Heather Matarazzo

Heather Cristina Matarazzo

6,9
2 087 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heather Matarazzo

ona w filmie Hostel 2 pokazała piersi i wiecie co, ładne ma piersi i ciało jak na twarz rodem z filmow Almodovara

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kolgrim

Silikony botoksy etc nie powoduje tego ze przestaje byc kaszalotem nawet ty masz szanse na takie piersi za odpowiedia cene. Biust to nie wszystko - beznadziejna aktorka no i wyglad... Ble!

R3SUM3

Aktorka całkiem sprawna - polecam Witaj w domku dla lalek. Ciało ma naprawdę niezłe. A skoro ją tak krytykujesz domyślam się, że jesteś przystojny i na pewno masz idealną dziewczynę. Żeby nie zahaczać o hipokryzje ;]

kolgrim

dzięki niej powstała jedna z najstraszliwszych i raniących oczy scena, właśnie w Hostelu - nigdy nie zapomnę tego przerażającego widoku, gdy pokazywali ją nagą .... takie sceny z nią powinny być zabronione, mogą nieodwracalnie zranić psychikę ludzką, całe szczęście, że to były ostatnie sceny z nią w tym filmie ...

A w Adwokacie Diabła zauważyłem kolejne naginanie rzeczywistości - była tam niby ofiarą molestowania przez nauczyciela - to był błąd osoby dobierającej obsadę - jaki nauczyciel by na to poszedł? Normalnie facet dopłaciłby, żeby jej nie oglądać ...

michal2600

Bzdury pierdolisz, bo fajne ma ciało... Co do gęby to się zgodzę.

Celestial_4

Boże jeździcie po niej równo ale to nie jej wina że urodziła się z taką twarzą mówi się trudno !!! a ciało ma naprawde ładne ;p

użytkownik usunięty
kolgrim

Osobiscie lubie tą aktorke i jesli ktos w jej ciele widzi silikon lub botoks to jest slepy jak kret. A poza tym ja sie pytam co znaczy ladna kobieta.....wedlug mnie jest atrakcyjna babka ale to moje zdanie ktorego nie zmienie.

dlaczego w obecnych czasach nie można wierzyć, że ktoś naturalnie ma ładne ciało? paranoja.

rainbowarrior

bo polacy (tak z małej...) to zawistny, mentalnie niedorozwinięty, wiecznie narzekający i prostacki naród...

south-of-heaven

racja
zapomniales/las dodac ze chamski o czym swiadczá te wszystkie posty a propos czyjejs urody

sio wsioki
idzcie oceniac kunszt wszystkich megan foxow

kolgrim

Zagrała w Hostelu nieźle, pasowała ze swoim wyglądem na dziewczynę którą koleżanka zabrała na wypad, co oczywiście nie wzbudzą zachwytu innych, klasyczna przylepa " bo ona jest taka biedna", szkoda tylko że marnuje się w takich produkcjach.

kolgrim

masz like'a za SOLL ;pppp

kolgrim

Przecież to lesba