Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 175 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Ni to ładne,ni to utalentowane,ni to mądre jednym słwoem głuope badziewie

Desperate

Bardzo mi przykro że masz o niej takie zdanie. ja uważam że ona jest super, rozumiem że może ci sie nie podobać jej gra aktorska ale jeśli chodzi o jej urode to według mnie jest raczej ładna! Mi się ogolnie podoba! Pozdro=)

Desperate

Ładne "to"to jest(jak to określiłeś),utalentowane jest bo dostaje role w filmach a mądre wydaje mi się że też jest a ty skąd wiesz ze jest głupia???A badziewie to sam zes jest.Mi tez jest przykro ze masz o niej takie zdanie choc jej nie znasz...

Desperate

Ni ty ładny/a , ni ty utalentowany/a,ni ty mądry/a jednym słowem głupie badziewie... takie mam zadanie o tobie ... po pierwsze to czy ona jest ładna to jak mówie zawsze kwestia gustu a po drugie pwenie nie wiesz że jest utalentowana bo ani jednego filmu z jej udziałem nie oglądałe/aś...

_Anka_

Ehhh, ci fani Hilary....Jak zwykle mają bardzo mocne argumenty:)
"Ni ty ładny/a , ni ty utalentowany/a,ni ty mądry/a jednym słowem głupie badziewie... takie mam zadanie o tobie" - jak możesz się w ten sposób wypowiadać skoro nawet nie znasz i nie widziałaś Użytkownika M? Natomiast on na pewno oglądał jakiś film z Hilary, dlatego właśnie wszedł na tą stronę i ocenił jej talet i urodę, nie uważasz?
Pozostaje mi tylko zgodzić się z użytkownikiem M. Oczywiście wygląd to kwestia gustu, ale wy wszyscy (fani) jesteście tak zaślepieni że nie dostrzegacie tego że ona naprawdę nie ma talentu!

Sophie_Neveu

M - zgadzam się ...
( Niecierpie tej baby )

Sophie_Neveu

wiesz co sophie neveu... myśle że jak gra to też troszke sprawa gustu ... pewnie mówisz tak bo jej nie lubisz a wręcz nie nawidzisz za to że chodzi z "joelkiem".... a po za tym skąd M morze wiedzieć czy hilary jest mądra i czy jest ładna jak jej nie wiedział ... wiesz niektórzy na zdjęciach wyglądaja gorzej niż w fimach... ty pewnie jesteś za inną muzyką i ludźmi ... tak jak mówie to kwestia gustu... nie lubisz hilary dlatego że śpiewa pop i że ubiera się na rórzowo ... myśle że to nie chodzi o wygląd bo ona jest naprawde ładna ... a jeżeli chodzi o gre aktorska to ona ma talent tylko musi się podszkolic ... zobacz na jej wiek dopiero ma 19 lat ...
pozdrawiam i zapraszam do mnie !!

Desperate

Nie jestem jej fanką, więc napewno nie jestem w nią "slepo zapatrzona"
Ale Hilary napewno nie jest beztalenciem...przecież w młodym wieku udało jej się wybić, i odniosła sukces...gdyby nie miała talentu to by jej się nie udało tak daleko zajść
Uroda to kwestia gustu, dla mnie jest ładna, chociaż kiedyś była ładniejsza...Nie moge powiedzieć czy jest mądra czy głupia bo nigdy jej nie spotkałam, ale potym jak się zachowuje i co mówi w wywiadach, nie wydaje mi się żeby była pustą idiotką..
Pozdro=)

Tinka

ROXY,a powiedz mi: co ma wspólnego talent z tym,że udało jej się wybić i że odniosła sukces?
Przecież te zmienne nie są ze soba skorelowane,że im więcej talentu,tym większy sukces, i na odwrót.Raczej jest tak,że wiele osób ma talent,ale nie potrafi się wybić,a jest wiele osób nie posiadających rzeczonego talentu,które jednak odniosły sukces.Takich przykładów można podać tysiące.Poza tym jest oczywiście mniejszość,która posiada talent i sie wybija albo nie posiada talentu i się nie wybija.
Wybicie się w dziedzinie filmowej i odniesienie sukcesu zależy od wielu czynników, z których talent jest najmniej ważny.

orphe

faktycznie jest wiele osób, które mają talent i się nie wybiły, ale eto nie znaczy, że te którym się udało go nie maja...Moim zdaniem Hilary ma talent. Aktorką jest średnią, dużo lepiej śpiewa. Jej piosenki mogą się nie podobac, to kwestia gustu, ale na żywo śpiewa bardzo dobrze...ma dobry głos, a to chyba świdczy o tym, że ma talent....

