Jaden Smith

Jaden Christopher Syre Smith

6,8
6 319 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jaden Smith

Zapowiadał sie na dobrego aktora a tu tak fatalny blad, ktory zniszczy cale jego zycie
zaprzepasci wszystkie mazenia o slawie lub pieniadzach.
Mogl byc gwiazda a teraz stanie sie nikim.
Mowie oczywiscie o wystapieniu w "filmie" Justin Bieber: Never Say Never

bniker012

Jej... ta Wasza nienawiść do Justin'a robi się już nudna i irytująca...

KeiChan

Propsuje, to jest nienawiść do dziecka.

szacher7

Właśnie że do Biebera.Przecież Jaden nie rozumie jaki błąd zrobił,jest tylko dzieckiem.Popieram autorkę tematu,mógł być wielką gwiazdą,odziedziczył talent po ojcu.Ale może jeszcze wzniesie się na szczyt.

Cho-Hi-Gang

Wszystko zależy od determinacji i talentu. No i oczywiście od wpływów i kontaktów ojca. Przestań opowiadać głupot. Jestem w 100% pewny że kariery nie zaprzepaścił a nawet przeciwnie. Sądzę tak choć tak jak większość z was nie lubię Biebera. Tak bardzo go nienawidzicie a przez takie gadanie o nim wszędzie gdzie tylko się da sprawiacie że jest bardziej znany, bogaty a co za tym idzie będzie tworzył dalej i więcej. :) Just STOP. Now.

bniker012

cóż za patos... aż się rzygać chce... :/

Baja_17

Żal mi was ludzie ;/ Może nie jestem jakąś "fanką" Biebra , ale go nie znam tak jak i wy więc , co pieprzycie takie głupoty ??Jaden ma wielki talent i to że stanął u boku Biebra nic nie znaczy , Zagrał już w trzech filmach , i dwóch serialach gościnnie , wy nie zagraliście nigdzie , więc to może zazdrość ? Wątpie że by przepuścił talent na marne , tym bardziej że już jest Gwiazdą !