A ja mam takie pytanko? Które pisoenki Hilary Duff uważacie za najlepsze i które najbardziej wam sie podobają, mi najbardziej podobają się "So yesterday" i "Wake up". Po prostu ześwirowałam na punkcie Hil, a wogóle życzę Hil wszystkiego najlepszego w dniu 19 urodzin, które obchodziła 28 września:) Rób to co robisz, jesteś świetna
Mi sie bardzo podoba piosenka Hill z filmu Lizzie McGuire The Movie - "What Dreams Are Made Of" Polecam =)
A ja...
Ja lubię "Someone's watching over me", bo ma naprawdę śliczny tekst... :( I jest z równie ślicznego filmu :)
Oprócz tego lubię też "Fly".
No i "Metamorphosis", chociaż ta piosenka ma zdeczka dziwne słówka, ale i tak ją uwielbiam, bo kojarzy mi się poprostu z miłymi chwilami, najlepszą przyjaciółką i wygłupami :P Dziwne? Wiem ;] Ale co ja moge za to.. :P
A mnie ze wszyskich piosenek Hilary najbardziej podobają sie "Someone's Watching Over Me" i "fly". Przyjemnie się ich słucha.
Kocham piosenki "Someone's wayching over me" ,,Play witch Fire'' Jak śpiewa ze swoją siostrą ,,Material girl'' ,, Now you now''z filmu Aciradella story a reszta mi się już przesłuchała (co nie znaczy że mi się nie podobają) Ale znam na pamięć większość i szukam nowych teraz na 1 miejscu jest Play witch Fire i super teledysk jest do tego zrobiony, polecam posłuchać kto nie słyszał!! Material girl też, chociaż niedługo będzie film w którym pewnie ta piosenka się pojawi
http://www.youtube.com/watch?v=GpNx65gLC54&mode=related&search=hilary%20duff [www.youtube.com/watch?v...]
Play witch Fire . A po za tym to czy zauważyliście że ona ma strasznie grube ramiona. Ja pierwszy raz w filmie Rise your wioice.
A moje ulubione to :
-Someones watching over me
-Wake up
- Why not ?
- Material girls (piosenka z całkiem fajnego filmu z Hilary i Haylie Duff)
-Come clean
:)
Ale ogólnie podobają mi sie wszystkie piosenki Hilary Duff ;]