Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

http://zyciegwiazd.onet.pl/43005,1,5,gwiazdy_bez_makijazu,galerie.html [zyciegwiazd.onet.pl/430...] Hilary bardzo ładnie tu wyszła nawet jak jest bez make up:D

sara137

Kurcze, tak patrząc na jej zdjęcie z make-upem i bez, to mam wrażenie, że i ze mnie coś ładnego by wyjść mogło ;)

6bez6imienna6

ładnie??? o fuck z której strony...tak to jest gdy sie najpierw nakłada tony tapety a potem cera sie chrzani do tego stopnia ze 19sto latka wyglada jak 30stka:/ ale i tak jej nie lubię więc mam to gdzieś:P

sara137

nie wiem co chcecie ale bardzo ladnie tu wyszla:D:D jakbym byla chlopkaiem to bym siew niej zakochała lol

sara137

w porównaniu z tymi wszystkimi gwiazdami Hilart najładniej wygląda. I ładnie jej bez makijażu ;p

sara137

racja racja chociaz jej nie lubie to musze przyznac ze ladnie jej bez makijazu tylko wory ma pod oczami....

tom_26

No, wory są okropne, ale na ogół jej skóra jeszcze nie jest aż tak bardzo wyniszczona przez
make-up.

sara137

Jak bym miała patrzeć na Linz, czy inna nastoletnią aktorkę to Hil i tak najlepiej wygląda bez tapety, no ale make - up potwornie niszczy cerę więc co sie dziwić:)

Agasia_3

No cóż..tony pudru to nie ma jednak cosik mi sie zdaje że oczka ma podmalowane. W każdym bądź razie nie wygląda źle ale jej cera chyba nie jest w najlepszym stanie. Wkońcu makijaż i operacja robi swoje..

sara137

Z makijażem, czy bez, i tak ładnie wygląda.

stefcia007

ładnie to rzecz wzgledna ... jhakby wyszla co dopiero z luzka a pozatym ludzie ona ma 19 lat jak ma wygladac niekore 19 latki sie jeszcze nie maluja(malo ich ):PP wiec wyglada poprostu normalnie...zreszte te mlode gwiazy wg przesadziaja z makijazem robia z siebie jakies trzydziechy...mnaja czas zeby dorosnac:/

anusya

nie jest źle, ale jednak make-up dużo daje..

Roxanne

dla mnie i tak jest ładna beż makijażu:{:P:P:P:P:P:P:P:P

sara137

No może pięknie tak nie wygląda, ale brzydulą też nie jest. Niektóre gwiazdy bez makijażu, np. Cameron Diaz, wyglądają obleśnie:p;p;p;p;p;p;p