Dziwnie dużo pozytywnych, wychwalających pod niebiosa nieznanego szerzej reżysera opinii, którego jedyny film ma 5/10 gwiazdek na filmwebie. Opłacani komentatorzy czy raczej kumple i rodzina niejakiego pana Belcla? Nie wiem, ale wygląda bardzo podejrzanie. Taka sama sytuacja jak z filmem "Na układy nie ma rady" gdzie komentarze i oceny są wystawiane przez puste konta, a wszelkie negatywne opinie usuwane. Zapewne mój komentarz też wkrótce zniknie, przekonamy się.
Ja nie jestem opłaconym użytkownikiem, ale uważam że to całkiem dobry debiut. Mam już dość identycznych filmów w Polsce. W większości produkują filmy historyczne albo glupie komedie, czasami jakiś film biograficzny i to tyle. A tu wreszcie coś nowego, oczywiście film ma wiele błędów i wad ale mimo wszystko fajnie zobaczyć coś nowego w polskim kinie i liczę że z każdym kolejnym filmem będzie lepiej
Moim
Zdaniem osoby które preferują tylko ambitne i większości niszowe kino nie powinny wogole oglądać tego filmu i się wypowiadać.Obejrzalas to tylko po to żeby shejtować,ale szacun,że chociaż obejrzalas o ile obejrzalas ...
Nie sądzę "Na układy nie ma rady" to oczywisty paździerz któremu ocenę podbija niespełna rozumu scenarzysta. Ten film wielu z kolei wielu osobom się bardzo podobał a wielu odbiorców uważa go za totalny syf. Ocena 5.0 wynika właśnie z tej rozbieżności, wiele osób, podobną ocenę ma film "Disco polo" sprzed paru lat, który również był bardzo oryginalny jak na polskie podwórko.
Mnie nikt nie opłaca :P
Film bardzo fajny, bardzo przypominał American PIe i wydawałoby się, że mamy tu kilka scen żywcem z niego wydartych, ale ja też robiłem takie imprezy i pewne sytuacje się powtarzają.