http://zyciegwiazd.onet.pl/43005,1,5,gwiazdy_bez_makijazu,galerie.html [zyciegwiazd.onet.pl/430...] Hilary bardzo ładnie tu wyszła nawet jak jest bez make up:D
Kurcze, tak patrząc na jej zdjęcie z make-upem i bez, to mam wrażenie, że i ze mnie coś ładnego by wyjść mogło ;)
ładnie??? o fuck z której strony...tak to jest gdy sie najpierw nakłada tony tapety a potem cera sie chrzani do tego stopnia ze 19sto latka wyglada jak 30stka:/ ale i tak jej nie lubię więc mam to gdzieś:P
nie wiem co chcecie ale bardzo ladnie tu wyszla:D:D jakbym byla chlopkaiem to bym siew niej zakochała lol
racja racja chociaz jej nie lubie to musze przyznac ze ladnie jej bez makijazu tylko wory ma pod oczami....
No, wory są okropne, ale na ogół jej skóra jeszcze nie jest aż tak bardzo wyniszczona przez
make-up.
Jak bym miała patrzeć na Linz, czy inna nastoletnią aktorkę to Hil i tak najlepiej wygląda bez tapety, no ale make - up potwornie niszczy cerę więc co sie dziwić:)
No cóż..tony pudru to nie ma jednak cosik mi sie zdaje że oczka ma podmalowane. W każdym bądź razie nie wygląda źle ale jej cera chyba nie jest w najlepszym stanie. Wkońcu makijaż i operacja robi swoje..
ładnie to rzecz wzgledna ... jhakby wyszla co dopiero z luzka a pozatym ludzie ona ma 19 lat jak ma wygladac niekore 19 latki sie jeszcze nie maluja(malo ich ):PP wiec wyglada poprostu normalnie...zreszte te mlode gwiazy wg przesadziaja z makijazem robia z siebie jakies trzydziechy...mnaja czas zeby dorosnac:/