Nie wiem jak Wy, ale ja jej nie znoszę. (heft) Na dodatek uważa się za punka...lol :
ja tam do niej nic nie mam, fajna babka, może jakos wybitnie nie gra, ale miło na nia popatrzeć. Pozdro
1. Od dawna już się z nim nie spotyka.
2. Każdy może mieć swoje zdanie.
3. Mi też Ciebie żal, kochana Olino.
4. Mamy dzisiaj ładną pogodę.
5. Hilary Duff to świetna aktorka.
6. Lindsay Lohan też.
7. Ashlee Simpson też jest super.
8. Siostry Olsen też są bomba.
9.Jednak nikt nie pokona zespołu Ivan&Delfin
10. Let us be together baby give me ev'ry night...
11. Mandaryna jest debeściarą
12. Britney ma fajny brzuch
13 Paris Hilton ma fajny cellulit
14. 50 centów jest super
15.Koniec
Amen
Ładna litania. Hilary Duff to niezbyt dobra aktorka, ale może coś z niej wyroście (tożto jeszcze dziecko)!
1. Ja nie napisałam że Hilary to świetna aktorka
2. Nie wspomniałam też nic o Lindsay, Ashlee, Britney, Olsenkach, Mandarynie czy Ivan&Delfin
3. Widać kto jest twoimi idolami i o kim cały czas myślisz
4. Hilary zerwała z Joelem w listopadzie, to fakt
5. Jednak wrócili do siebie, a może raczej nie zerwali na serio
6. http://www.kinomaniak.pl/plotki/plotki/1831.php [www.kinomaniak.pl/plotk ...] - czytaj jeśli umiesz
7. SKORO KAŻDY MOŻE MIEĆ SWOJE ZDANIE TO CO SIĘ CZEPIASZ??
Ja Hilary Duff nienawidzę. No dobrze, przyznam, że chodzi o to, że jest związana z Joelem ale nie tylko. Nie cierpię jej muzyki, a jako aktorka wypada okropnie. To jest jakieś uzasadnienie, co nie?
Tak. To z muzyką i filmami to jest uzasadnienie. Jak się nie lubi to się nie lubi i już. Każdy może mieć swoje zdanie. Jeśli chodzi tylko o to że ona spotyka się z Joelem, to cóż...żałosne. Dobrze że Tobie nie tylko o to chodzi. Chociaż możliwe że gdyby nie Joel to byś nie mówiła że nienawidzisz jej muzyki i gry aktorskiej, tylko byłabyś na to obojętna. a może się mylę?? Nie ważne
piegi są jak najbardziej ok. i tak julianne moore ma ich najwięcej. i dobrze. a płyta linds jest ok. nawet krytyków pozytywnie zaskoczyła. a panna duff jest puszczalska i tyle.
Zaskoczyła! Buhahaha! Dobre! Tym pewnie że pieje na płycie jakby ją ze skóry obrywali! I Hilary nie musi sobie do filmów pleców i rąk pudrem malować. Bo panna lohan wygląda jakby jej kot do wiatraka nasrał!
Ludzie, tytuły typu "bleeeee" są bleeee. Proszę, wymyślajcie jakieś inne nazwy topiców, bo to nie przystoi.
Do Olina: Hilary nie chodzi już z żadnym Joelem (wokalistą GC of course). Ja też jej nie cierpię, bo - racja - udaje punka, choć naprawdę jest tylko cukierkową blondyneczką. I nie wiem, jak ktoś może uważać, że ta laleczka z wypchanymi cyckami (najpierw decha, a potem...buhehehe :D) jest ładna, itp. Poprostu żal mi Hilary i nie czepiaj się Szarlotki (i pewnie teraz mnie). Ja też słucham GC, a to nie znaczy, że jestem zazdrosna o Joela! Przecież to mi nic nie da, a szczęśliwsza przez to nie będę :P
Pozdro dla wszystkich słuchających GC i antyfanów Duffowej XD
wiesz co, muszę Cię zmartwić bo całkiem niedawno oglądałam MTV VMA 2005 które odbyło się pod koniec sierpnia i tam Joel razem z Hilary zapowiadali kapelę The Killers i jasno powiedzieli że są parą (ona nazwała go swoim chłopakiem) a co do Szarlotki to tak jak ktos już napisał tematy typu "Bleee" są bleee i o to mi chodzi
Sorry bardzo ale kto tu udaje punka?? Zastanów sie nad odpowiedzią bo to nie ona ma nick Princess Of Hell ...