siemka!!!!
moze poprowadzimy ankiete na forum ?!?!
Temat
Hilary i Lindsey
kto waszym zdaniem jest : ładniejszy bardziej utalentowany ładniej śpiewa itp?!
Moim zdaniem HILLLLLL
Na 100% Hilary.Lindsay nie lubie uwarza sie za bóstwo a wogóle nie umie śpiewać.Hilary jest duzo ładniejsza i madrzejsza.Stawiam na Hilary Duff
wiesz co dla mnie lindsay jest za bardzo wyzywająca ... chlopaków miala jużchyba 100 a do szpitala ją wolizi chyba już z 50 razy... lubie ją za to że fajnie gra w filmach i śpiewa tez ... jednak ... jakiegoś mięsiąca usłyszałam nową piosenke hilary i bardzo mi się podoba ... wogule ona sama .. teraz tak wyładniała i gra coraz baardziej w ambitnych filmach .. jest kobieca i wogule fajna jest cała .. stawiam na hilary duff !! Hil górą :*:*
i tak ma być ;p;p;p lindsey jest typu Paris Hilton ... tyle ze z tego co mi sie wydaje POaris nie daje sobie w żyle i tak nie hla i nie Ćpa jak ona
też jestem za Hilary bo Lindsey nie lubie, dlatego własnie że ma sie za taką fajną, mądrą i najleprzą. Wogóle nie lubie jej chociaż w całkie fajnych filmach gra :) a ze śpiewaniem to jest tak jak Mandaryna. Na żywo jak by miała spiewać to kichaaa ;d a Hil ma ładny głos :) więc stawiam na nią :P ale tu więkrzość ludzi bedzie stawiać na Hil bo to wkońcu jej forum.
omg... ile razy ja jeszcze zobaczę tutaj ten sam denny temat? wysil się trochę i wymyśl coś lepszego..
DEBILKO!! NIE LINDSEY TYLKO LINDSAY!! NAWET TEGO NIE UMIESZ NAPISAĆ A JUŻ OCENIASZ!!
LINDSAY UMIE GRAĆ W FILMACH W PRZECIWIEŃSTWIE DO HILARY DUFF! DUFF JEST SZTUCZNA. PRZESZŁA CHYBA 1000 OPERACJI PLASTYCZNYCH!!
LINDSAY LOHAN RLZZ!!
''PRZESZŁA CHYBA 1000 OPERACJI PLASTYCZNYCH!! ''
Oprócz tego że poprawiła sobie zęby to nic nie ma wspólnego z operacjami i uleprzeniem wyglądu. Są tacy ludzie na świecie którzy z natury są piękni i nie muszą niczego poprawiać. A że Hilary miała krzywe zęby i ma dużo kasy to je poprawiła. Większość przeciętnych ludzi bez kasy dużej nosi aparaty ale jak się ma tyle co hilary to można poprawić je inaczej. I tak wyglądają sztucznie jakoś ale to jej problem nie mój.
A lindsay ładnie wygląda tylko na zdjęciach. Fajnie gra, i jest spoko aktorką. Ale natura obdarzyła ją rudymi włosami i piegowata cerą i nic na to nie poradzi. Szkoda tylko że jest alkoholiczką, narkomanką i skandalistką.
''DUFF JEST SZTUCZNA''
Sztuczne to są zdjęcia lindsay.
http://e.egoisci.pl/eg599/8c03c83000207a7345c7ba42
A to PRAWDZIWE zdjęcie : http://e.egoisci.pl/eg1045/adb19d2e00068c7545c4a3c1
Na obu jest w stroju kompielowym. To pierwsze jest 100 razy lepsze ale jest na nim wysmarowana samoopalaczem pewnie, lub po prostu zdjęcie pokazuje nam co technika najnowsza potrafi zrobić ze zdjeciami.
"Lindsay Lohan " w takim razie co robisz w ogole na tym forum? czego tu szukasz? siedź na forum swojej ulubionej aktorki Lindsay i sie nie wypowiadaj w taki sposob.
Ja stawiam na Hilary! Jak w ogóle można porównywać ją z tą wredną Lindsay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczerze to ja nie wiem czy mozna kogokolwiek
prownac do Linsday czy o na wogole jest jeszce aktorka ????
a hilary jest spoko szczegolnie w war inc
zapraszam do obejrzenia ;)
Pozdrawiam
Lubię filmy z Lindsey są fajne i ona fajnie w nich gra ale zdecydowanie wole Hilary Duff moim zdaniem ma ładniejszy głos i lepiej gra i jest ładniejsza.
Moim zdaniem obie są beznadziejne, ale gdybym miała wybierać wybrałabym Hilary bo Lindsay to skandalistka, a jej kariera opiera się wyłącznie na tym.
Uważam, że Lindsay Lohan jest ładniejsza. Chyba dlatego, że ma fajny kolor włosów. Hilary Duff także jest piękna, ale blondynki raczej mnie do siebie nie przekonują. Na pewno jest mądrzejsza od Lindsay i ma klasę, której Lindsay brak.
Ten temat był poruszany 100 razy. Ja wolę Lindsay. Czytałem wywiady z jej znajomymi z planu jakiegoś filmu i podobno widać że dziewczyna chce wyjść na prostą. A Hilary to takie beztalencie której jedynym zadaniem w filmach jest ładnie się uśmiechać i nic nie robić. Nie wiem czemu, ale Hilary Duff kojarzy mi się z głupotą, różem i kiczem.
Lindsay wcale nie jest ładniejsza od Hilary Duff .
Jeśli podoba Ci się kolor rudy no to spoko ale Hilary z natury ma brązowe włosy a nie blond :)
No a mój wybór to oczywiście Hilary Duff ma ładniejszy głos niż Lindsay i w ogóle pod każdym względem jest od niej lepsza. Choć nie ukrywam że lubię niektóre filmy z udziałem Lindsay .