Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Jak wiecie Hilary ma nowe zęby :/.
Kiedyś ja lubiłam, ale teraz gdy schudła i ma te zeby w ktorych wygląda ee jak koń, to ją przestałam lubic :/.
Wtedy była taka naturalna i fajna, a teraz dla mnie jest sztuczna..
Hymm a co wy uważacie ?

użytkownik usunięty
sevanna

faktycznie zabki sa inne ale z drugiej strony Hilary strasznie schudla na twarzy tez wiec napewno to ze wyglada jak kon napewno ma cos z tym wspolnego ... wejdzie na ten adres tam sa zdjecia hilary przed i po
http://img186.imageshack.us/my.php?image=055lo.jpg [img186.imageshack.us/my ...]

ta dawna Hilary jest może i grubsza ale wydaje mnie się że ładniejsza...

użytkownik usunięty
sevanna

Nieźle szydzą z jej nowych zębów.
http://junkfeud.blogspot.com/2005/06/hilary-explains-her-teeth.html [junkfeud.blogspot.com/2 ...]
Siderkaaaaaaaa :]

patrząc na te zdjęcia dochodze do wniosku że będzie jeszcze żałowała tej zmiany teraz wygląda jak kościotrup! a była taka ładna... jak mogła się tak oszpecić?....

sevanna

heh a może miała jakis mały wypadek i musiała sobie nowe wstawić:D:D:D...hehehe

ellis_2

chyba myć jej się nie chciało (heh) .... ale tu nie chodzi tylko o zęby... ona teraz wygląda na wele starszą no i jakby miała anoreksję....

użytkownik usunięty
sevanna

Wstawiła sobie nowe zęby dlatego, że jej się "wystrzępiły" od mikrofonu.
Jakoś w to nie wierzę...

sevanna

ona ma bulimię. Gdzieś w necie czytałam, chyba na imdb.com. Serio, prawda. Kiedys, dawno temu ja lubiłam. Teraz jej nienawidze.

rock_love15

teraz jak ją widze to przypomina mi Kucyka idealnie takiego małego kuca.

sevanna

zabki ma ladniejsze, ale to jak schudla.........bez komentarza niedlugo bedzie wygladac jak jedna z Olsenek ;/

użytkownik usunięty
sevanna

Hmmmm...Skoro ma bulimię (niewiadomo) to może dlatego "wymieniła" sobie zęby. Zniszczyły się jej od wymiotowania.

sevanna

A taka była ładna, zżucając te kilogramy pewnie myśli ze bedzie ładniejsza, ale dla mnie teraz jest brzydsza :P...

aluap

Czy ja wiem, była średnia, a teraz to wygląda po prostu strasznie :/
http://i7.photobucket.com/albums/y282/JunkFeud/Duff/23eb.png [i7.photobucket.com/albu ...]

MlodY

no cóż może to zdjęcie jest i troszkę śmieszne ... ale zobaczycie jeszcze kiedys przytyje :)

sevanna

ja się jej nie dziwnie , że zrobiła sobie takie zęby ...
poprostu miała kasę i cóż ...
chciała byc piękna
... ja uważam , że dobrze zrobiła
a jej zęby poprostu świecą bielą ... :)

sevanna

AAA!!! Co Ona ze sobna zrobila?! W "The Lizzie McGuire Movie" tak ladnie wygladala... a teraz? Zeby rozumiem, ale reszta.... ble ;/

sevanna

Rety ;|. Ona wcale nie ma nowych zębów, tylko dorobiła sobie koronki ;|. I o co się tyle czepiac?! Pozatym nie miała żadnej anoreksji, tylko zrezygnowała z frytek które jadła po kilka razy dziennie i jak uważała była od nich uzależniona. To, że przestała się zdrowiej odżywiac nie oznacza, że ma anoreksję ;| !

sevanna

fakt zęby ładne ale jednak za duże. teraz jak schudła wygląda na dobre kilka lat starszą... a jeszcze niedawno mówiła, że nie ulegnie modzie na anoreksje itd... puste słowa...

smerfetka

No cóż ja juz sama nie wiem co myśleć! Bardzo ją lubiłam a teraz to już sama niewiem bo kiedys zdawała mi się bardzo naturalna! fakt była trochę przy sobie i miała prawo trochę schudnąć ale myśle że teraz nie wygląda lepiej! To schudnięcie niech będzie, ale twarz ma zupełnie zmienioną! Zastanawiem się czy to przez te zęby, czy też schudniecie tak na nią wpłyneło??? Osobiście bardzo ją lubie ale i atak wolałam wcześniejszą Hilary!!! Jestem ciekawa co na to jej rodzina???????????

AimeR

Nie wiem kiedy zmieniły jej się zęby ale sądzę że zmieniła je bo chciała wyglądać inaczej niż gdy była nastolatką. Ja i tak bardzo ją lubię. Każdy ma prawo zmienić wygłąd.