Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

super gra naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ruzyczka2

Zgadzam się:P Chociaż lepiej śpiewa niz gra... Ale tak to jest OK...

użytkownik usunięty
kmm

Ma świetne piosenki najbardziej podoba mi się Now you know a po za tym jest śliczna i jeszcze żwietnie gra o matko to ideał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!1

tylko żebyś się nie rozczrowała... ale zgadzam się hilary jest świetna .. ładnie śpiewa i gra!!

_Anka_

Jestem takiego samego zdania, Hilary jest świetna. Bardzo lubie z nią filmy i piosenki w jej wykonaniu. Ale nie powiem że jest ideałem bo każdy ma jakieś wady!

AimeR

kazdy ma swoje wady ale w jej przypadku jest ich malo (przynajmiej mi sie tak wydaje) Pozdrawiam

ruzyczka2

Hilary Duff to młoda utalentowana osóbka ;) Całkiem przypadkiem się o niej dowiedziałam i teraz z tego bardzo się cieszę ;P Umie śpiewać-jej piosenki mają w sobie coś przyciągającego-umie też grać.Widziałam filmy, w których grała i bardzo mi się spodobała jej rola, jak i ten film.Do tego jest bardzo ładna.Zazdroszczę jej urody...Nie wiem, co inni mają do niej...?

użytkownik usunięty
ruzyczka2

Muszę przyznać, że z filmu na film gra coraz lepiej. Niestety mam wrażenie, że ciągle jest taka sama - może to wina roli, ale ciągle te same gesty, miny. Dobra rola w "Raise Your Voice". Ale wciąż nie mogę przeboleć "Lizzie McGuire" blee :/:/