Gary Oldman

Gary Leonard Oldman

8,6
115 122 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gary Oldman

Jakie czyste, miłe forum. Takie jakie się należy każdemu dobremu aktorowi. Bardzo lubię pana Oldmana i bardzo się z tego cieszę. Bo to, co dzieje się na forum Johnnego Deppa przechodzi ludzkie pojęcie.

tronelcia

A co się dzieje:)? U nas spokojnie, fanów Pottera już przegoniliśmy i zniechęciliśmy, łatwo nie było...

użytkownik usunięty
wareg

Na forum Deppa już gorzej być nie może, to takie typowe zjawisko popkulturowe, gdzie ludzie lubią filmy, zwłaszcza życiowe ;-)
Natomiast tu jest przytulnie, prowadzimy spokojne dysputy na tematy przeróżne, zwykle około Oldmanowe ^^

gorzej niz na Deppowym forum byc nie moze :d a tu jest kozacko :DHE HE

pozdro ;)

BradMan

Rzeczywiście na tym forum jakoś spokojnie:D
Ale na szczęście moda na trollowanie jest w lekkim regresie, więc patrzę z uśmiechem w przyszłość FILMWEBu.

cornholio_2

No to może ja trochę "potrolluję", ot tak, żeby nie było za słodko. Bardzo lubię Oldmana (żeby nie było) i jestem od lat wielkim fanem jego talentu aktorskiego, ale nie mogę mu darować wystąpienia w jednym z największych gówien, jakie w życiu widziałam, a mianowicie w "Dead fish". No po prostu nie mogę pojąć po jaką cholerę on tam zagrał.

selene_

W Dead Fish to on akurat zagrał ponieważ nie miał kasy;D A jako, że nie miał żadnych lepszych propozycji no to...

Pride

Jakoś średnio mnie ten argument przekonuje. Ja rozumiem, że pieniądze są ważne, ale bez przesady. Przecież on musiał wcześniej czytac scenariusz i wiedzieć, że to będzie kaszanka na potęgę. I tak zamiast zmykać jak najdalej od tej ... (jakoś nie mogę dobrać odpowiednio obraźliwego słowa) produkcji, sprawił, że smród zdechłej ryby jeszcze trochę się za nim pociągnie.