Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Kolejny klon z serii "Olsenki itp.". Pcha się do wszystkiego: do śpiewania, aktorstwa, biznesu itp. Niech się wreszcie zdecyduje czego chce i zacznie robić coś dobrze bo narazie jej nie wychodzi...:P 3/10 bo przynajmniej próbuje....

SsnowWhite

no co?Prubuje wszystkiego po troche:)a w czym bedzie najlepsza zobaczymy

pinol1993

Każdy ma swoje zdanie... ja szanuję również twoje.
Tylko proszę Cię o jedno: Naucz się ortografii zanim się wypowiesz:))
Pzdr.

SsnowWhite

Ehh;/ sorry ale jeśli niezauważyłeś/aś to hilary duff należy do najbogaszych gwiazd hollywoodu więc nie zgadzam się z twoją opinią że nic jej nie wychodzi bo przecież nie zaszła by tak daleko gdyby nie potrafiła śpiewać czy też grać każdy ma inne zdanie .... jeśli ma taką możliwość robić kilka rzeczy na raz to czemu nie??? Życie jest bardzo krótkie niech z niego korzysta póki może ;)Pzdr

Czekoladova_Czekolada_

Masz rację- niech korzysta, póki może...

SsnowWhite

no własnie sorry helloł fajnie masz ma chacie bejbe ze waliszzz takie texty :D

zalll ;)

pzdr

wiertaraaa

Wiem, że fajnie mam na chacie :) Wyraziłam swoje zdanie, więc nie rozumiem co masz na myśli mówiąc: "ze waliszzz takie texty"
Pzdr.

SsnowWhite

Piszesz tak jakby Hilary Duff, dopiero weszła do show biznesu i dopiero co zagrała w jednym filmie i nagrała jedną płytę. Ona to zrobi już od dość dawna i moim zdaniem wcale się nie pcha do wszystkiego. i na pewno jest całkiem inna niż Olsenki. Czemu nie piszecie postów na temat z bliskiego okresu i wypowiadacie się na temat gwiazdy nowo wam poznanej, choć w ogóle jej nie znacie. To, że ty ją dopiero (możliwe) poznałaś nie znaczy, że ona dopiero zabłysła. Pozdrawiam. Pozdrawiam także fanów Hilary Duff :)

Logerman

Nie poznałam jej dopiero, tak na marginesie:) Masz rację- Hilary Duff i jej siostra Haylie już od dziecka siedzą w show biznesie. I rzeczywiście musiały do tego dojść, co zapewne wymagało ciężkiej pracy. Ja jedynie wyraziłam swoje zdanie, o tym co robi i czy według mnie robi to dobrze czy źle. W tym przypadku niestety źle.(według mnie, żeby nie było, że komuś coś narzucam ;))
Pozdrawiam.

SsnowWhite

wiesz co ci powiem ze takie gwiazdy ktore wszytskiego probuja powinnismy podziwac !!! wogole sobie nai nie wyobrazasz co to znaczy byc tak na swieczniuku!! cos nie wyjdzie i juz w gazetach cala obsmarowana ja nei wiem czy na takie cos bym sie zdobla a zreszta zobacz ona ma dokladnie niwem czy 20 czy 21 lat !! wiec narazie probuje swoich sil !!! cale zycie przed nia !!!
acha jeszce jak mowisz ze nic jej nie wychodzi to sie mylisz i to swidczy o tym ze nic o niej tak naprawde nie wiesz !!! w ameryce jest bardzo znana w europie w: irlandi hiszpani wloszech angli!!!!

to by bylo na tyle wiec prosze tak na przyszlosc nie oceniaj ludzi pochopnie !! ja tez tak kiedys robilam ale widze ze czesto sie mylilam !!!

z pozdrowieniami !!!!!

