Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Gdy weszłam na tą stronę doznałam poprostu szoku...jak taka "gwiazdka" może mieć większą średnią od Nicole Kidman i Sandry Bullock, które mają ocenę 7,67 a "hilcia" 7,69. Jak w ogóle może dziać się coś takiego...z Duff zaczęłam oglądać film i wyłączyłam w połowie, choć tak zwykle nie robię. Przecież to skandal aby ona, absolutnie nie mająca talentu mogła mieć taką ocenę. Ktoś może powiedzieć, iż działa charetatywnie i fajnie śpiewa ( chociaż z tym takze się nie zgadzam)ale Filweb to portal FILMOWY! Ludzie tu należy patrzeć na grę aktorską, wszelkie predyspozycje a nie na slodki uśmieszk.

Gabriela_2

ej no co ty??? dobrze, że jeszcze nie dostałaś zawału serca... tez bym chciala miec takie problemy...

PS: po co wogle to piszeszz?? prosta jest odpowiedz Hilary lubi duzo osob... i to koniec pozdrawiam

wiertaraaa

Megi: Jeśli Duff lubi tak wiele osób i jest taka wybitna aktorką to czemu nie posiada jakiejś sensownej nagrody ???
Marq: Kidman jest wspaniałą aktorka,Bullock tez jest oki, posiadają talent i to prowadzie je na szczyt !!!(
OScary,złote globy itp.)

Gabriela_2

No bo taki jest ten ten biedny filmweb, najwyższe noty mają Keiry, Alby i Duff... no ale co poradzic.

Gabriela_2

eee tam, a od kiedy Kidman i Bullock to takie zdolne aktorki?

Marq

Bullock moze nie, ale kidman zasluzyla na wyszą srednią, chociażby ze względu na filmografię.

Btw Duff nie jest żadną aktorką i powinna miec srednią ok. 4,7...

Sonny

Kidman jest wspaniała! Moulin Rouge to mistrzostwo! Natomiast nei zgadzam sie...Keira tez jest dobra...a Alby to ja nie trawie ;)

Rentonek

do megi: piszę to ponieważ mam prawo wyrazić swoje zdanie.
do marqu: w takim razie wymień dobre aktorki wg Ciebie.
do ewanek: zgadzam się, Moulin Roudge jest arcydzielem, przynajmniej u mnie.

Gabriela_2

Nio.. ja też uważam , że ludzi nie powinno się oceniać po tym czy kogoś się lubi, tylko jak gra. ja osobiście niezbyt lubię Kidman, ale gra wspaniale. A Duff?? Nawet ją lubię, ale gra .... Dziedziczek nie chcialo mi się oglądać.

kino_woman157

Macie racje,Kidman jest wspaniałą aktorką,a hil...taka sobe,tak samo jest w innych przypadkach np.Ryan,Roberts,bullock czy pfeiffer,one tez nie maja takiej średniej na jakie zasługują!