Tinka

ROXY,a powiedz mi: co ma wspólnego talent z tym,że udało jej się wybić i że odniosła sukces?
Przecież te zmienne nie są ze soba skorelowane,że im więcej talentu,tym większy sukces, i na odwrót.Raczej jest tak,że wiele osób ma talent,ale nie potrafi się wybić,a jest wiele osób nie posiadających rzeczonego talentu,które jednak odniosły sukces.Takich przykładów można podać tysiące.Poza tym jest oczywiście mniejszość,która posiada talent i sie wybija albo nie posiada talentu i się nie wybija.
Wybicie się w dziedzinie filmowej i odniesienie sukcesu zależy od wielu czynników, z których talent jest najmniej ważny.

orphe

Do fanki hilary i chada: uwierz mi, ja nie lubie Hilary dlatego, że chodzi z Joelem. Nie lubię jej, bo nie podoba mi się jej gra aktorska, filmy w których występuje i jej piosenki (a trochę ich słyszałam). Ale zgadzam się z Roxy, że Hilary ma niezły glos. No, może niezły to za dużo powiedziane, ale przynajmniej nie fałszuje. Masz rację, słucham innej muzyki, ale jestem otwarta na różne zmiany i od czasu do czasu mogę posłuchać takiego popu, który wykonuje Hilary. Ale, jak już powiedziałam, nie podobają mi się jej piosenki. Może dla ciebie Hil jest ładna, ale ty tak jakby próbujesz to wszystkim na siłę wmówić. A przecież sama pisałaś że to jest kwestia gustu....Jednym podoba się typ urody reprezentowany przez Hilary, inni wolą np. mniej "przesłodzone" dziewczyny i to jest naturalne.
Pozdrawiam

Sophie_Neveu

do spohie neveu... nie próbuje tego wmówić...po prostu ją bronie ... uważam ... a jeżeli ludzie którzy nie lubią hilary nie muszą o niej mówić takich rzeczy jak "koński ryj" ...myśle że to już jest lekka przesada...

Desperate

Ja nie lubie Hilary i mówie o niej KOŃSKI RYJ. To nie jest przesada, tylko prawda:P

bye bye

p.s. niedługo pod mim komentarzem znajdzie się tekst takiej jednej 13-latki w stylu: "sama masz koński ryj, nie pisz juz więcej bo nikt cię tu nie lubi" :D

I_do_not_wanna_grow_up

Do Wszystkich mądrych ludzi nie lubiących tej wieśniaczki- dzięx za poparcie

Do wszystkich innych Oglądałęm z nią 2 filmy "Cindirella Story" i "Perfect Men" i w żadnym nie zachwycił mnie jak wy to mówicie jej "geniusz" aktorski. Ona jest jedną ,wielką, nie uatelntowaną dziewczyną dla zaspokojenia głodu głupich nastolatek- i włąśnei dlatego powstają takie "gwiazdy" ja Blog 27,Tokio Hotel,Hillary Duff,Paris Hilton i wiele wile innych .
Mądrzy Ludzie łączcie się :):):):):):):):)::):):):):):): ):)

Desperate

Moim zdaniem cos w niej jest. Na pewno nie można jej porównywac do jakies wybitnej aktorki która ma za soba duzy bagaz doswiadenia ale skoro dostala role w kilku filmach to znaczy ze jakis talent posiada. Mysle ze za kilka lat kiedy Hilary bedzie starsza bedzie mozna obiektywnie powiedziec ze jest strasznie utalentowana albo jak twierdza to niektorzy ze jest "badziewna: :P. Jesli chodzi o wyglad to moim zdaniem jest to rzecz gustu jesli ktos lubi wysokie brunetki to wiadomo ze Hilary nie jest w jego typie a jesli ktos lubi takie dziewczyny jak ona to zawsze bedzie twierdzil ze HD jest naj naj naj :p... To moje zdanie jak ktos sie nie zgadza to trudno ;)

