Przepraszam bardzo... A to już nie można sie wypowiadać o kimś/czymś, za kim/czym sie nie przepada...? Ktoś ma milczeć albo sie wynosić z forum tylko dlatego, ze ma inne zdanie od fanów tego kogoś/czegoś...?
Zanim napiszesz kolejny taki post, zastanów sie nad jego treścią 123 razy :D
a czy ja zjeżdżam...? :D Chyba, ze pytałaś ogólnie, to w takim razie przyznaje racje : jakaś kultura obowiązywać powinna.
Manny nie rób z siebie ofiary bo sama zaczęłaś wszystkich zjeżdzac razem z sweetczymśtam. Obie zachowałyście się równie nieodpowiednie( np. przeklinając), a oskarżacie innych, więc pomyśl także o swoim zachowaniu bo jest ono dwulicowe.
pozdrawiam
P.S. nie chce się kłócic ani tym bardziej czytac przekleństw
Nie najeżdzałam na nikogo. Powiedziałam, że nie lubie Keiry.
Nie no chyba pare tem niestosownych słów powiedziałam na temat Keiry. ://
Od dziś niewypowiadam się o aktorach których nie lubię :D
Pozdrawiam ;*
A i jeszcze jedno nie mówicie na mnie.. jak to powiedziała panna Wikijan ("Żenada i to ciebie mi żal bo urodziłaś się bez gustu...") ,że jestem bez gustu tylko dlatego, że lubię Hilary Duff ;/
PS. Do Wikijan: ja wcale nie porównywałam Franka Sinatry do Hilary Duff. ja tylko dawałam przykład. ;] Nigdy bym ich do siebie nie porównywała.
PS2. wiem, że to było przy innym poście no ale już za jednym zamachem chciałam to napisać.
Napiszę to:nie lubię jej,uważam,że nie ma talentu i gra w płytkich filmach.To jest moje zdanie na jej temat i powinnaś je uszanować.Jestem jej antyfanką co nie oznacza, że chodzi mi o to żeby zbesztać ciebie czy innych fanów Hilary...chodzi mi o to żeby zbesztać Hilary;)i nie widzę żadnych przeszkód żeby tego nie robić tutaj...każdy ma prawo do własnej opinii...pzdr