Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Zastanawiam sie właśnie jakiego koloru ma naprawdę oczy (które są cudne)
W Spacer po linie ma brąząwe, prawie, że czarne! ale w wielu sesjach jak oglądałam to miał zielone i niebieskie...
Jestem zdezorientowana

Klaudynka

O masz...;)
W ''walk the line'' grał Johnnego Cash'a, wiec nosił szkła kontaktowe , zeby mieć jego kolor oczu (brązowy) ..Tak na prawde ma cudowne zielono-niebieskie oczka..;))
;* for Joaq..
pozdr.

_Jacinda_

hmmm ja w sumie mam ten sam problem...Bo na kazdym zdjeciu wyglądają inaczej ;-)
Ale wydaje mi się,że to coś między szaro-niebieskim kolorem-bo zielonego jakoś tutaj nie widzę ;-)
W każdym razie i tak sa one cudne i czarujące ;-)

_Jacinda_

Tak , Jacinda sie nie myli. Ja gdzieś na jego angielskiej stronie wyczytałam że "very green" ale czy ja wiem....bardzo zielone to one nie sa. Porostu zdezorientował wszystkich tymi szkłami kontaktowymi. raz szare, niebieskie, brazowe, zielone itd.. ale ja bym sie trzymala wersji zielono-szaro-niebieskich oczu

Anness

http://www.dearjoaquin.com/gallery/displayimage.php?album=516&pos=6 [www.dearjoaquin.com/gal ...]

:))

_Jacinda_

też to widzałam wcześniej i wydaje się przekonywujące :)

Klaudynka

''Porostu zdezorientował wszystkich tymi szkłami kontaktowymi. raz szare, niebieskie, brazowe, zielone itd.. ''

wydaje mi się że on nosił szkła jedynie w "walk the line ''.
A z dośwadczenia wiem ze taki kolor oczu jak jego ma to do siebie,że w zależności od światła wygląda inaczej...;)

Jejku..my chyba nie mamy co robić..;D :D..zaraz ktoś tu wpadnie i nam wygarnie.. hihihihi.....

_Jacinda_

No znając świat zaraz ktoś tu nam wyjdzie:"Ej nie macie problemów??" i wyleje na nas kubeł zimnej wody ;-)
Ale co my w takim momencie zrobimy?
Olejemy taki komentarz i już ;P
Pozdrawiam Was wszystkich!

Sara_von_Krolock

Jak dla mnie to Joaquin ma zielone oczy.
Tak pomyslalam gdy zobaczylam go pierwszy raz (Gladiator) i od tego czasu ten kolor oczu stal sie moja mala obsesja :) Wtedy tez przyjrzalam sie dokladnie moim oczom i zauwazylam,ze sa brazowo-zielone! :)
Pozdrawiam :)