Jacek Samojłowicz

2,2
361 ocen scenariuszy
powrót do forum osoby Jacek Samojłowicz

Jesteś najgorszym producentem w kraju, teraz nikt, absolutnie NIKT NIE PRZYJDZIE NA
FILM STWORZONY PRZEZ CIEBIE. Dlaczego? Chcesz pozwać krytyków którzy stwierdzili
PRAWDĘ że kolejny twój gniot jest żenujący? robisz z ludzi idiotów by sypali kasą, ale to już
KONIEC. definitywny.

To jak drodzy Internauci? Robimy bojkot "filmow" tej miernoty producenckiej?

A wiesz "drogi producencie" czym jest wolnosc slowa? A moze tez internautow chcesz
pozwac?

DeKolarto

Jestem za

Samojłowicz=dno

piotrek2121

Dziękuje za poparcie w tej kwestii, pozdrawiam!

piotrek2121

Boję się, że macie rację i że mi Dywizjon 303 spier...li

DeKolarto

Zgadzam się w 100% i jak zobaczyłem kac srawę od razu powchodziłem we wszystkich reżyserów oraz scenarzystów i dałem im 1/10.

DeKolarto

Ale w rankingu producentów awansował...

DeKolarto

Popieram!

Miszczkurde

Dziękuje Wam za poparcie! Musimy wywrzeć jakiś wpływ na twórców, bo z roku na rok traktują nas jak kretynów, serwując coraz to gorsze chłamy!

DeKolarto

Trzeba mieć "szacunek" do widza, aby krytyka pozwac za zla opinie i uargumentowac to " przez niego stracilem miliony"
Jakby nie robil z mlodych ludzi ( bo glownie tacy chodza do kin) debili i nie uwazal ich za spolecznestwo o rozumie ameby to moze by wyprodukowal cos lepszego.
Od teraz bede sprawdzac kazdego producenta polskiego filmu. Jesli pojawi sie na liscie nazwisko tego pana ( jako producenta.scenarzyste i...hm...aktora, czegokolwiek) to podziekuje

Morgana_Le_Fay

Klask , klask...!!!!! ;D

inesss223

Samojłowicz promuje się na Bogu ducha winnym Raczku.
Raczek nie ma nic wspólnego z klapą tego gówna.
To gówno obejrzało w kinach chyba 200 tys. widzów i NIKT w Polsce nie powiedział o tym "filmie" ani 1 dobrego słowa.
Widzowie zagłosowali nogami i olali ferajnę Samojłowicza, która chciała wyrwać parę mln PLN z kieszeni durnych Polaczków.

Tylko anonimowe krety na FILMWEBIE smarują pozytywne opinie pod wieloma nickami.

Żaden z 38 mln Polaków kto posiada nazwisko nie został przekupiony, żeby pochwalić KAŁ WAWA.
Na szczęście.
Samojłowicz jest za krótki i nie potrafi dać nawet 20 zł jakiemuś pijaczkowi, żeby napisał coś dobrego o filmie w gazetce osiedlowej.

Lepiej już wypompowywać miejskie szambo, niż klaskać dla SRAKI WAWA.
Co robią już tylko najwięksi desperaci i nieudacznicy życiowi bełkoczący na Filmwebie.

artpost1

Klaskałam wypowiedzi @Morgany_Le_Fay , z którą w pełni się zgadzam !!!! Tylko pieniacz nie czyta ze zrozumieniem ; pomijając już moją ocenę - która jest zawarta pod avatarem- a więc : WAL SIĘ !!!!!

artpost1

Ale to że ktoś może być słabym producentem, nie znaczy, że można go nazywać oszustem, tak jak to zrobił raczek! za taką wolność słowa to ja dziękuję, Samojłowicz zrobił Kaca za prywatną kasę i nic wam do tego! nikogo nie zabił, coś stworzył, coś co nawet jeśli nie było dobre, to nikomu krzywdy nie zrobiło i nienawiści nie usprawiedliwia! To raczek się lansował na tym filmie przeszło rok - co było pierwsze - krytyka raczka czy film? gdyby nie kac wawa raczek by był w ciemnej dupie, a tak pchał się do każdego możliwego programu i zrobił sobie piar za darmochę!!!!

