Jodelle Ferland

Jodelle Micah Ferland

7,6
3 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jodelle Ferland

... zagra Bree w Zaćmieniu, ciekawe co z tego wyjdzie, ale moim zdaniem nie bardzo pasuje do tej roli...

oliaa

nie Bree, tylko ogólnie nowonarodzoną. za krotki oO

oliaa

no racja, nie bardzo pasuje.....;/// trochę inaczej wyobrażałam sobie "bandę" nowonarodzonych, jakoś tak... starzej;D ale zobaczymy, jak zrobią Jane w Księżycu w Nowiu, to podyskutujemy:)

Vampirex666

Zagrała w tylu horrorach to myślę, że da sobie radę w tak dalekoplanowej roli.

Bella_triks

ostatnio przez przypadek trafiłam na Gwiezdne Wrota i po głębszym zastanowieniu się doszłam do wniosku, ze na pewno nie będzie źle. Ładna dziewczynka i zdolna, ale okaże się dopiero w przyszłym roku...

oliaa

Moim zdaniem ona idealnie pasuje na Jane, a Dakota Fanning, ktora gra ta role, powinna bagrac Bree.

Mocking_Bird

no ona bardziej pasuje na Jane, przecież ona miała 8 lat i ciemne włosy a Dakota w ogóle jej nie przypomina. jestem rozczarowana wyborem Fanning do tej roli. ogólnie uważam, że księżyc w nowiu jest świetnie nakręcony. wszyscy Volturi idealnie wybrani (no oprócz Jane)

oliaa

Biorąc pod uwagę ilość horrorów, w których występowała sądze że będzie umiała wcielić się w Bree. Ale nie pasuje mi jej twarz do tej roli. Nie twierdzę że jest brzydka, ale piękna to ona nie jest, a takie są wampiry, prawda? I w ogóle to wyobrażałam sobie Bree trochę starszą, bo Jodelle jak dla mnie to na 15 lat nie wygląda.

Nikki_Beth

A moim zdaniem Jodelle jest piękną dziewczyną ma taką prawdziwą naturalną urodę a nie jak te wymalowane Selenki itp.

frycek49

ale i tak długo nie zabawi w zaćmieniu xD
Ale za sympatycznie wygląda na kogoś kto będzie miał czerwone oczy a w nich żadzę mordu...

ArabRab

Mi tam pasuję na Bree. Dakote zrobili bardzo dobrze, więc Jodelle też będzie dobra.

oliaa

Ona wogule nie pasuje do tej roli.
Fakt same horrory i wogule, ale ona jako wampir?
Nie pasuje do zmierzchu.
Wampiry ze Zmierzchu podobno maja być piekne, a Jodelle Nie jet ładna.

Ona jako Jane?
Zgłupieliscie?
Fuuu.
Dakota super sie wciela w jej role.
Jodelle wyglada jak 8 letnie dziecko!!

oliaa

Myślę, że Dakota super odegrała rolę Jane:) Mi się podobało.
Jodelle na pewno też super pokaże nam Bree

oliaa

po przeczytaniu "Drugie życie Bree Tanner" uważam,że ona w ogóle nie pasuje do tej roli. niby ma tyle lat co Bree,ale w ogóle nie wygląda.... i jest jakaś taka za słodka. miejmy nadzieję, że ją dobrze zrobią...

Katii

Może i ma taki wiek jak Bree, ale nie wygląda.
Myślę, że przyłożą się do charakterystyki.

oliaa

Moim zdaniem też troszeczke nie pasowała do roli Bree.

Kinia _film

co za różnica, skoro zagrała raptem z dwie minuty i równie dobrze w filmie mogło by w ogóle tej postaci nie być?