...Kto jest lepszą aktorka i piosenkarką- Hilary Duff czy Lindsay Lohan???
piszcie wasze propozycje, pozdro :)
Lepszą pod względem muzyki chyba wszyscy powinnni się zgodzić że lindsay bo tylko małolaty lubią popowe kawałki ... aktorką niewiem kto lepszy wydaje mi się tez że lindsay bo ma o wiele więcej filmów niż hil (powinna przestać zajmować się muzyką a robic filmy bo to jej o wiele lepiej wychodzi) no to takie moje skromne zdanko :D
co?! pod względem muzyki DUZO lepsza jest Hilary! odnosi wieksze sukcesy, zdobywa nagrody, jest o niej glosna, no i ma lepsze kawalki. szczerze mowiac dopiero niedawno sie dowiedzialem ze lindsay spiewa, a o Hilary wiedzialem od ladnych paru lat i jak wszyscy wiedza juz wtedy odnosila sukcesy w branzy muzycznej....
Paweł 007!!! Przecież Hilary zdobyła raptem 2, 3 nagrody.
Za to ile miała nominacji do złotych malin!!! Szkoda, szkoda
zall... To chyba jasne kto nie??? Hilary!!! Lindsay glupia anorektyczka pijaczka narkomanka przyjaciolka paris hilotn... nie wiem wogle po co takie cos kto lepszy... chyba to oczywiste ze hilary!!!!!! hilary wymiata!!! jest maskakrycznie zajebista :):):)
Oczywiście- Hilary. Problem w tym, że Hilary naprawdę jest zaangażowana w swoją pracę, a LiLo? Cóż... Sami sobie odpowiedzcie;)
no dokladnie:P
a co do Minki, poniewaz nie masz zadnych wpsiow na blogu wiec tutaj ci napisze ze dodaje Cie do ulubionych ;*;*;* pozdrawiam ;*;*;*
Ja wole Hilary pod względem muzyki.Co prawda nie słuchałam jeszcze rzadnej piosenki Lindsay ale słyszałam że są do bani.Co do aktorstwa to obie lubię tak samo.
Pod względem muzycznym jasne ze Lindsay,Hilary piszczy i kwiczy...ale zeby niue było lubię Hilary,jest sympatyczna i napewno lepsza od Lindsay.Pod względem aktorstwa są prawie na równym poziomie ale Lindsay lepiej sie wczuwa i bardziej podobają mi sie filmy z nią,są bardziej udane.Ale w zyciu prywatnym Linds nie swieci przykladem.
Tak więc odnośnie pytan założycielki tematu:LINDSAY:)
Pozdrawiam;]
sama kwiczysz.... zall normalnie juz nie moge ile razy dacie jecze temat typu : hilary czy lindsay hilary czy amanda itd idt...=/=/=/=/ jassne ze Hilary... wygrywa we wszytskim
Muzyka Lindsay nie podoba mi sie. Nie lubie ani jednej piosenki. Może Ultimate i Rumors są ...fajne i teledysk do Confesions of broken heard* (piosenka ujdzie w tłumie) Co do aktorstwa to spoko grała w Bliźniaczkach jak na 11-nasto latke. Fajny jest Zakręcony piątek i Mean girls. Just my luck taki sobie. Gdyby obsadzili Hilary, to film byłby super.
Lubie muzyke Hilary, Filmy też lubie. Co do gry, to nie jest może super aktorką, bo "znam" lepsze niż ona (np. Reese Witherspoon)..ale radzi sobie.
Co do wygladu to zdecydowanie Hilary ładniejsza. Pod względem życia prywatnego to też WOLE (!) Hilary.
:D