zero talentu. Nawet nie jest ładna. Wszystko co widzimy to plastik. Zęby... no bez jaj nikt nie ma idealnych zębów. Piersi - to wszyscy wiedzą, że sztuczne, mało tego chirurgowi powinni zakazać pracy w zawodzie. Totalnie spieprzył sprawę. Wiszą jej te cyce jak wory, odstają na boki.
Strasznie mi jej żal. W pracowniku miesiąca miała dwie "genialne" sceny. Pierwsza to jak siedzi z Vincem w restauracji. Siedzi nieruchoma z wywalonymi zebami. Równie dobrze można było tam posadzić manekina. Druga scena to na końcu filmu podczas balu. Stoi w suknie wieczorowej (w markecie!) cyce sterczą na boki, wiszą jak wory a ona stoi jak manekin z wywalonym zębami, Strasznie mi jej żal.
Lol człowieku! Mam ogromną prośbę, pokaż nam zdjęcie Twojej dziewczyny/żony, bo skoro Jessica Simpson dla Ciebie jest pasztetem (tak mozna wywnioskowac po Twoim komentarzu), to twoja partnerka musi byc jakas boginia. No, chyba ze masz ich wiele, a imiona wszystkich koncza sie na jpg....
No bez przesady. Może jest prosta jak kij od szczotki, ale:
- z pewnościa jest ładna (nawet, gdy duża część tego to plastik). Raczej nie miała operacji w wieku 15 lat, a pamiętam, że juz wtedy miała regularne rysy i ładną sylwetkę.
- głos naprawdę z wielkimi możliwościami. Dobiera sobie jednak głupie piosenki, więc nie umywa się do Xtiny albo Carey. Trudno jest konkurować z tymi dwiema paniami, jeśli nie ma się dobrych doradców muzycznych lub własnego talentu do pisania czegoś.
...Zęby ładne, więc je wywala. Nie przesadzaj z tym żalem. Trzeba mieć dużo szczęścia, by przy tak licho używanym mózgu trzepać taką kasę...