Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Lubię ją, i uważałam że ejst śliczna, ale wtedy ona wstawiła sobie licówki i uśmiech ma gorszy od konia ;p
oto jeej boski uśmiech w całej okazałosci ;p http://i87.photobucket.com/albums/k134/lolija_01/hilary.jpg [i87.photobucket.com/alb...]

Jenna

Na oko widać że to fotomontaż-ona nie ma takich zębów. To nnie znaczy że bronię jej że zrobiła sobie operacje ale poprostu widać że to przerobione komputerowo!

AimeR

zgadzam się ... jak je zobaczyłam to sie przeraziłam ...widziałam już to zdjęcie ale napewno nie ma takich zębow !!

_Anka_

Ona jest gorsza od lalek barbie..
ma sztuczny uśmiech, sianowate włosy, kwadratowy łeb, jest spasiona, nie umie kompletnie śpiewać.. Swoją parszywą buźka psuje każdy dobry film..
Niektóre ameby i glony sa mądrzejsze od niej..
A te zęby jej nawet pasują..

Lubie_ser

AimeR- fotomontaż? eee tam :P :P :P

Seniorita_Paulita

zamkinj ryj ,,lubie ser'' odwal sie od hilary zazdroscisz jej i tyle bujaj się...

piteer_2

Mwahahahahahahah xDDDDD
Czego mam niby zazdrościć?
Urody godnej stęchłego mięsa?
Pffff.... xDDD

Lubie_ser

cienki fotomontaz od razu widac ze to fotomontaz zadna aktorka nie zrobilaby sobie takich zebow a z reszta ona ma ladne zeby naturalne

Ewka85

Przeiceż to fotomontaż no co wy! Znam tą fotke ona ma śliczne zęby ... jak ją znajde to podam Wam linka .... wiecie co... ona jest poposrtu boska , jest miła i ipogodna a to nie znaczy że jest lalką Barbie! Matko jakie tłuki .. nic nie rozumiecie ;) Ona jest popostu kochana!

Jenna

zgadzam się to napewno fotomontaż widziałam kiedyś tą fotkę tylko bez tych zębów, bardzo lubię Hilary to świetna aktorka