Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

...ludzie cały czas ludzie naskakują na Hilary. To wszystko przez te idolki-nastolatki, które cały czas na forach piszą, że ona jest super i żeby ludzie w końcu zmienili o niej zdanie. Przecież żaden człowiek nie zmieni swojego punktu widzenia, tylko dlatego, że jakaś dziewczyna lub chłopak tak twierdzi. Moim zdaniem (podkreślam moim) Hilary bardzo dobrze śpiewa (nie używa playbacku). Co do gry aktorskiej. Jedni uważają, że gra super inni, że koszmarnie. Powiem wam tylko jedno: O gustach się nie dyskutuje. Po prostu. Nie chcę żeby wszyscy zmienili swoje zdanie na temat Hilary, ale to właśnie przez te nastoletnie idolki, ludzie tak uważają o Hil, że to głupia dziewczyna, nie umie grać w filmach ani śpiewać.

Mam do was prośbę, jeżeli już musicie pisać na temat Hilary, to nie piszcie tylko tego ze jest super, ale poprzyjcie to jakimiś argumentami i nie naskakujcie na innych tylko dlatego ze ma inne zdanie.

Osobiście ja bardzo lubię Hilary, a także filmy w których występuje, bo są to filmy takie do rozluźnienia się, a nie poważne dramaty lub inne (Oczywiście oglądam różne poważne filmy, zachęcam do przeglądnięcia mojego profilu).

No więc teraz kończę.

Pozdrawiam :)

Vendetta

Zgadzam się z Tobą. Sama jestem nastolatką, ale chyba nie warto narzucać komuś swojego zdania. Hmm... widocznie nie wszyscy to rozumieją ^^