Geena Davis

Virginia Elizabeth Davis

7,9
10 061 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Geena Davis

Dośc ciekawa twarz, aktorstwo na poziomie, ale 183 cm:/ Jeszcze szpile włoży i 188 jak nic:/

TorcidaTiger

Jak włoży szpile to 193.

szarlatan_jamayka

Zależy jakie szpile.

TorcidaTiger

5cm to szpileczka, nie szpila. ;P zwłaszcza przy jej wzroście.

TorcidaTiger

Powstrzymam się (z najwyższym trudem!) od dosadnego określenia założyciela tematu. Ale niech wie, że gardzę osobnikami, którzy używają podobnych słów w odniesieniu do kobiet.

AliceTrojan

A ulżyj sobie:) Ja mam twoje zdanie w dupie także popisz-będzie zabawnie:)

TorcidaTiger

Musiałabym się zniżyć do poziomu rozmówcy, a za nic nie dałabym mu tej satysfakcji. Powiedziałam już wszystko, co miałam do powiedzenia.

AliceTrojan

Na razie to ja się zniżyłem do twojego poziomu:) Ty byś musiała do mojego mocno podskoczyć a jak wszyscy wiemy, nie masz możliwości trojanie.

TorcidaTiger

"Na razie to ja się zniżyłem do twojego poziomu :)"

życzeniowe myślenie :)

TorcidaTiger

nie wierz filmwebowi jakis mało obeznany to zamieścił jeszcze pół roku temu było podane 178

lebland

Bo tu kłamią. Arnold S. nie ma 188 tylko 186/5. Stallone ma 175 zamiast 178.

TorcidaTiger

chyba jesteś niezbyt wysoki lub masz bardzo niepewne ego skoro kobiety o wzroście 183 cm to dla Ciebie kobyły. według mnie kobieta zaczyna się od 170 cm poniżej tego wzrostu choćby była nie wiem jak piękna nie traktuje takiej poważnie.

riddick1981

Jak nie traktujesz poważnie osoby ze względu na wzrost to jesteś durnym pustakiem:) Proste:)

TorcidaTiger

poważnie pod względem kandydatki na kobietę-czytanie ze zrozumieniem się kłania. A obrażać to możesz kolesi-żuli z pod kamienicy..

riddick1981

No właśnie o tym mówiłem. Ocenianie po wyglądzie , a zwłaszcza wzroście jest durne. Pozdrów kolegów spod sklepu.

TorcidaTiger

to się obudź dla kobiet jednym z najważniejszych kryteriów przy doborze facet jest wzrost, wygląd i na dodatek jeszcze pieniążki. Jeżeli uważasz inaczej to współczuje życia w niewiedzy. Nim zaczniesz rzucasz dziecko inwektywami (trudne słowo) cytuje "spod" to naucz się pisać poprawnie, pisze się "z pod"... Wydaje mi się, że to wyczerpuje temat. Ale przecież Ty i tak będziez uważał, że jesteś supergimbusem...

riddick1981

Widać , że sie nie znasz:))) Hahaha sam sobie dokopałeś:) Poczytaj więcej Ale masz braki w elementarnej wiedzy. UUuuuuuu.......taka plama:):)

riddick1981

Jeszcze jedno:
Etymologicznie poprawne BYŁO z pod i taka pisownia obowiązywała DO roku 1936. Zgodnie z nowszą (choć, jak widać, nie tak znów bardzo nową) ortografią piszemy spod - podobnie jak sprzed (dawniej z przed), spoza, sponad, spomiędzy.

— Mirosław Bańko

Widzisz guciu?? Znowu dałes plame. Troche wstyd!

TorcidaTiger

fakt masz rację, przyznaję się do błędu:-). Nie piszę się postu pod postem. Poza tym powtarzasz się w wypowiedziach. Nie wiem w którym miejscu znowu dałem plamę skoro Ci nie odpisałem. Chyba żyjesz w równoległej rzeczywistości. guciu, że co?

riddick1981

Nic już,nieważne:) Pozdrawiam

TorcidaTiger

Przepraszam bardzo, ale w samym temacie zawarłeś pewną ocenę. Nie bądź hipokrytą.

dygdakfs

NIe chodziło mi o to. Chodziło mi o charakter:)

riddick1981

Najczęściej jest tak, że niski facet chce wysoką, zgrabną kobietę a wysoki chce niską, drobną kobitkę. ;)

TorcidaTiger

Ja się zdziwiłam, że ma 183, jedyny film który oglądałam z jej udziałem to "Mucha" a tam raczej mi wyglądała na 165, 170 góra.

Robaczek_12

A czy już zauważyłeś że Jeff Goldblum ma/miał 194cm wzrostu?

Tymesz

No i ?? cały czas koło Goldbluma nie grała...

TorcidaTiger

W Thelmie i Louise, bohaterka którą grała miała 175cm (rysopis podany przez policję podczas ich poszukiwań)