Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Co sądzicie o teledysku do piosenki "Stranger"? Wdg. mnie jest najlepszy z wszystkich klipow Hilary ;D

Sachi

oprucz teledysków with love, play with fire i stranger sa jeszcze jakies inne z jej nowej plyty?

Sachi

http://www.youtube.com/watch?v=MyShkaAwbR8 pewnie malo osob wie ze ma nowy teledysk

Sachi

p.s.
co do teledysku to jest super!!! hilary wyglada seksownie i przepieknie!!!

XY007

tak piosenka jest po prostu świetna!! i teledysk jest bardzo dobry.

Sachi

Szkoda, że w polskich stacjach muzycznych nie puszczają jej piosenek :( Teledysk jest świetny, a piosenka jescze lepsza :) Pozdrowionka dla wszystkich fanów Hil :)

Gwiazdka_3

fakt szkoda szkoda, ale takie są właśnie polskie stacje typu viva czy 4funtv. Video wymiata i piosenka też ( jak zwykle ) :D

Ivona

no co ty, 4fun jeszcze puści na antenie czasem jakąś piosenke Hilary, ale viva to w ogóle:/

Sachi

na mtv czesto puszczaja jeje nowy hicior with love

Sachi

podobno czesto puszczaja jej teledysk with love na mtv

XY007

With love puszczaja w radiu Eska. Co włącze to leci. Mi bardziej podoba się with love choć stranger jest bardzo dojżały. przeciwieństwo do np...Wake Up. Play with fire nie za bardzo mi się podoba bo nie ma żadnej fabuły. Beat of my heard - świetnie w nim wygląda. Fabułe fajną ma So Yesterday i Come clean...nie przypomnę chyba sobie żadnego już...(jakiego nie wymieniłam?) ale dla mnie najlepszy jest Witch love - i piosenka świetna.
Chciałabym aby powstał teledysk do Gypsy woman albo Outside of You, bo to świetne piosenki.

Malazaa

Właściwie to teledysk Stranger jest super tylko mi te cekiny na twarzy Hilary nie pasują zupełnie. Po za tym :)

Malazaa

jeszcze 'Our Lips Are Sealed' -taki o... sceny z filmu głównie i tyle. Jakiego jeszcze nie wymieniłam bo jeszcze jest jeden...chyba fly albo cry.

Sachi

mam nadzieje ze powstanie duzo wiecej teledyskow z jej nowej plyty :P

Sachi

hej;-)
tez myślę, ze Stranger jest (jak narazie) najlepszym teledyskiem Hilary! jest taki... dojrzały ;)))))) i świetny w ogole :_)

eml_0901

Przypomniałam sobie - jest jeszcze Why not ale to też sceny z filmu. Dla mnie najlepsze Są...
Stranger i with love,
So Yeasterday,
Come Clean
Beat of my heard,
oraz Play with fire- teledysk mi się nie podoba ale piosenka jest moją ulubioną. I Fajnie też Hilary wygląda w nim. Pozostałe jak jeszcze jakieś są też fajne.