze o mały włos nie zagrała głownej roli w Titanico jako Rose ale odrzuciła rolę bo nie podobał się jej scenariusz /

konrii_2

I bardzo dobrze, że odrzuciła rolę Kate jest o wiele lepszą akorką.

AnneBoleyn1536

Nie jest ładna ale ma coś w sobie.Coś uroczo niepokojącego. Sam nie wiem jak to nazwać.

LilithBlack

na plus na pewno wysportowana sylwetka, dobrze jej w kręconych włosach z racji że jest filigranowa to nadaje jej kobiecości, miejmy też baczenie że po 40stce jej już na spokojnie

maximus_

Niestety w filmach z roku 1991, 92 itd - też nie uważam jej za "ładną" .

LilithBlack

no, w tym czasie miała jakieś dwadzieścia, myślę że z wyrka bym jej wtedy nie wywalił, no ale jak to bywa w necie każdy ma pewnie supermodelki w domu to wiadomo ;)

maximus_

Ojeeej ... powaznie nie rozumiesz faktu, ze ludzie maja rozne gusta?
Supermodelki sa zrobione ... ja stwierdzam fakt, ze byla, jest i bedzie DLA MNIE brzydka ...
A skoro dla ciebie powiedzenie o kims, ze bys wyruchal, jest rownoznaczne z tym, ze ktos jest ladny - to wspolczuje tobie i twojej partnerce. ; ]

LilithBlack

a ja twojemu partnerowi ;)

maximus_

Twoja wypowiedz jest cholernie bezpodstawna ... ehh.
Skoncz gimnazjum. Dorosnij. Itd ...

LilithBlack

a ty może na początek naucz sie pisać poprawnie po polsku ...

maximus_

Ohh, nie masz sie do czego przyczepic, wiec brak polskich znakow, to juz niepoprawnosc ... ;]
Pisz sobie ile wlezie ... Ponizaj sie bardziej. Albo idz zrobic to, co pewnie najlepiej ci wychodzi - poszukaj dziewczyny do poruchania.

LilithBlack

to ty sie poniżasz tym "skoncz" analfabetko, do szkoły a nie pisać na forum, bo sama na szosie skończysz

maximus_

O dziiiz ... wybacz. "Natychmiast zakończ swą wypowiedź!" - pasuje?
Btw, tak sie czepiasz, a sam zaczynasz zdanie mala litera, a to nieporwanie ;]
Widze. ze sie juz za bardzo rozpedzasz maly ... Ja wiem ze takie trolle jak ty uwielbiaja wkurzac ludzi w necie ... W sumie wychodzi ci to, bo mnie draznisz ciut, ale przestan juz ... naprawde ... ;]
Aaaa! Ja nic nie napisalam o tym, ze znajdujesz dziewczyny do ruchania na ulicy, a ze o tym pomyslales i do tego ta riposta 'bo sama skonczysz' - jakbym ja cos takiego napisala, brzmi tak, jakbys zasiegal 'tam' uslug ;]
Napisalam juz raz, potworze sie - DOROSNIJ i wypad z takich for, bo naprawde draznisz ludzi, ktorzy wyrazaja swoja opinie, a ty cos o ruchaniu piszesz - prostactwo.

LilithBlack

a gdzie napisałem słowo "ruchanie" pokaz mi te miejsce ?
to tobie chyba tego brakuje bo jesteś wulgarna i żal ci dupę ściska że aktorki wyglądają ładnie a ciebie nikt nie chce kijem dotknąć i wylewasz flustraty na forum, a co do seksu to pewnie lubię go i w odróżnieniu od ciebie wiem co to jest, nie boje sie do niego przyznać, jakby ciebie ktoś chciał pewnie tez by ci sie podobało, a tak zostaje ci avatar anime i głupie pisanie z błędami na filmweb ... żal mi ciebie i może jakiemuś facetowi tez będzie i kiedyś cie "wyrucha" jak to romantycznie określasz ...
i w ostatnim zdaniu pisze się "powtórzę" a nie "potworze" jak chcesz dyskutować to przelej krew z cycków do mózgu to może coś z tego będzie logicznego ... żenada, przestań sie ośmieszać, ludzie to czytają ;)

maximus_

Chłopczyku ...
Ta aktorka wlasnie nie wyglada ladnie wg mnie : )
Spokojnie, dotyknac chca, ale widze ze ty masz jakies doswiadczenia, wiec wyzywasz sie na mnie ;)
Ach tak, chlopiec ma juz z 15 lat i wie co to sex - niestety, ale teraz zna to kazdy ...
Avatar anime mam, bo podoba mi sie fikcyjna postac i nie potrzebuje sie tutaj ujawniac takim nieznajomym jak ty ... bez avatara do tego xD Ludzie ktorzy mnie znaja, wiedza kim tu jestem :)
I ja cie nie zacytowalam z tym ruchaniem ... to bylo okreslenie twojego wpisu : )
Ojeeej, zamienily mi sie literki! TRAGEDIA!!!!!! Odrazu powinnam wrocic do szkoly i na humanistyke ...

Wlasnie to, ze ludzie to czytaja, bardziej tyczy sie ciebie, poniewaz ja wyrazilam swoje zdanie, pozniej podbilam twoje, a ty masz problem jakis ...

O moje cycki i mozg sie nie martw : ] Jest wszystkiego wystarczajaca (chociaz uczyc chce sie dalej oczywiscie, czlowiek robi to cale zycie) ... ale tobie przydaloby sie wyciagnac wnioski z moich wpisow ...
Prosze - nie korzystaj z takich portali, bo denerwujesz ludzi ... Dorosnij maly ;]
Do tego masz cos ze wzorkiem, jezeli widzis mnostwo bledow tutaj - nie mam ochoty akurat tutaj, teraz, dla ciebie uzywac polskich znakow ... a ty juz, juz ... bledy! Jejku ... Odpusc sobie, bo sie pograzasz.

maximus_

Po obejrzeniu paru rzeczy, widze ze w duzej ilosci narzekasz, jeczysz itp ... takze ja juz tutaj koncze z toba ... Zegnam. Wnerwiaj innych filmwebowiczow. Zniknij~!

LilithBlack

nie denerwuj się bo ci się okres opóźni ;)

maximus_

Popieram, ładna babka po 40-stce. Ma coś w sobie

Lusinka1984

pewnie że tak, fajnie jakby wszystkie tak wyglądały po 40stce ...

maximus_

Figura pierwsza klasa, buźka ładna- niczego jej nie brakuje. Pozdrawiam

maximus_

Spokojnie, tylko przewlekły stres coś takiego powoduje xP