a jaki w ogole wzrost ma znaczenie? dziewczyno , czy jak twoja kolezanka ma ponizej 165 to juz jest glupia i fee? i nie trendy? jessu ta dzisiejsza mlodziez pogimnazjalna
wzrost nie ma najmniejszego znaczenia. ważne że jest utalentowana i ładna, osiem centymetrów w prawo czy w lewo nie robią zbytniej różnicy :)
Oj, wzrost ma znaczenie... Zwłaszcza latem w autobusach miejskich. Mam 160cm i uwierzcie, jak sięga się komuś do pachy przy 30 stopniowym upale, nie jest fajnie. Właśnie robię sobie prawko :-)))
Heh, ja dopiero w gimnazjum jestem i mam 165 cm :)
O tym, że jest taka niska też bym nie pomyślała. Myślałam, że może ma tak z 170 cm, gdzieś.
o matko ,ale jestes ograniczona droga rose skoro tak myslisz.Widac jestes wielka i zazdrosna ,a zarazem glupia skoro dyskredytujesz osoby ze wzgledu na wzrost.Porazka dziewczyno.Taka prawda,ze niskie zadbane kobiety sa piekne,urocze pelne wdzeiku i sexowne.Jest mnostwo takich fotomodelek.Zyje juz tez troche a mam tylko 155cm i wiem,ze mezczyzni uwielbiaja takie kobiety,zawsze mialam powodzenia u mezczyzn powyzej 180 cm i wiecej.Hmm ciekawe dlaczego??Tylko sie skompromitowalas,zakompleksiona panno
"mężyczyźni uwielbiaja takie kobiety " coś w tym jest w końcu wyrwała gościa który ma 191, jest z nim w związku małżeńskim i mają dwójkę dzieci, z doświadczenia też wiem, że wielkie chłopiska lubią się oglądać za niezbyt wysokimi dziewczynami ;)
Co się tak oburzacie, ona tylko napisala ze gdyby miala więcej wzrostu to byłaby świetna ale nie stwierdzila ze teraz jest beznadziejna czy cos..
Ale po co pisać takie głupoty? Czy w filmie widać, że ma tylko 160, że tak to przeszkadza w oglądaniu autorce tematu?
a ja 153 ? w ogóle się tym nie przejmuje...jestem zadbana umiem dobrać stój do sylwetki aby ładnie wyglądać... mam przy tym drobne dłonie i stopy- co wiem że wielu facetów to lubi! mam 23 lata i czuję się w pełni kobieca, zresztą nie jeden się odwróci na ulicy za mną :D Małe kobietki są przepiękne! Oczywiście Wysokie też;) Bo my w ogóle piękna płeć!
I tak jest cudna, ma taką słodką twarz, duzi faceci lubią takie filigranowe słodko twarzowe kobitki , zresztą ładnie się ona prezentuje ze swoim mężem http://cdn01.cdn.socialitelife.com/wp-content/uploads/2010/03/isla-fisher-sacha- baron-cohen-oscars-photos-03222010-09.jpg
ogarnijcie się ludzie, jaką różnicę by zrobiło 8 cm? nie wiedziałam, że wzrost dodaje ludziom cudowności, zawsze warto poczytać złote myśli z filmwebu!! a mnie się podobają niskie laseczki. częściej niskie niż wysokie, choć wzrost raczej nie ma dla mnie znaczenia.
jest tez napisane ze Jason Statham ma 178 a napewno ma mniej, przez jakis czas było napisane ze Melanie Laurent ma 171, niedawno zmienili na 157cm...
wiec moze ma wiecej;)
Tylko zakompleksione kobiety patrzą na wzrost i oszukują wzrostem zakładając szpilki, nie wiedzac że najpiekniejsze są takie jakie są naturalnie, nikt nie wybiera wyglądu, rodziny, jeżeli ktoś ocenia po wyglądzie jest pusty i jest to typowo polskie, typowa polaczkowa cecha wieśniaka, kiedy nie wie już co powiedzieć to zaczyna oceniać po wyglądzie bo to najprostsze co może być, dlatego polacy to prostacy.
Ciesz sie że masz obie nogi i obie ręce, a nie jeszcze oceniasz po wzroście, dałbym ci za to w pape