Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Zero predyspozycji wokalnych, ani krzty talentu aktorskiego - potrafi tylko sprzedawać się medialnie i afiszować się ze swoim brakiem intelektu za pośrednictwem bzdurnych czasopism czy programów telewizyjnych.

Umie jedynie wypiszczeć nonsensowne utwory muzyczne, w dodatku nie jej autorstwa i doceniane tylko w tak aintelektualnych stacjach jak MTV oraz grać w ogłupiających nastoletnią społeczność, banalnych, schematycznych i bezwartościowych produkcjach filmowych - tylko to ma do zaoferowania ta osoba.

A przeglądając dział "www" i odwiedzając oślepiające niedorzecznymi błyskotkami blogi z trudem powstrzymuję odruch wymiotny myślać o umyśle ich właścicielek...

tony_montana_5

zall.pl byłeś na takiej stronie??? Moze to cos co ci sie w koncu na niej spodoba... =/=/=/ Zall...=/ Ale masz problem LooL... niech se robią blogi jakie chcą to ze ty jesteś emo rock czy cos nie znaczy ze one mają zmienic styl!! zall

wiertaraaa

Jak Ci ulżyło to się cieszę :) A jak nie to może spróbuj się gdzie indziej produkować :]

Chłopak się wypowiedział...ma swoje zdanie... ok... ale jak dla mnie może już się z tąd zmyć, bo mi go tu wcale niepotrzeba :)

Pozdrawiam :)

_Voo Doo. :*

użytkownik usunięty
manny_2

A po co wy mi w ogóle odpowiadacie?

użytkownik usunięty

tzn. mu

==za krótki==

użytkownik usunięty

Niech chłopak ma swoje zdanie.

Jeśli taki jest jego punkt widzenia na osobę Hilary Duff to wcale nie oznacza, iż reprezentuje styl emo-rock czy rozładowuje swoje frustracje za wykorzystaniem Internetu by sobie - cytuję - "ulżyć".

Ja również zgadzam się z jego opinią na temat tej Pani, ale mówiąć to, wcale nie oczekuję od Was jakiejś reakcji, nie jestem przedstawicielem emo-rocka ani nie zaspokajam się publikając swoje zdanie.

Czy wy musicie odpowiadać na każdy negatywny sąd na temat Hilary? Nawet gdy jest wyrażany konstruktywnie, uzasadniony, zawiera argumenty?

To nie jest coś w stylu - "Jest głupia i pusta" - spójrzcie!

A czy ja coś mówię, że nie może mieć swojego zdania? ://
Przecież ani jego nie wyzywam ani nic ://

manny_2

Dziękuję Ci bardzo Ocelotko za poparcie :)

Zrozumcie w końcu, że fora stworzone na stronach konkretnych osób nie są przeznaczone tylko na obsypywanie ich pochlebstwami!

Gdyby takie było ich przesłanie, nie byłoby sensu w obecności ich na stronach.

Możecie się ze mną nie zgadzać - oczywiście, że możecie! I możecie mi to jawnie powiedzieć na tym forum, ale zamiast pisać "żal", wmawiać mi, że jestem emo-rock (?) i że publikowanie mojego osobistego, krytycznego zdania przynosi mi jakąś domniemaną ulgę, mogłybyście nakreślić coś konstruktywnego!

tony_montana_5

Cóż ja powiem tak- jeszcze kilka tygodni temu był tu mój temat o Hilary i bardzo źle się o niej wyraziłam, wyszła z tego wielka kłótnia ale w końcu jakoś się pogodziłyśmy i nawet mamy siebie w ulubionych:) z czego bardzo się cieszę. Może przydałoby się trochę tolerancji także w tym przypadku bo w końcu każdy ma inny gust i nie każdy musi lubić Hilary. Ja poprostu omijam filmy z nią, wyraziłam swoje zdanie i tyle. Megi i *Voo Doo*- może trzeba poprostu zaakceptować to, że nie każdy antyfan Hilary musi być od razu waszym wrogiem? Pozdr! i życzę szybkiego pogodzenia się! :)

Lady_From_Burton_World

"Zero predyspozycji wokalnych, ani krzty talentu aktorskiego - potrafi tylko sprzedawać się medialnie i afiszować się ze swoim brakiem intelektu za pośrednictwem bzdurnych czasopism czy programów telewizyjnych. "

Masz zupełną rację tony, i dobrze to wszystko ująłeś.

Pozdrawiam..

Nachtjager

Nie przejmujcie się nią, już niedługo słuch o niej zaginie.
Nie reprezentuje sobą nic co mogło by ją na scenie utrzymać.

tony_montana_5

Zgadzam się z założycielem tematu.Masz zupełną rację.Nie rozumiem reakcji fanek,przecież wyraziłeś swoją opinię na temat panny Duff w cywilizowany sposób,w dodatku poparty sensownymi argumentami.Forum to nie tylko miejsce do strzelania pochlebstw,ale także do krytyki(uzasadnionej oczywiście).
"Umie jedynie wypiszczeć nonsensowne utwory muzyczne, w dodatku nie jej autorstwa i doceniane tylko w tak aintelektualnych stacjach jak MTV"-tak,tak,niestety,ale to prawda.Nie rozumiem,dlaczego tacy bezwartosciowi ludzie zajmują miejsce w showbiznesie,podczas,gdy wielu utalentowanych,młodych ludzi się marnuje.To tyle.pzdr:)

p.s. to "żall" robi się już mocno wkurwiające,że tak powiem.

katie03

Dziękuję Wam Nachtjager i katie03 za poparcie! :) Bardzo dziękuję!

Pozdrawiam serdecznie!

tony_montana_5

Ja też się zgadzam z wami. Wkurza mnie że takie małe siksy, które mleko mają pod nosem w ogóle się tu udzielają i podniecają się takimi beztalenciami jak "Hilcia".
Rzygać się chce.

Violet_7

http://www.filmweb.pl/topic/696313/Hilary+Duff%21%21%21%21%21%21%21.html

tam wypowiedziałąm się na temat Hilary i zdania nie zmieniam :D

veritaserum

MONTANA THE BEST!!! RACJE MA A WIDZĘ ŻE OPRÓCZ NIEGO TO TYLKO GŁUPIE NASTOLATKI SIĘ WYPOWAIDAJĄ. NIECH IDĄ POCZYTAĆ BRAVO!!!

Baiken_aka_Serpico

No przepraszam,ale oprócz Tony'ego Montany są na forum też inni,normalni ludzie,nieczytający "Bravo":DD Np. ja;)pzdr