Gerard ButlerI

Gerard James Butler

8,1
38 918 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gerard Butler

Myślę, że potrzeba mu było kasy, poprostu. Stąd wystąpił w tylu dennych produkcjach. Ładne babki też lubi. Zresztą nie ma żony, więc może obściskiwać każdą :)

Pema

A czy On ma kogoś???Uważam,że się różni od innych aktorów pod każdym względem.300 był świetny i On również

chuchem

Zdawało mi się, że gerry jest żonaty, ale może się mylę...

miss_russ

Pema co do twojej wypowiedzi to nie zgadzam się z tobą, nie sadzę żeby Gerry zagral w tym filmie dla kasy, po prostu podobal mu się ten komiks i ta postać, a co do obściskiwania '' babek '' jak się wyrazilaś, to jego prywatna sprawa, a nie nasza.

christine7

W tym napewno nie, świetny film i wielka kasa, ale ja miałam na myśli, te poprzednie. Zresztą w wielu wywiadach wyraźnie daje odczuć, że potrzebował pieniedzy.

chuchem

Nie, nie ma, albo dobrze ukrywa ;)
Za to bardzo kocha mamę. :)

Pema

Cytuje : christine7
Pema co do twojej wypowiedzi to nie zgadzam się z tobą, nie sadzę żeby Gerry zagral w tym filmie dla kasy, po prostu podobal mu się ten komiks i ta postać....

Po to gra w filmach żeby zarobić....A to czy mu sie podobał komiks czy nie, czy go wogle nie widział to nie jest wogle ważne... Jakby dali dużo kasy to zagrałby nawet w największym gniocie wszechczasów....

barnaba

Po części się zgadzam. Jest aktorem, to jego zawód grać w filmach i dostawać za to kasę. Ale czy aż tak mu na pieniądzach zależy żeby zagrać w każdym gniocie to nie wiem.

pszczola_2

Ludzie! Miara talentu aktora jest tez kasa jaka dostaje za role. Dlaczego Gerry mialby nie zwracac uwagi na kase? Ale zgadzam sie ztym, ze nie przyjmie on kazdej roli, bez wzgledu na kase. Jesli zdarzy sie inaczej, to bedzie to dla mnie duze rozczarowanie