Myślę, że potrzeba mu było kasy, poprostu. Stąd wystąpił w tylu dennych produkcjach. Ładne babki też lubi. Zresztą nie ma żony, więc może obściskiwać każdą :)
A czy On ma kogoś???Uważam,że się różni od innych aktorów pod każdym względem.300 był świetny i On również
Pema co do twojej wypowiedzi to nie zgadzam się z tobą, nie sadzę żeby Gerry zagral w tym filmie dla kasy, po prostu podobal mu się ten komiks i ta postać, a co do obściskiwania '' babek '' jak się wyrazilaś, to jego prywatna sprawa, a nie nasza.
W tym napewno nie, świetny film i wielka kasa, ale ja miałam na myśli, te poprzednie. Zresztą w wielu wywiadach wyraźnie daje odczuć, że potrzebował pieniedzy.
Cytuje : christine7
Pema co do twojej wypowiedzi to nie zgadzam się z tobą, nie sadzę żeby Gerry zagral w tym filmie dla kasy, po prostu podobal mu się ten komiks i ta postać....
Po to gra w filmach żeby zarobić....A to czy mu sie podobał komiks czy nie, czy go wogle nie widział to nie jest wogle ważne... Jakby dali dużo kasy to zagrałby nawet w największym gniocie wszechczasów....
Po części się zgadzam. Jest aktorem, to jego zawód grać w filmach i dostawać za to kasę. Ale czy aż tak mu na pieniądzach zależy żeby zagrać w każdym gniocie to nie wiem.