Jessica SimpsonI

Jessica Ann Simpson

7,3
985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Simpson

zero talentu. Nawet nie jest ładna. Wszystko co widzimy to plastik. Zęby... no bez jaj nikt nie ma idealnych zębów. Piersi - to wszyscy wiedzą, że sztuczne, mało tego chirurgowi powinni zakazać pracy w zawodzie. Totalnie spieprzył sprawę. Wiszą jej te cyce jak wory, odstają na boki.
Strasznie mi jej żal. W pracowniku miesiąca miała dwie "genialne" sceny. Pierwsza to jak siedzi z Vincem w restauracji. Siedzi nieruchoma z wywalonymi zebami. Równie dobrze można było tam posadzić manekina. Druga scena to na końcu filmu podczas balu. Stoi w suknie wieczorowej (w markecie!) cyce sterczą na boki, wiszą jak wory a ona stoi jak manekin z wywalonym zębami, Strasznie mi jej żal.

Alienpfk

Lol człowieku! Mam ogromną prośbę, pokaż nam zdjęcie Twojej dziewczyny/żony, bo skoro Jessica Simpson dla Ciebie jest pasztetem (tak mozna wywnioskowac po Twoim komentarzu), to twoja partnerka musi byc jakas boginia. No, chyba ze masz ich wiele, a imiona wszystkich koncza sie na jpg....

Alienpfk

No bez przesady. Może jest prosta jak kij od szczotki, ale:

- z pewnościa jest ładna (nawet, gdy duża część tego to plastik). Raczej nie miała operacji w wieku 15 lat, a pamiętam, że juz wtedy miała regularne rysy i ładną sylwetkę.

- głos naprawdę z wielkimi możliwościami. Dobiera sobie jednak głupie piosenki, więc nie umywa się do Xtiny albo Carey. Trudno jest konkurować z tymi dwiema paniami, jeśli nie ma się dobrych doradców muzycznych lub własnego talentu do pisania czegoś.

...Zęby ładne, więc je wywala. Nie przesadzaj z tym żalem. Trzeba mieć dużo szczęścia, by przy tak licho używanym mózgu trzepać taką kasę...