Katarzyna Wołejnio

5,5
175 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Wołejnio

Takie ploty krążą po IMDB, nie za stara aby?

_Andrzej_

Ma 37 lat, to nie taka stara, jak się ja dobrze wystylizuje to będzie wyglądać jakby miała 20 pewnie.

_Andrzej_

Staro nie wygląda, a Valeria nie przypuszczam aby miała mniej niż 30. W końcu w "Czerwonych ćwiekach" była zaprawioną w boju weteranką, dodatkowo wysoką i muskularną, a jak wiadomo awanturnicze życie nie wpływa zbytnio na urodę. Swoją drogą Conan też wtedy miał bliżej do 40 niż do 30, a ten Momoła wygląda bardziej jak Conan z czasów złodziejskiej kariery w Zamorze niż jako doświadczony, od stóp do głowy pokryty bliznami, całe życie nie wylewający za kołnierz rębajło.

_Andrzej_

mam nadzieję że chociaż włosy jej po kolor zrobią i ma kobita odpowiednią posturę bo Valeria to była wojowniczka a nie modelka chucherko.

_Andrzej_

Wiek nie jest problemem sam w sobie, tylko że Wołejnio jest... no po prostu brzydka (nazwijmy rzecz po imieniu). Przynajmniej tak wnioskuję z tych kilku zdjęć, co sobie w necie znalazłem. Może na filmie będzie robić lepsze wrażenie niż na fotografiach, ale póki co nie mam dobrych przeczuć.
Pamiętacie "Conana Barbarzyńcę" ze Schwarzeneggerem (głupie pytanie, kto by nie pamiętał)? Było tam pełno urodziwych niewiast i tylko jedna Valeria (czyli najważniejsza z nich) odstawała urodą od reszty. Tylko ona była urody raczej niezbyt zachwycającej. Głupio by było, jakby w nowym filmie ta sytuacja się powtórzyła.

al_jarid

Widział ty kiedy brzydką kobietę?
Ja rozumiem, gusta są różne i pani Wołejnio może akurat pod twój nie podchodzi, ale żeby od razu ją nazywać brzydką to przegięcie. Jak na moje oko kobita ma wszystko na swoim miejscu.