I_do_not_wanna_grow_up

GC ... niby jesteś taka dojrzała a to co piszesz jest na poziomie 6-latka .... powiem cie tylko tyle że moge komentowac co chce i jak chce... jeżeli ty porównójesz hilary do "końskiego ryja" to ja morze zaczne porównywać joela z "billem z TH" a benjiego z "krową" ..... myśle że to są najlepsze porównania !! I jak chciałaś niechcesz to nie komentuje już twoich komentarzy i tamatów ani twoich ani twoih koleżanek !! Nara pocałuj w dupicie komara!!

Desperate

Jestem dojrzała? (Hmm.. no może z wygladu :D)
Możesz porównywać, ktoś ci broni? Tylko, że te twoje porównania są bezpodstawne, a moje niestety nie, bo Hilary wygląda jak koń.
A oto dowód: http://www.youtube.com/watch?v=AAvqK7CCLS4&search=Hilary%20Duff%20and%20Joel%20M adden [www.youtube.com/watch?v...]

"Nara pocałuj w dupicie komara!!" - bardzo twórcze zdanie, reprezentujące poziom 13-latki :D

I_do_not_wanna_grow_up

Mi się wydaje ze na tym filmiku Hilary wcale nie wygląda jak koń.I zdaje mi się że oni pasują do siebie!

Klaudiiia

Owszem wygląda jak koń - I hate this Women

NaShI

NaShI przez to porównanie jakiś koń mógłby poczuć się urażony ;)

Gretchen

Hilary najbardziej pasuje do stajni - a nie przed KAMERY! :)
( naprawde nie mogę się powstrzymać )

NaShI

Hilary pasuje do stajni, jezeli chcesz usmiercić wszystkiego konie. Lepiej wysłac ja na bezludna wyspe! pozdrawiam wszystki antyfanów Hilary

I_do_not_wanna_grow_up

dobrze powiem ci dlaczego ... biluś się maluje ... joel też ... więc do siebie pasują ... benji ma tyle tatuaży ile krowa kropek... nie widzisz...:]

_Anka_

A i myśle że na tym filmiku wyszli OBYDWOJE słodko... ja dalej jestem przeciwna temu że wygląda jak koń ....

Desperate

A ja Hilary bardzo lubię chodź teraz bardzo sie zmienila.Ale nie porównuje ją do konia. Pozdrowienia

Desperate

nie wiedziałam, ze krowa ma kropki.................
o łatach słyszałam, ale żeby kropki??????....dziwne:P:)
A na tym filmiku to tylko Joelek wyszedł pięknie:):)

I_do_not_wanna_grow_up

ojjj..... przepraszam ale miałam sie nie odzywać ... sorki już nic nie robie

Desperate

a idz sie utop.wogóle sie nie znasz.pewnie lubisz TOKIO HOTEL!!!!!!!!!!!!!!!!

Malinka_15

Ha hahahahahaahhahaha rozmowa 5 letnich dzieci (chodzi mi o NASHI i GC) oczywiście. Skoro dla was Hilary wygląda jak koń to przyslijcie swoje zdjęcie, porównamy, pośmiejemy się i oczywiście bedziemy przyrównywac was do zwięrząt bo w końcu bardzo to lubicie. No ale ok GC twój ulubieniec Ryan Gosling wygląda jak wychudzony pelikan z zniekształcona twarzą-hahhahahahahahahahhahab uhahahahabuahahhaha ale beka z niego albo NASHI ty to dopiero jesteś/aś bo niewiem jakiej jesteś płci-chociaż może jeśli jestes podobna do pierwotniaka to wtedy jesteś obojniakiem więc niewiem jak ci nazwać=) NO ale przejdźmy do rzeczy- masz w ulubionych Amande Bynes która gra w bardzo podobnych filmach co Hilary a się czepiasz, do niej też można się przyczepić z wyglądu (bo do każdego można) ale jednak tego nie robisz. Albo jeszcze lepiej masz Britney Spears. Mowisz że Hilary to beztalencie a sam/a jesteś idolem Brit z której aktorka to normalnie świetna. Zobacz ją najpierw bez makijażu i umieść tu zdjęcia a to dopiro bedzie beka-hahahhahahahahahahhahahah a bhahhahha nie moge sie poprostu powstrzymać hahahahhahahahah już normalnie sikam ze śmiechu. Opanujcie się ludzie bo gadacie jak 5 letnie dzieci świadczą o tym wasze rozmowy ,,Owszem wygląda jak koń,, ,,Hilary pasuje do stajni, ,, albo to ,,przez to porównanie jakiś koń mógłby poczuć się urażony,,. wasze rozmowy świadcza tylko o waszym niskim poziome inteligencji i o tym że wasze szare komórki są u was na wymarciu. Ale dobra życze wam powodzenia-hahahahhaha buhahahahhaha

