Jacek Samojłowicz

2,2
361 ocen scenariuszy
powrót do forum osoby Jacek Samojłowicz
Cziken

Popieram. Ocena: 1

Pik

j.w. OCENA 1

WielkieES

Jak najbardziej ocena 1!!!

Cziken

Up ! i jedyneczka !!!

Cziken

skoro nie ma niżej to 1

jagode

zdecydowanie 1

Cziken

Popieram. Zwykły dureń-nieudacznik.

scorpio84

Już dawno dałem 1 szkoda że zera dać nie mogę

wojteksiwy757

Walmy w dziada jak w bęben! Jedyneczka! ;D

zabrak___

http://www.emetro.pl/emetro/1,85652,11330845,Pozew_za_kaca_lepszy_niz_praca.html

Olgierd Rudek, prawnik, redaktor naczelny "Lege Artis" :
- Moim zdaniem żadnego pozwu nie będzie - mówi. - Teoretycznie krytyka można pozwać za niepochlebną recenzję, ale ja reprezentując kogoś w takiej sprawie bałbym się, że zostanę wyśmiany.
Od tego jest krytyk, żeby krytykować. Czy jeśli napisze pochlebną recenzję, którą zachęci ludzi do pójścia do kina, powinien wystawić producentowi fakturę i żądać procenta od sprzedaży biletów ? - pyta"

Pamietajcie o tym.
Samojłowicz ściemnia z tym pozwem.
Robi tanią reklamę KAŁOWI WAWA.

artpost1

Ale to że ktoś może być słabym producentem, nie znaczy, że można go nazywać oszustem, tak jak to zrobił raczek! za taką wolność słowa to ja dziękuję, Saramonowicz zrobił Kaca za prywatną kasę i nic wam do tego! nikogo nie zabił, coś stworzył, coś co nawet jeśli nie było dobre, to nikomu krzywdy nie zrobiło i nienawiści nie usprawiedliwia! Raczek lansował się za darmochę na tym filmie ponad rok i to ci nie przeszkadza? pchał się do każdego programu gadajac na około filmu (pokaż mi gzie się do akcji odniósł) i dzięki tej biednej kac wawie się na nowo wylansował, bo był w czarnej dupie. to wg ciebie jest ok?

Cziken

Jedyneczka już dawno na miejscu. Czekam na pozew.

A Wam przypominam, że pozostałych dwóch scenarzystów i reżyser też czekają na Wasze oceny. Nie zapomnijcie o biedakach, bo im będzie przykro.

Cziken

1/10
Ten koleś powinien sprzątać dworcowe kible, a nie zajmować się filmami...

Cziken

popieram! choć szkoda, że nie ma -1

EK28

ja wam daje 1 za waszą inteligencje

marcinsss89

Chyba "inteligencjĘ".

EK28

Ale to że ktoś może być słabym producentem, nie znaczy, że można go nazywać oszustem, tak jak to zrobił raczek! za taką wolność słowa to ja dziękuję, Saramonowicz zrobił Kaca za prywatną kasę i nic wam do tego! nikogo nie zabił, coś stworzył, coś co nawet jeśli nie było dobre, to nikomu krzywdy nie zrobiło i nienawiści nie usprawiedliwia! Raczek lansował się za darmochę na tym filmie ponad rok i to ci nie przeszkadza? pchał się do każdego programu gadajac na około filmu (pokaż mi gzie się do akcji odniósł) i dzięki tej biednej kac wawie się na nowo wylansował, bo był w czarnej dupie. to wg ciebie jest ok?

Cziken

Popieram i jedyneczka wpada:)

xymox0

no to ja daje 10 i poproszę wielu znajomych żeby również tak uczynili :)

Cziken