Jodelle Ferland

Jodelle Micah Ferland

7,6
4 205 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jodelle Ferland

... zagra Bree w Zaćmieniu, ciekawe co z tego wyjdzie, ale moim zdaniem nie bardzo pasuje do tej roli...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
oliaa

nie Bree, tylko ogólnie nowonarodzoną. za krotki oO

oliaa

no racja, nie bardzo pasuje.....;/// trochę inaczej wyobrażałam sobie "bandę" nowonarodzonych, jakoś tak... starzej;D ale zobaczymy, jak zrobią Jane w Księżycu w Nowiu, to podyskutujemy:)

Vampirex666

Zagrała w tylu horrorach to myślę, że da sobie radę w tak dalekoplanowej roli.

Bella_triks

ostatnio przez przypadek trafiłam na Gwiezdne Wrota i po głębszym zastanowieniu się doszłam do wniosku, ze na pewno nie będzie źle. Ładna dziewczynka i zdolna, ale okaże się dopiero w przyszłym roku...

oliaa

Moim zdaniem ona idealnie pasuje na Jane, a Dakota Fanning, ktora gra ta role, powinna bagrac Bree.

Mocking_Bird

no ona bardziej pasuje na Jane, przecież ona miała 8 lat i ciemne włosy a Dakota w ogóle jej nie przypomina. jestem rozczarowana wyborem Fanning do tej roli. ogólnie uważam, że księżyc w nowiu jest świetnie nakręcony. wszyscy Volturi idealnie wybrani (no oprócz Jane)

oliaa

Biorąc pod uwagę ilość horrorów, w których występowała sądze że będzie umiała wcielić się w Bree. Ale nie pasuje mi jej twarz do tej roli. Nie twierdzę że jest brzydka, ale piękna to ona nie jest, a takie są wampiry, prawda? I w ogóle to wyobrażałam sobie Bree trochę starszą, bo Jodelle jak dla mnie to na 15 lat nie wygląda.

Nikki_Beth

A moim zdaniem Jodelle jest piękną dziewczyną ma taką prawdziwą naturalną urodę a nie jak te wymalowane Selenki itp.

frycek49

ale i tak długo nie zabawi w zaćmieniu xD
Ale za sympatycznie wygląda na kogoś kto będzie miał czerwone oczy a w nich żadzę mordu...

ArabRab

Mi tam pasuję na Bree. Dakote zrobili bardzo dobrze, więc Jodelle też będzie dobra.

oliaa

Ona wogule nie pasuje do tej roli.
Fakt same horrory i wogule, ale ona jako wampir?
Nie pasuje do zmierzchu.
Wampiry ze Zmierzchu podobno maja być piekne, a Jodelle Nie jet ładna.

Ona jako Jane?
Zgłupieliscie?
Fuuu.
Dakota super sie wciela w jej role.
Jodelle wyglada jak 8 letnie dziecko!!

oliaa

Myślę, że Dakota super odegrała rolę Jane:) Mi się podobało.
Jodelle na pewno też super pokaże nam Bree

oliaa

po przeczytaniu "Drugie życie Bree Tanner" uważam,że ona w ogóle nie pasuje do tej roli. niby ma tyle lat co Bree,ale w ogóle nie wygląda.... i jest jakaś taka za słodka. miejmy nadzieję, że ją dobrze zrobią...

Katii

Może i ma taki wiek jak Bree, ale nie wygląda.
Myślę, że przyłożą się do charakterystyki.

oliaa

Moim zdaniem też troszeczke nie pasowała do roli Bree.

Kinia _film

co za różnica, skoro zagrała raptem z dwie minuty i równie dobrze w filmie mogło by w ogóle tej postaci nie być?