Jak widać może być w pierwszej 10. Jest nawet czwarta :). I w pełni zasługuje na to miejsce! Zagrała w kilku filmach które są całkiem wysoko w rankingu 100 najlepszych filmów na filmweb'ie!I nie są to jakieś malutkie role. Prosze uściślij o co Ci chodziło mówiąc, że jest "PRZECIĘTNA i to bardzo!!!!!!!!!!". Użyj przy tym swojego mózgu który zapewne masz sadzac po wypowiedzi... Bo jak dla mnie jest piękną i bardzo uzdolnioną aktorką.
Prawda jest taka, że Connelly ma nieprzeciętną urodą i co ważne nieprzeciętny talent! Kto tego nie widzi, to ma faktycznie problem.
jesli ona jest przecietna to ..... buhahahhah
bardzo dobrze widac jej urode w filmie krwawy diament byla tam przez wiekszosc czasu bez lub bardzo skromnym makijażu [spójż do galerii] jest naprawdę ładna pewnie dzięki gęstym brwiom [bynajmniej dla mnie :P]
a teraz porozmawiajmy o megan fox - super piejnosc itp i td ostatnich czasy cdzieki trasformersom. czy ona jest taka super ? w/g Ciebie zapewne tak - dla mnie ona tez jest przecietna spojż sobie miszczu na zdjecie w jej galerii z filmu zabójcze ciało a dokładnie na to w 3 linijce od dołu po lewej tronie w tym gdzie trzyma ksiazke [ http://www.filmweb.pl/o138899/Megan+Fox/galeria ]. czy na tym zdjeciu ona jest taka super ? bo to jedno z nielicznych ujeć gdzie nie ma makijażu !!
i wybacz ale ja uważam że ładna/piekna czy jak tam zwał dziewczyna jest bez makijażu. powiedzmy że prześpisz się z tapętą piekną wieczorem wygladała bosko - rano się budzisz i widzisz strach na wroble i myślisz sobie o "kórwa" kto to jest ....
tak więc w/g mnie to właśnie tapeciary są dla Ciebie piękne bo widzisz je tylko umalowane ...
na świecie jest mnóstwo pięknych dziewczyn a w wyborach miss swiata wybieraja własnie te przecietne ... - w sumie wyrwane z kontekstu nie wiem po co napisane :P
Reznik zauważyłeś jaka to strona? Chyba nie. Tu sięnie ocenia urody tylko talent aktorski. Takie PRZECIĘTNE teksty to sobie wypisuj na blogach albo na pudelku, a nie tutaj. Miejże chłopie litość!
na filmwebie tak czy inaczej ludzie oceniają zarówno talent aktorski i urodę :) ja uważam że jest zarównmo dobrą aktorką i piękną kobietą :)
Pani powyżej ma moje pełne poparcie. Zdecydowanie mamy podobny gust jeśli chodzi o aktorki :D Oczywiście, talent aktorski Jennifer dyskusji nie podlega. A za nazywanie jej urody "przeciętną" to bym normalnie na ubitą ziemię wyzwał :)
Nie ma w tym nic dziwnego...
Ja też sądze, że jest przeciętna,
a w 'Requiem dla snu' jest wyjątkowo słaba.
O żesz...! Żądam satysfakcji! W obronie urody oraz talentu Jennifer w te
pędy stanę!!!
Hm, chociaż pojedynkowanie z kobietą to tak nie bardzo, mimo że
równouprawnienie mamy ;)
A tak na poważnie - jeśli oczywiście można wiedzieć - jaką aktorkę uważacie
za piękną a przy tym utalentowaną?
No niestety ci co uważają Ją za przeciętną tylko napisać to potrafią :D. A odpowiedzieć na proste pytanie - jakie zadał kolega wyżej - czy moją riposte nie potrafią ...
ohhh rany, przeciez to jest chyba najpiekniejsza kobieta swiata, jest taka naturalna i oryginalna. nie jak te wszystkie malowane pudernice
Cóż, przykład jakby trochę... niefortunny. Co do talentu pani Cruz oczywiście czepiać się nie można, ale do urody - kwestia kontrowersyjna, gdyż jedni uważają ją za piękność właśnie, a drudzy mówią bez ogródek, iż jest... brzydka.
Ekhm, ja osobiście nie uważam Penelope za kobietę u urodzie nieciekawej, ale moim skromnym zdaniem są piękniejsze aktorki :)
Jak najbardziej jest seksowna dla męskiego oka,ale to nie portal
oceniający czyjąś urodę tylko talent aktorski.Jenniffer jest dobra,
ale nie tak jak Natalie Portman albo Michelle Pfeiffer.
Wszystkie trzy pani lubię,jednakże wedle mojej oceny.Powinna być
za nimi :D