Morgana_Le_Fay

I właśnie dlatego chodzę do kin studyjnych :D

weekendowy_filmowiec

Są najlepsze ;D

DeKolarto

Samojłowicz niestety jest doskonałym reprezentantem tzw. warszawki, gdzie głównie znadują sie producenci z pieniedzmi do zainwestowania w filmy. ich celem jest tylko i wyłącznie zarobek jak najniższym kosztem. Kał Srawa nie jest pierwszym filmem, szkoda że nikt się tak bardzo nie oburzał przy innych wy---sr...anych produkcjach warszawsko-polskich jak jakieś tam lejdies, wyjazd integracyjny, listy do M. i inne śmieci, do tego produkowanie seriali w Warszawie które są ku....r....----wa gorsze od brazylijskich. najśmieszniejsze jest to, że aktorzy się nie szanują i w tym grają.
jesli dalej produkcja filmów bedzie koncetrować się w warszawie, nie ma co liczyć na ciekawe polskie filmy, a Smażowski pozostanie wyjątkowym reżyserem tej generacji miernot intelektualnych.
dlaczego nie wpadli jeszcze na to, by skopiowac MOde na sukces???? do ról głównych Szyc i karolak, oraz olszówka z ciechopek + bracia Mroczkowie.
o losie

kapral11

Producent chce zarobić? Niemożliwe!

DeKolarto

Właściwie to facetowi się nie dziwie, miał okazje zarobić kasę to czemu miał tego nie robić. Nie wierze że ci wszyscy krytycy (w tym też internauci) gdyby mieli okazje zgarnąć parę baniek, nie zrobili by tego samego. 90% z nas nie śpi na forsie, więc powątpiewam że jakby dostali taką szanse to by odmówili.

Wina tak naprawdę jest w ludziach którzy tą szanse mu stworzyli, czyli w widzach którzy tyle lat łykali takie gów.no że nauczyli filmowców (aktorów, reżyserów, producentów ....) że można zrobić takie coś i na tym zarobić. Mam nadzieje że ten przejaw krytyki nie skończy się chwilową awanturą, a gdy wyjdzie kolejna pseudo komedyjka z Szycem/Kotem/Karolakiem ..... 5 milionów tego ogłupionego narodu poleci do kin.

Pamiętajcie nie dajcie zarobić im na gów.nie to przestaną gów.no kręcić, inaczej z łatwej kasy nikt nie zrezygnuje.

Ja z czystym sumieniem mogę powiedzieć że nie dałem im zarobić ani złotówki.

DeKolarto

Ale to że ktoś może być słabym producentem, nie znaczy, że można go nazywać oszustem, tak jak to zrobił raczek! za taką wolność słowa to ja dziękuję, Samojłowicz zrobił Kaca za prywatną kasę i nic wam do tego! nikogo nie zabił, coś stworzył, coś co nawet jeśli nie było dobre, to nikomu krzywdy nie zrobiło i nienawiści nie usprawiedliwia!

Jacek_Mch

Te obrońco gówna, nie pisz dwa razy tego samego komentarza, bo i tak nikogo nie przekonasz do tego że to gówno i ten gówniany producent są na poziomie bo nie są. Zresztą jak każdy kto uważa to gówno za film, bo to jedynie rzart i splunięcie w twarz frajerom, którzy wydali pieniądze na to coś.

tom126pe

Żartem i to kiepskim jest to, że tacy frustraci jak ty, piszący żart przez 'rz' mają takie samo prawo wypowiadania się na publicznych forach jak normalni ludzie.
już sam ten fakt jest kolejnym plusem dla Kac Wawy - najbardziej hejtują go jacyś "nawiedzeni" - bo trzeba być naprawdę nieźle pokręconym psychicznie, żeby dostawać takiej "sraczki" na punkcie czegoś tak nieistotnego jak film. A o tych co zapłacili to się nie martw, bo tu najbardziej drą mordy właśnie ci, którzy grosza na ten film nie wydali i powinni się po prostu zamknąć - ciebie ten film NIC nie kosztował