Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Lubię oglądać filmy z jego udziałem! Jeden z moich ulubionych aktorów!

Froogo

kiedyś przypadkiem widziałem w internecie jak pewien pan robił dziwne rzeczy ze śrubokrętem i swoim penisem
od tamtej pory już mnie nie dziwią nawet najbardziej chore upodobania

villain

hmmm... CZĘSTO przeglądam internet i jakoś nigdy nie natrafiłem na tego typu filmiki/zdjęcia (nie wiem cóż to mogło być) nawet przypadkiem, nie wiem w jakie ciemne uliczki internetu Ty się zapuszczasz, że widujesz takie chore rzeczy... chciałbym poznać chociaż jednego z lubianych przez Ciebie aktorów... albo lepiej nie. Nie wydaje mi się, żeby oglądanie filmów ze Stathmanem było jak to określiłeś "chorym upodobaniem". Nie proszę Cie żebyś go uwielbiał, ale okaż odrobinę szacunku dla osób które Jasona lubią. I nie wyjeżdżaj mi tu człowieku z takimi głupimi historyjkami.

POZDRAWIAM SERDECZNIE!

PS. Radzę zmienić strony na jakie wchodzisz zwiedzając bezkresne internetowe polany. ;-)

Froogo

widzisz gdzieś miejsce na szacunek w internecie, wyobrażasz sobie przesadną grzecznośc w anonimowaych kontaktach ? beznadziejność
nie darze sympatią aktorów co najwyżej doceniam ich kunszt jako ludzie mnie nie interesują bo po co mam co w życiu robić
będziesz miał chwile to popatrz co oglądają ludzie którzy uważają się za jego fanów, wszędzie manga, walduś kiepski 10/10, jakies seriale trzeciego sortu, telewizyjne filmy akcji itp. itd.. Jak nie ma ich akurat tutaj to sprzeczają się na forum seagala czy innego vin diesela który lepszy. Wybierają między dżumą a cholerą później tłumaczą sobie że w ich wyimaginowanym guście wybór był słuszny.

pozdro i nie oglądaj nigdy filmu one guy one screwdriver, statham tam przesadził

villain

Tak owszem na wielu forach internetowych spotkałem się z dużym szacunkiem ze strony innych użytkowników. Fakt nie wszędzie możemy tego doświadczyć, ale czy każdy musi taki być? Rozumiem,że tobie to odpowiada... no cóż. Nie proszę Cie o przesadną grzeczność. Rozumiem, że wypisując takie komentarze wielkim atutem jest dla Ciebie anonimowość, bo w rozmowie w cztery oczy nie starczyło by Ci argumentów na hejtowanie nie lubianych przez Ciebie produkcji/aktorów. No tak anonimowość to ta cecha internetu dzięki której niektórzy czują się bardzo pewnie surfując po internecie i wypisując głupoty... A szkoda.

Froogo

gerard bredzisz
czemu miałbym się krępować w wyrażaniu swoich opinii ? fani anime mieliby mi obgryźć nogawki czy co bo nie czaje
przecież jaki ten aktor jest to każdy widzi, czym się obronią - ilością nagród jakie zdobył na festiwalach czy może teatralnymi spektaklami w których genialnie zagrał ? Bronisz czegoś nie do obronienia i ja się wygłupiam ? Brniesz w złym kierunke, trace nedzieje.

villain

Tracisz nadzieje na co? Że przekonasz mnie tymi kretyńskimi komentarzami do zmiany mojej opinii? Nie tylko ilość zdobytych nagród świadczy o aktorze. Poczytaj sobie inne komentarze na temat Jasona, widzę duuużo pozytywnych. Jak widać, nie tylko ja ale i inni go lubią. A więc? Chcesz na siłę wciskać ludziom swoje przekonania? Nie lubisz go? Ok! Każdy ma do tego prawo. Ale do cholery nie zarzucaj mi tego, że się wygłupiam lubiąc Stathama! I człowieku skończ już wypisywać te brednie!

Froogo

ci inni to motłoch, to że tałatajstwo lubi biedną rozrywkę chyba nikogo nie dziwi. Mają spektakularne wybuchy, przygłupie postacie przypominające ich samych, fabułe która nie wymaga kompletnie nic od nich więc czego chcieć więcej. Z resztą policz ilu z tych "ich" wypowiada się w twoim temacie, masz jeszcze wątpliwości ?

ty jesteś tylko moim narzędziem do pokazania waszego wspólnego kretynizmu i im wcześniej to ogarniesz tym lepiej dla ciebie

villain

"ty jesteś tylko moim narzędziem do pokazania waszego wspólnego kretynizmu i im wcześniej to ogarniesz tym lepiej dla ciebie" hahaha... człowieku skończ już, nie ośmieszaj się więcej, brniesz tylko głębiej w bagno swojej głupoty...

Froogo

mogę ci napisać że jesteś śmieszny tylko nie myl tego z zabawnością

Froogo

froogo nie wdawaj sie juz lepiej w dyskusje bo ten gosciu od 2 lat na biezaco komentuje kazdy post dodany na temat stathama ..a cos mi sie wydaje ze to juz sa przejawy choroby psychicznej...wiec lepiej sobie darowac bo naprawde szkoda czasu na kogos tak bezwartosciowego

PinkFlower

a teraz ty się zastanów co ostatnio robisz na bieżąco i podpowiem że nie chodzi mi o robienie z siebie idioty

villain

hhaha no od paru dni ..a nie od 2 lat hahaha niestety to ty robisz z siebie idiote

villain

Trollu i jak to się ma do jego aktorstwa ?

tomucho77

teraz weź tłumacz przygłupowi

villain

Czy ja wyzywam ciebie trollu ?

tomucho77

twoja obecność już jest obrazą dla mnie

villain

STATHAM TO GENIALNY AKTOR daje mu 10/10 bo nie ma lepszego, ale ostregam przed tym trollem ownerem 2 -to skończona łajza

villain

Uważaj trollu bo możesz się pożegnać z kontem na FW jak będziesz tak dalej postępował !!!

tomucho77

do kogo to było????;::"

storm12

A nie widzisz odnośnika ?

tomucho77

ojejej pokemon mi grozi