Ja proponowałabym któreś z tych tutaj. Co uważacie?:)
http://www.filmweb.pl/blog/entry/476691/Gary+Oldman.html
Dajcie zdjęcie 53 z powyższej strony (to z papierosem). Zaraz licznik skoczy mu do pierwszej trójcy:)
a ja proponuje z tej strony zdjecie 10... moze i kiepskie kolory, ale oddaje caly jego urok i charakter... 9 tez jest spoko i 56 jest fajne....:P
Popieram Bodynatchers;) Ja jeszcze proponuję zdjęcia nr 26, 22, 23 no i może jeszcze ewentualnie nr 4.
Żadne nie będzie gorsze od tamtego, na którym wyglądał jak z policyjnego przesłuchania, okazania, pod ścianą z kreskami mówiącym ile ma wzrostu, weekendowym spojrzeniem, sobotnim zarostem, niegdysiejszą tabliczką z sześcioma cyferkami w ręku.
niestety musze sie z tym zgodzic :( jest tyle swietntych zdjec z Garym a oni musieli wybrac akurat takie na ktorym wyglada jak totalny pijak :P
Ja też się zgadzam!! Nie wiem kto ostatnio zmienia te zdjęcia, ale ponad połowa aktorów którym zmienili zdjęcia, ma je teraz o wiele gorsze. Najlepszy przykład? Julia Stiles, potem Keira Knightley, James McAvoy, Brittany Murphy no i Gary Oldman.
Oni to olewają :-/ Już pisałam do Pinokia, że te zmiany zdjęć są bzdurne. Stwierdził, że jemu to nie przeszkadza... Popatrzyłam dziś w swoje ulubione osoby kina i krew mnie zalała - nazmieniali mnóstwo zdjęć - co jedno to gorsze. Sami zmieniają zdjęcia jak popadnie, a jak zwykły user chce zmienić to stwierdzają, że nie ma powodu, bo zgodnie z regulaminem nie można zmieniać zdjęcia tylko z tego powodu, że nam się nie podoba (musi być jakiś argument typu zła jakość). Oczywiście jak ktoś jest wyżej to regulamin go nie obowiązuje...
Ciekawe też, że znajdują czas na takie durne zmiany dobrych zdjęć, a kontrybucje ze zdjęciami aktorów, którzy w ogóle nie mają jeszcze zdjęcia czekają niesprawdzone od paru miesięcy :)
Ale Garym to normalnie nóż w plecy mi wbili. Wolałabym tą fotkę, którą masz w aviku Beautiful Day - jest piękna tak, jak sam boski Gary. Weź może Ty napisz.. a nie Ty nawet nie masz punktów. Weź pododawaj trochę to będziesz mieć prywatne wiadomości - to się bardzo przydaje.