Nie nawidze Hilary, brzydula z toną make-up'u ! Prosze was.. ma głos jak nie powiem co, aktorka od siedmiu boleści... tylko głupi i niemądrzy fani ją lubią, to zwykla idiotka (ale nie blondynka tylko rudzielec, bo to jej naturalny kolor włosów)
No ale przynajmiej wybrała ładny kolor farby do włosów, a nie jak LL (lindsay lohan) jak widzę jej włosy to mi się żygać chce. A ty pewnie lepiej grasz niż ona, jesteś ładniejsza niż ona i śpiewasz lepiej niż ona. Możesz mi przesłać zdjęcia swoich osiągnięć na maila (com.plex@vp.pl). Tylko szkoda, że te zdjęcia będą puste :D :D :D
eeee wyluzujcie..... jedna i druga ma tone makijazu... no o co chodzi besztacie sie nawzajem a jedna nie jest lepsza od drugiej .... obydwie z tych aktorek nie sa wybitnie dobre ale dobrze sie spawdzaja w komediach ... oczywiscie to moje zdanie....
Ja tam lubię w sumie piosenki Hilary! Fajnie, że schudła, bo wcześniej była grubcio. A Lohan jest żałosna:/
ładna jest i dobrze gra a tak pozatym to każda aktorka ma na sobie tony make-up'u i jakoś nikomu to nie przeszkadza