Gary Oldman

Gary Leonard Oldman

8,6
115 122 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gary Oldman

Gary Oldman to swietny aktor, ale zupełnie inaczej sobie wyobrażałam pana Blacka.
Ja wiem, ze Syriusz był superprzystojny tylko przed Azkabanem, ale jak napisała Pani Rowling : wciąż zachował coś ze swojej urody.
Jestem ciekawa kto w piatej części zagra młodego Syriusza :]

Agraff

Dokładnie! Gary Oldman jest świetnym aktorem i bardzo go lubię ale kompletnie nie nadaje się na Syriusza!! i nie chodzi o to czy Black ma być "superprzystojny" czy nie, po prostu jakoś tak całościowo Gary nie pasował mi w tej roli i tyle.

joanna_te

Ależ Gary jest superprzystojny :))
<za krótki ;?>

użytkownik usunięty
Agraff

Jak dla mnie Gary pasuje idealnie do roli Syriusza. Nie potrafię wyjaśnić dlaczego, ale po prostu czytając książkę właśnie tak wyobrażałam sobie tę postać. To oczywiście tylko moje zdanie. Syriusz był przecież nieufny, niecierpliwy, odważny, dla mnie Gary pasuje idealne. Aha i zrobienie HP w wersji z polskim dubbingiem to nieporozumienie (to tak na marginesie)..

Wersja z dubingiem jest nieporozumieniem, zgadzam się. Na szczęście w kinach po 20 można iść na wersję z napisami ;)

m_ca

Ja nie miałam tej przyjemności i oglądałam z dubbingiem :/ A Gary jako Syriusz jest świetny, tylko ta charakteryzacja mogłaby być trochę inna.

Terpsy

Moim skromnym zdaniem postać Syriusza Blacka jest jakby napisana pod Gary'ego.. idealnie pasuje do tej roli i inny aktor byłby trochę nie na miejscu... Swoją drogą, Syriusz to jedyna ciekawa postać w całym HP, uwielbiam go...no dobra, obydwóch:):):)i Syriusza i Gary'ego..:)

Agraff

jak dla mnie to Gary jest przede wszytskim za niski... facet nie ma nawet 180cm a z tego co wiem Black byl bardzo wysoki... wiec co? azkaban go jakos skurczyl?
w sumie mi tez troche nie pasowal... a te jego wlosy... Black mial czarne wlosy a w filmie niezaprzeczalnie sa brazowe!!

użytkownik usunięty
Bohun_7

A tam z włosami...Lepszy brąz niż blond;] Luna też miała mieć ciemne włosy a w filmie jest blondynką. Ja osobiście uważam, że Gary to IDEALNY Syriusz! Nie mogli wybrać lepiej! Właśnie tak go sobie wyobrażałam. Fakt, że jest trochę niski, ale to nic nie szkodzi. Najważniejszy jest całokształt:)

wg. mnie jest idealny do roli Syriusza.
too short.

jagoleks

No mnie do tej pory chce się śmiać przy scenie, jak Lupin przytula Syriusza xD Ale to nic. Podoba mi się gra Gary'ego, dla mnie jest on idealnym Syriuszem. Może wyobrażałam go sobie trochę inaczej, ale jest w porządku.