P.S a jeśli chodzi o ten filmik to niewiem co on wogóle miał świadczyć bo Hilary tam wyszła normalnie, tak samo jak Joel ale wy wkońcu wszedzie widzicie konie to się nie dziwie=) Jedynie przyszło mi wam współczuć=)

AimeR

Jak można Emme Watson obmawiać - to tym bardziej Duff.

ANTYFANI HILARY DUFF ŁĄCZMY SIĘ !!!!!!

NaShI

Do CoolHilary (co za wiele mówiący nam nick) :

Po pierwsze: rozmowa 5 letnich dzieci powiadasz....Radzę wczytać się dokładniej w komentarze Fanki Hilary i Chada, to dopiero są teksty na poziomie. Myślę, że pięcioletnie dziecko potrafiłoby lepiej pisać. Zresztą twoje słownictwo i przerywniki w stylu hahaha są niewiele lepsze....

Po drugie: Każdy może mieć swoje zdanie na temat różnych osób. Niestety, twoje zdanie na temat Ryana Goslinga nie jest niczym uzasadnione. Zresztą, nie wygląd jest najważniejszy a umiejętności i talent, które Ryan niewątpliwie posiada (i to jaki potencjał!)

Po trzecie: Nie ma znaczenia to, że Amanda Bynes gra w podobnych filmach co Hilary, gdyż teraz omawiamy zdolności i wygląd. Dlatego zdanie "gra w bardzo podobnych filmach co Hilary a się czepiasz" jest bez sensu...A tak na marginesie: Amanda jest 100 razy ładniejsza od Hil

Po czwarte: Zauważ, że Britney Spears jest bardziej piosenkarką niż aktorką. Dlatego można ją lubić, np. za piosenki, które wykonuje.

Po piąte: Rozmowy "Owszem, wyglądaj ak koń" i "Hilary pasuje do stajni" są po prostu stwierdzeniem faktu. Mi szczególnie podoba się "przez to porównanie jakiś koń mógłby poczuć się urażony". Po prostu genialne

Pozdrawiam serdecznie wszystkich antyfanów Hilary!

Sophie_Neveu

Sophie wkońcu pozbierałaś to do kupy ...
To z tym koniem tez mi sie podoba:)

NaShI

Do CoolHilary- gdyby Ta wasza Duff grała przynajmniejj tak jak Britniey Spears/nie mówie ,że ona zachwyca talentem ale w "Dogonić Marzenia" grałą świetnie/ nie mówiąc już o śpiewaniu:)

Śmiejesz się z Britney Spears ale wyobraź sobie,że gdyby nie ona to nie było by piosenkarek pokroju Duff. I nie mó mi ,że muzyka to rzecz gustu owszem ale ja słucham popu ale dobrego Madonna- i te sprawy a ty pożal się Boże:)

Desperate

Nie chce sie wtrącać ale Hilary gra napewno lepiej od Britney.Ten film Dogonić marzenia powiem ze byl nawet ale Brit porównywać do Hilary...
Pozdrawiam;)

