Jorge BlancoIV

Jorge Blanco Güereña

8,2
607 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jorge Blanco

Poprostu się w nim zabujałam. on jest t megaa przystojny ;-) Wszystko bym dała żeby mieć takiego chłopaka.

TiniStoessel

Eh nie tylko ty ;) przystojniak. Uwielbiam go jestem na maksa w nim zabujana. No ale niestety na wzdychaniu się zakończy ;). Zazdroszczę jego dziewczynie ♥

evawei

Ja tak samo. Takiego chłopaka mieć przy sobie. Poprostu marzenie***** Chciałabym bardzoo ale to bardzoo poznać.

TiniStoessel

eh musimy się nacieszyć tym co mamy w Polsce ;) albo wyjechać daleko stąd

evawei

Szkoda tylko że w Polsce nie ma takiego Jorga Blanca. ;-)

TiniStoessel

skąd wiesz ;) trzeba poszukać

evawei

A mnie to najbardziej dziwi to ze w "violettcie" żadna dziewczyna oprócz Violi z nim nie lata

Madzik0_0

może wszystkie wiedzą że nie dadzą rady go zdobyć :P ale może wtedy by się viola opamiętała bo trzeba być głupim albo ślepym żeby mieć takie dylematy jak ona ma

evawei

(SPOILER) W 2 serii Violetty trochę się zmieni bo zamiast Leon uganiać się za Violettą , to ona będzie za nim latać a w jego życiu pojawi się nowa dziewczyna Valerie ( jakoś tak )

Phyill

Kto to jest ta Valeria???

Madzik0_0

SPOILER --------------------> podobno jego kuzynka

evawei

Nope. Ta dziewczyna ma na imię Lara i nie jest jakąkolwiek rodziną Leona, ale to prawda, że się w nim zabuja i będzie chciała odebrać go Violi. Ale sytuacja się jeszcze bardziej skomplikuje, bo w Studio pojawi się nowy chłopak - Diego, i on od początku zacznie podrywać Violettę XD

esteckiewicz1

czemu wszystkie telenowele muszą być takie skomplikowane -.- ehhh

esteckiewicz1

tak prawda Leon będzie chodził z Violettą a później się pokłócą o tego Dieg'a i Leon będzie z Larą;(

esteckiewicz1

Aaa byłabym zapomniała Diego spiskuje z Ludmiłą.

09kaja04

No ta Lara mnie na maxa wkurza, wgl to Viola powinna z nim być <3
Spojler ---------------------> W 2 sezonie Leon na początku będzie z Violettą, Potem się pokłócą no bo sie Diego pojawi, I potem leon pozna tą Larę. W domu Violetty pojawi sie Esmeralda, ona będzie tak jakby zakochana w Germanie. Ramallo będzie taki na luzie o.O
Wszyscy dowiedzą sie że Jade śpiewa. ;o

TiniStoessel

tylko nie rzygnijcie tęczą ;]