...Tymczasem...

aga92

Bardzo się cieszę, że próbuje wszystkiego :) A mi chodzi o to, że nawet powinna. Lecz ona nie robi jednego: nie uczy się na błędach. Hilary Duff zasłynęła głównie z aktorstwa. Potem zaczęła śpiewać, wydawać albumy. Ale niestety później okazało się, iż pani Duff nie ma głosu. Więc powinna dać sobie spokój ze śpiewaniem. Sprzedało się kilka jej płyt, stwierdziła więc, że zbije na tym kasę i dalej ciągnie tę żenadę :)
Ja nie mam zamiaru nikogo oceniać ani obrażać. Nie mówię przecież, że jest głupia albo nie, bo tego nie wiem tak jak i ty. I chyba nigdy się nie dowiem co mnie wcale nie martwi. Proszę Cię również tak na przyszłość- nie pouczaj ludzi, bo jest to nieco denerwujące:) Podam ci przykład aktora, który zasłynął również ze śpiewania, choć wiele piosenek nie miał. Jest nim Patrick Swayze, który jest zarówno świetnym aktorem jak i piosenkarzem. Jego piosenka: "She's like the wind".
Pozdrawiam.

SsnowWhite

no widzisz ja tez mam fajnie na chacie i cool ;] a w tibie tez grasz?

wiertaraaa

No to fajnie, że mamy fajnie na chacie :P
Nie, nie gram w tibie. ;)

SsnowWhite

A ja jej nie lubię, choć kilka razy próbowałam ją polubić, ale jakoś nie mogę... Odrzuca mnie od niej. Urodę ma, ale te wszystkie gwiazdeczki... Oglądałam kiedyś z nią program w którym uczyła się gotować... O matko! Ona nawet nie wie jak się kroi, to jest żałosne!

Nieaktywny_2

Racja- to jest żałosne. A co do tego gotowania, to wcale się nie dziwię, że ona nie wie jak się kroi... Ciekawe czy ona potrafi usmażyc jajecznicę...?

SsnowWhite

nieumi gotowac ale zna sie na innych zeczach:)

pinol1993

Eh, a ty dalej swoje... Gotować to ona na pewno nie umie, ale my tu mówimy o KROJENIU. A to już jest lekka przesada.
A tak jestem ciekawa... na jakich (według Ciebie) "innych rzeczach" ona się zna ?

SsnowWhite

A tak w ogóle to pisze się "rzeczach".
Pzdr.

pinol1993

Jakich? Aktorstwie?

Nieaktywny_2

No chyba nie :P:P:P a już na pewno nie na gotowaniu...
Pzdr.

SsnowWhite

O tak... ale poczekajmy co 'pinol' odpowie :D

SsnowWhite

no i superrr;] tylko tak
jedziesz po niej
a w tym pozniejszym poscie
jej bronisz

?

SsnowWhite

i w każdym zdaniu jedziesz również kogoś bo zle napisal jakies slowo ;/
naprawde nie masz lepszych argumentow?;/ chodzisz do jakiejs szkoly ktora jest w pierwszej 5 na cala Polske? ;/ nie wiec zakoncz

wiertaraaa

Kogo później bronię ??? :|
Po prostu uważam, że jak ktoś chce się wypowiadać publicznie to najpierw powinien nauczyć się pisać... To się nazywa KULTURA. Zwróciłam uwagę dotyczącą pisowni dwa razy i tej samej osobie.
A skąd wiesz ? Może chodzę do jakiejś najlepszej szkoły ??? :P
Pzdr.

SsnowWhite

Hil jest zupełnie inna niż Olsenki!
A co do tego, że się do wszystkiego " pcha ", znaczy tylko i wyłącznie o tym, jaka jest.
Próbuje swoich sił we wszystkim, nawet, jeśli coś jej nie wychodzi.

SsnowWhite

no nie wiem podstawowek nie ma zbyt dobrych w wietanmie ;]

no to gdzie chodzisz? ;] bardzo interesujące ale kogo to interesuje ;]

wiertaraaa

Jeśli mieszkasz w wietnamie i chodzisz do podstawówki to bardzo mi miło. A tak ogólnie to nie mam nic do Wietnamu...