Klaudiiia

Do M-przepraszam bardzo ale niewiesz jakiej słucham muzyki bo się na ten temat nie wypowiedziałam. A to że lubie piosenki Hill to nieznaczy że nie słucham innych! A po drugie to że NASHI ma brit w ulubionych dlatego że ładnie śpiewa to dziwne bo to jest strona o filmach a nie o muzyce! A po trzecie to do SOPHIE..... to jeśli rozmowy fanów Hilary są dla ciebie na poziomie 5 letnich dzieci a GC i NASHI nie, to ci się dziwie! A zresztą to twierdzisz że nie trzeba gadać o wyglądzie Ryana G bo jest dobrym aktorem a sama gadasz o wyglądzie Hill! Skoro jesteś taka dobra i nie patrzysz na wygląd to rozmawiaj tylko o jej talencie a nie wyglądzie!!!! NO a co do tego że Brit gra lepiej od Hill to dla mnie przesada, już tego się nie spodziewałam po tak ,znających si,ę na aktorstwie, osobach=)

AimeR

Każdy może dodawać sobie do ulubionych kogo tylko chce, ja sama mam 2 ulubione zespoły dodane i jakoś nikt nie robi z tego problemu (oczywiście, oprócz ciebie).
Jaaaa, ile razy można wam tłumaczyć takie proste rzeczy.....Ja, owszem, piszę o wyglądzie Hil, ale głównie chodzi mi o jej rzekomy talent, i o tym są moje posty (w większości). Zresztą, moja opinia o jej wyglądzie jest w pełni uzasadniona. A ty zaczęłaś rozpisywać się jedynie o wyglądzie Ryana, pewnie nawet nie widziałaś z nim zadnego filmu. Przykro mi, nie będę rozmawiać o talencie Hil, bo nie przywykłam do rozmów o czymś, czego nie ma.

Noooo, to zgadnijcie teraz kogo pozdrawiam?:P

AimeR

Chciałam jeszcze tylko dodać, że ty najechałaś na Goslinga tylko dlatego, że GC i Sophie mają go w ulubionych a wjechały na twoją ukochaną aktorkę. To dopiero jest dziecinne. Bo czy miałaś jakiś inny powód??

AimeR

Hmmm, CoolHilary (boże, ty naprawdę tak myślisz?? Że Hil jest cool?? dobra..)
Skoro stwierdzasz, ze nasze rozmowy są na poziome 5 latków przypatrz się swojej własnej. Poz pierwsze my krytykujemy tytlko Hilcię, bo takie były zapewne zamierzenie autora tematu, a ty jak leci jedziesz po wszystkich tu obecnych uzasadniejąc to tylko tym, że nie lubią Hilary, więc mają o niej inne zdanie niż ty. To świadczy o nietolerancji.

Do GC. Siostro, tym filmikiem obrzydziłaś mi życie (rzycie oczywiście ;)). Jeżeli ktoś uznał, że oni do siebie pasują chyba nie ma oczu. Ewidentnie ten materiał filmowy może vbyć dowodem że Hil faktycznie do stajnie się nadaje. Jeżeli ktoś tu teraz wysunie tezę, że mówie tak tylko ze względu na to, że Joelek z nią jest to niech lepeiej zajrzy na mojego bloga i sobie co nieco poczyta o moim stosunku do Hil.

Pozdrawiam Antyfanów!! Ludzie, dobrze gadacie!! Hehe, Jacek Gmoch, hehe ;), Fuuu, Hilcia, fuuu!!

Desperate

UnPredictable Girl to już drugi raz jak ci obrzydziłam życie! Jestem okropna przepraszam i prosze o wybaczenie:):) Ten filmik miał na celu pokazać jak bardzo Hilcia podobana jast do konia, ale równiez porownanie Hilary i Joelka. Chyba każdy nie majacy problemów ze wzrokiem widzi jaka Hilary jest straszna, a Joelek jaki śliczny:* Po prostu bestia (h. d.) i piękny (Joelek Madden:)

I_do_not_wanna_grow_up

co do coolhilary ...zgadzam się z toba ... i przepraszam że coś pisze bo mam dopiero 13 lat.... a teraz sprawa do anty-fanów.... morzecie mi jeszcze raz wytłumaczyć co jest w niej przypomina wam konia ??Albo jeszcze lepiej co wam stajnia przponia Hil !!! buahahahahahahahaha..... tak jak GC padam ze śmiechu...
pozdrawiam coolhilary!!

