Jeffrey Dean Morgan

8,3
21 647 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jeffrey Dean Morgan

Dowiedziałam się, że Jeff ma czteroletniego syna i dopiero teraz się o tym dowiedział.

Watchmen actor Jeffrey Dean Morgan has discovered he's the father of an ex-girlfriend's four year old son.

The 42-year-old met his child for the first time just weeks ago, after discovering his actress/producer ex Sherrie Rose had given birth in secret. Rose confirms to Us Weekly magazine, "Yes, I have a four year old son with Jeffrey."

And Morgan is ready to make amends for his absence in the boy's early years, with a source telling the magazine, "He wants to be in the child's life."

Morgan's representative has yet to respond to the reports.

Dziwny zbieg okoliczności, że ta kobieta postanowiła mu o tym powiedzieć teraz kiedy kariera Jeffa się rozkręca.
What a bitch...

Silva

Nawet jeśli, to co w związku z tym? Czy to ma wpływ na to, jakim jest aktorem, czy coś? Bezsensowny temat. Nie wiem po co włazić z butami w cudze życie :/

jasna_cholera

Przynajmniej geny przekazał dalej :p
A to, ze babka tak się zachowała, to co poradzić?

kola_unikalna

To, że to jest dla mnie szokujące, w telenowelach może się dziać, ale nie w naszych czasach. Mogę tylko współczuć, że coś takiego się wydarzyło. Jak dla mnie temat nie jest bezsensowny, ale to twoje zdanie ja nikomu nie wchodzę z butami do życia.

Silva

No dobra, źle to określiłam, z nosem, nie butami.
A życiu całkiem blisko jest do telenoweli, uwierz. :/