wcale nie jest plastikowa!Jest najlepszą aktorką młodego pokolenia.Przynajmniej jest normalna i daje dobry przykład innym - jak wiemy wiele nastolatek chce się upodabniać do gwiazd a jak się upodabniają np. do lindsay lohan to na dobre dziewczyny nie wyrosną co innego jak upodobnią się do Hilary.
Ja bardzo szanuje i uwielbiam Hilary za to właśnei że jest normalna i nie daje się jakimś modą na np. sesje rozbierane. Jest trwada i stanowcza w tym i za to ją podziwiam rownież.Jednak do Lindsay Lohan tez nic nie mam, może robić na co mma ochotę , no a coż.. fani ... normalni fani wiedzą że nie da się upodobnić całkiem do giwazdy.. bo to tez tylko człowiek i robi błedy.
Też tak uważam Hilcia to jedna z najlepzych aktorek i piosenkarek jaką znam a nie to co Lindsay Lohan ostatnio było w gazecie jej zdjęcia jak była pijana i trzymala w ręku papierosa a jak wiemy papierosy dobrze nie służą na gardło a przecież ona chce śpiewać tak (kompletna chała).Hilary rządzi i nic tego nie zmieni
ojejku idz spac po dobranocce. nie kazdy chce byc taki grzczniutki jak towja idolka hilary..oejej ja nie lubie lindsay ale widze ze jak twoja idoleczka jej nie lbi to ty tez. a jakby sie z nia pogodzila to bys zmienila zdanie. ''nie wyrosna na dobre dziewczyny''- buahaha zalosna jestes. to by mogla czyjas matka powiedziec a nie nastolatka (najprawdopodobniej nia jestes).. no duff nie jest plastikowa bo ma skórę. hah. to ironia jakbys nie zrozumiala bo zaraz mnie zjedziesz ze nie wiem o co chodzi. hmm co za zalosna dziewczyna jetses, aha i duff napewno nie jest najlepsza aktorka mlodego pokolenia.