_Anka_

Wiesz co Sophie mówisz że twoja opinia o wyglądzie Hill jest wpełni uzasadniona-a to ciekawe? Jakoś nie zauważyłam tego ,uzasadnienia,??? NO a tak jak ktoś tu wspomniał że czepiam się waszych faworytów bo wam nie pasi Hill. Absolutnie nie o to mi chodzi, możecie gadac że się wam nie podoba jest kiepska ale z umiarem! Troche tolerancji, ale skoro wy jej już nie macie wobec Duff i jej fanów to i ja ją trace wobec waszych a tak wogóle to jakbyś nie zauważyła nie wypowiadałam się na temat gry Ryana tylko wyglądu bo chciałam dogrysć innym żeby nie robili sobie głupich żartów z Hill na temat jej wyglądu bo to już nie dośc że jest wkurzające to jeszcze na dodatek strzasznie nudne. A własnie nie nudzi sie wam tak ciągle gadać o koniach??? Skoro jestescie aż tak ,niewyrzyci, co do tych zwierzat to może zapiszcie się na jakieś kursy jazdy konnej albo może na badania końskiej szczęki??? Pozdro dla fanki Hilary i Chada no i innych (kto tam chce)

AimeR

dziewczyny pozmieniałybyście sobie nicki, bo już mi się mylą :)
"fanka hilary chada", "hil chad są the", "fan hill i chad" i co tam jeszcze...nie pamiętam.
Jak chcecie, to się dalej obrzucajcie błotem, może wam to przyniesie ulgę.. Najeżdzacie na siebie, aż przykro patrzeć...
Ja jestem na neutralnym gruncie... na szczęście :)

veritaserum

no mi sie moj nick podoba i szczeze to nie chce go zmieniac
a najezdzamy na siebie bo mamy rozne zdania

Desperate

Ok. Koniec. Było śmiesznie, ale teraz już staje się nudne jak wy(fani Hilary) ciągle powtarzacie to samo i my (jej antyfani) też. My nie zmienimy swojego zdania o Hilary i wy też nie. Ja Duff zawsze będę nie lubiła i nic tego nie zmieni. A co do jej wyglądu to nie mówie, ze wyglada jak "koński ryj", dlatego bo jest dziewczyną Joela, ale dlatego bo naprawde tak wyglada po tej operacji. A ten filmik, do którego dałam link jest na to najlepszym dowodem. No ale jeśli ktoś nie chce widzieć jej wad, to nie zobaczy.

I_do_not_wanna_grow_up

Ok GC.Ja Hilary lubię i tez mojego zdania nie zmieni.Zauważam jej wady i bardzo nie podoba mi sie to ze sie tak zmieniła ale nie nazywam jej konskim ryjem.Ty mozesz bo to twoje zdanie a ja mam swoje i nikt nie powinien nikomu tego zdania narzucac.A na tym filmiku serio nie wyglądała zle.Pozdrawiam;)

Klaudiiia

DObre słowa GC popieram=) nikt z nas zdania nie zmieni a tylko wszyscy się żrą! Pozdro=)

I_do_not_wanna_grow_up

a jak ktoś nie chce zobaczyć jej zalet to też ich nie zobaczy

Desperate

Ja się nie zgodzę Hilary jest ładna jakby nie była utalentowana to by jej nikt nie wział do żadnego filmu ani by nie nagrała zadnej płytki:)

sara137

Ej, a Mandaryna to bardzo utalentowana jest. Przecież dwie płytki nagrała...

Desperate

A ja tam bardzo lubię Hilary i Amande. Kocham ogladac filmy z nimi. Britney Spears fajnie zagrała w Crossroads, ale nie można jej porównywac do hill czy amandy jako aktorki. Czasami wasze dyskusje są bez sensu. Niektórzy powinni sie zastanowic zanim napisza cos na kogos( mam na myśli hilary) bo jesli komuś nie podobał/a wasza ulubiona aktorka lub aktor nie wiejm czy byscie byli zadowoleni jak by ktos po nich tak jeździł. Jesli ktos uwarza ze hill ma "KOŃSKI RYJ" to niech sie nie patrzy na jej zdjęcia i niech nie ogląda z nia filmów. Problem z głowy.:)