jak malo teraz potrzeba,zeby zadowolic widza....wystarczy zagrac w jednym glosny filmie,nie wazne jak,byle by o nim slyszano i posypia sie dziesiatki,topy....szkoda,ze takie aktorki mamy w top,a brakuje legend zlotego i srebrnego ekranu.ludzi ktorzy cos jednak wniesli do swiatowej kinomategrafii
Ona jest bardzo dobrą aktorką, ale nie zamierzam się z Tobą kłócić... Otóż są gusty i guściki :) Aha i nie miała tylko jednej dobrej roli! Pozdrawiam.
nie mam zamiaru sie sprzeczac, kazdy ma prawp do wlasnej opinii:) jak dla mnie nie miala ona ani jednej dobrej roli-napisalam, ze zagrala w glosnym filmie, a nie ze zagrala dobrze:)
"Thelma i Louise" - tam zagrała rewelacyjnie! jeden z moich ulubionych filmów, fantastyczny duet z Susan Sarandon. Polecam zdecydowanie w pełnej wersji. Może spodoba ci się choć jedna jej kreacja filmowa ;)
"ludzi ktorzy cos jednak wniesli do swiatowej kinomategrafii"
ci skrzywdzeni niższymi notami, posiadający talent i umiejętności aktorskie na najwyższym możliwym poziomie, których masz na myśli, to zapewne ci aktorzy występujący w rodzimych serialach, którym raczyłaś wystawić najwyższe oceny 10/10...
z litości nie wymienię teraz ich nazwisk.
Geena Davis jest bardzo dobra aktorką, co udowodniła dobitnie w filmie "Thelma i Luise"
Thelma i Louise, Ich własna liga, Przypadkowy turysta, Przypadkowy bohater, była genialna w Angie, w Soku z Żuka, Miłosnych wyborach i można by jeszcze parę tytułów dorzucić, także zgadzam się z Tobą.
Jednak uważam, że gdyby nie zagrała w tych nieszczęsnym filmie o piatach (który mnie się osobiście podobał) i gdyby nie odniósł on tak spektakularnej klapy, to mielibyśmy szansę zobaczyć ją w wielu innych świetnych produkcjach. Niestety Geena po tym filmie została odstawiona na boczny tor, a szkoda bo ja osobiście ją uwielbiam. :-)