Nie wierzę że ludzie potrafią być tacy podli ... jejku co ona wam takiego zrobiła ... moim zdaniem fajnie gra ... nikogo nie udaję ... wczuwa się w każdą postać którą ma zagrać ... wredna też nie jest !
, nie uważa się za wielką gwiazdę jak inni !!! Oglądałam większość filmów , prawie wszystskie z jej udziałem i uwzązm że gra bardzo dobrze
Ci co jej tak nie lubią po co wchodzicie na tą stronkę?? wkurza mnie takie coś ok nielubisz jej to nie obrażaj przynajmniej nie znasz więc niewiesz jaka jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mnie wkurzają takie osoby jak ty. Po co wpychasz swoją teorie tym, którzy jej nie potrzebują. Też kiedyś byłam przekonana, że Hilary jest najlepszą aktorką z możliwych, jednak teraz zrozumiałam, że tak nie jest. Są od niej o wiele lepsi np. Johnny Depp. Również widziałam wszystkie filmy z jej udziałem, można je obejrzeć, ale nie należy spodziewać się czegoś ambitnego. Mimo wszystko lubię je i ją.
Ludzie wchodzą na tą stronę, ponieważ mają prawo wyrazić swoją opinię. Tak samo ty.
A ty wiesz jaka ona jest naprawdę? Pijesz z nią herbatkę co weekend?
Właśnie przez takie osoby odechciewa mi się tutaj wchodzić. Nie zaśmiecaj więcej forum takimi pierdołami.
Teraz napewno wszyscy będą na mnie naskakiwać, ale tak szczerze mało mnie to interesuje.
Pozdrawiam serdecznie.
Gwiazdka
kolejna:
Depp jest lepszy od hialry i jest najlepszym aktorem blablabla.
błagam:)Dajcie spokuj
Wesołego Sylwestra życze:)
Drogi Pinolu. Zaczne od tego, że ten komentarz nie był skierowany do Ciebie tylko do koleżanki o nicku Marika35. Depp jest tylko przykładem, jednym z wielu jakie można podać.
A co do Johnny'ego Deppa on jest geniuszem, więc nie dziw się, że wiele osób odnosi się do jego przykładu.
Mam gdzieś co o tym myślicie ... sorry ja też moge miec swoje zdanie na ten temat ... jeśli ty uważasz że Johnny Depp jest geniuszem to tak samo ja mi napisałaś nie wszyscy muszą tak myśleć:P
Sorry ale Hilary nie sprawia wrednej osoby masz racje nie znam jej ale jakoś nie przypominam sobie żebym coś czytała na jej temat (typu skandali jak : paris ,lindsey)w różnych wywiadach sprawia miłą osobę :P
Ja się tego trzymam
Każdy ma inne zdanie :)
Pozdrawiam
Marika45
W naszym kraju panuje wolność słowa i przekonań ty je wyraziłaś ;)Masz rację nie sprawia wrażenia "wrednej" osoby, ale pamiętaj nie ocenia się książki po okładce. Show biznes, jak zauważyłam, składa się tylko z udawania. Wszystko jest robione pod publikę. Nigdy nie poznamy prawdziwej Hilary, więc nie należy snuć żadnych teorii. A co do skandali... zastanawia mnie dlaczego wybrałaś akurat największe skandalistki Hollywood ;-)
Masz racje trzymaj się twardo swoich przekonań i nie zmieniaj ich dla nikogo. :)
Pozdrowionka!
czy podłością nazywasz wyrażanie własnych poglądów? myśle, ze Hilary Duff nie jest na pewno dobrą aktorką i nie mam zamiaru kryć się z tym przekonaniem. czy jest wredna, wybacz, ale tego nie wiem ani ja, ani ty. nam jest dane oceniać przede wszystkim jej grę aktorską, która nie jest godna podziwu, niestety.
pozwole sobie zacytować "Ci co jej tak nie lubią po co wchodzicie na tą stronkę?? wkurza mnie takie coś ok nielubisz jej to nie obrażaj przynajmniej nie znasz więc niewiesz jaka jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" nasuwa się pytanie: czy ty ją znasz? i 'nie lubisz' pisze się osobno.
bless :)
Dziecko drogie. To nie jest strona Wesołych Przyjaciół Hilary Duff. To jest filmweb. Tu się ocenia aktorów, tak jak na to zasługuje ich poziom, a nie jak się roi 10-latkom, którzy myślą, że wszyscy muszą kochać ich brokatowe idolki. Jeśli uważasz, że gra bardzo dobrze, to obejrzyj sobie jakieś filmy z aktorami, którzy są na pierwszych miejscach rankingu Filmweb. Porazi cię różnica poziomów.
PS. Jesli chcesz wiedzieć, po co tu wchodzę: raz niejako przypadkiem, a teraz obserwuję, jak się będzie rozwijać dyskusja z moim udziałem :>
szczerze, nie sądze, żeby ta dyskusja sie bardziej rozwineła. chociażby z powodu braku sensownych argumentów drugiej strony
No jednak ta dyskusja się rozwija dalej.Chciałam powiedzieć że Hilary Duff serio nie jest świetną aktorką.A teraz jeszcze do tego jej się poprzewracało w głowie i jest głupia jak reszta amerykańskich aktoreczek na jej poziomie:/
No przesadzaj z tą głupią, jeszcze nie stoczyła się aż do tego poziomu. Przynajmniej nie robi skandali, jak Lindsay Lohan. Jednak uległa jednemu trendowi amerykańskich aktoreczek, a mianowicie koszmarnie schudła...
Czy Hilary sie stacza czy nie stacza, prezcyzyjnie nie mozemy tego ocenić, z przyczyn wiadomych. faktem jest, ze aktorka z niej rzadna. Cieszy mnie jedynie, porównanie do Lohan, co jest chyba jak najbardziej trafne. Możnaby prowadzić długie debaty na ten temat - która z nich jest gorszą aktorką. Ale zostawmy to w spokoju. Dąże do tego: jak można porównywać kogos takiego jak Hilary Duf do Johnnego Deppa??
bless
KUrde trzeba przyznać, że nie jest jakaś aktorką wysokich lotów. Jednak ma coś w sobie:). Filmy wszystkie ma takie same.Taka sama gra, ale ją lubie. Lubie ją za to kim jest. Mimo sławy w Ameryce nic nie odbiło jej,. Jest normalna nastolatką, która grywa w filmach. KUrde ale wyczucie stylu ma.Ubiera sie super. www.oh-hilary.cm:D