Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

W kategorii najpiękniejsza kobieta hollywood nie ma sobie równych, na świecie są piękniejsze(miliony) kobiety.
W kategorii najgorsza aktorka, może nie plasuje się na pierwszym miejscu ale w pierwszej 10tce z pewnością. Jessica niestety nie jest tym cudem co jej koleżanki z fabryki snów (np Charlize Theron czy Monicca Belucci)

villemo8787

Głupszej opini nie syszałem, ten kto zadał ten temat jest skończonym id...ą.

MaxPayne

Po co się tak unosić??
Ja napisałam tylko że moim zdaniem Alba nie zasługuje na wysoką ocene, biorąc pod uwagę jej talent aktorski. Jest piękną kobietą i możliwe że najpiekniejszą na świecie, chociaż w moim mieście znalazłabym 50 kobiet w jej wieku, podreślam W JEJ WIEKU piękniejszych od niej i nie w pełnym makijażu ale naturalnie pięknych. Przestańcie się tak nią zachwycać.
Jest aktorką więc wypowiadamy się po całokształcie.
Dla mnie jest kiepską aktorką, może nie najgorsza ale jedną z gorszych.
I tylko i wyłącznie pod tym względem ją oceniam.

villemo8787

Theron i Belucci akurat są przecienymi aktorkami .
Alba jest śliczna (choć nie moj typ ,bo zbyt słodka) ,ale talentem nie grzeszy :)Jakich chcesz argumentów ? Gra jak kłoda,cóż można więcej powiedziec ?
Dla niektorych liczy sie piękna buźka w komplecie z seansem podczas ktorego zeżrą miske popcornu . Takie osoby (jak Max)musza istnieć i mogą sobie cenic wyżej Rambo niż ambitne kino ,ale błagam niech mówią za siebie . Uwierzcie,nie wszyscy są tacy ciemni .

rox16

No proszę panie "rox16", koleś który pozjadał " 7 rozumy". Brawo.....Theron to marna aktorka, akurat też ja lubię i uważam że jest jedna z najlepszych na świecie.
Jessica jest zbyt słodka ....... jak ja to lubię to nie nagana, to pochwała, czy wy tego nie rozumiecie, to komplement.
Kolego, wychodzisz na durnia, zrozum to, następny , który chciał zabłyszczeć.
Możesz sobie cenić "ambitne kino", wytłumacz cwaniaczku co to oznacza, a ja wolę popatrzeć na Jeesicę lub Rambo, albo na film z Van Damem.
Chyba to jasne i nikt mi tego nie zabroni i nie może tego negować.

rox16

Tak brawo ludzie pfff...
Mówicie że Alba ma tylko ładną buzie i jest baztalenciem heh
cuż... mówicie że głosuje się tu nie sprawiedliwie bo po ładnej buzi Alby ale tak nie jest tylko w przypadku Jessicy bo np. ta cała Alice ze Zmierzchu które ma miejsce? Jest w 100 Top a Alba nie więc dlaczego jeszcze się nie odczepiliście od niej??? Może dlatego że jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata? No właśnie mówicie żeby nie oceniać po urodzie a kto tego lepiej nie robi niż wy??? Zaniżyliście już jej ocene przez ładną buzię... I jeszcze jedno została zauważona w Obozie marzeń przez producentów przez talent a nie dziecięcą buzię aniołka...
Nie macie się kogoś utrzepić zróbcie to z innymi nieznanymi mi i wam wogule aktorkami w pierwszej 100 tytaj !!!