Kate ToddII

6,8
170 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Todd
laleczka_Chuckie

skąd to niby wiesz? przeczytałeś w pisemku dla dziewczynek czy może sugerujesz się jakąś rolą w filmie?

użytkownik usunięty
arsenallfan

Za dobrą aktorką to ona chyba nie jest? W końcu mozemy ją zobaczyć jedynie w "radjostacji roscoe"...Kto tak naprawde wie jak wypadła by w innych produkcjach?? Jedyne co mozemy stwierdzic to, że jest suuper laską :]

użytkownik usunięty

" Jedyne co mozemy stwierdzic to, że jest suuper laską :] " nono , całkiem całkiem niezłą :D:D

doooookładnie , potwierdzam co so joty !@ :D

laleczka_Chuckie

Ona jest przesliczna i ma dopiero 18 lat!dajmy jej czas bysie wykazała jako aktorka.napewno bedzi znakomita i sexowna katorką

laleczka_Chuckie

Mi się bardzo podoba ;) Nie wiem niby dlaczego ma być nudna. Może ją znasz i wiesz, ja niestey nie ale wydaje mi się że jest symatyczna :) A zresztą wydaje mi się że będzie dobrą aktorką :D

lily_6

Nie BęDZIE a JEST:) Ja lubię ją właśnie za rolę w Radiostacji Roscoe.

laleczka_Chuckie

ona jest nudna? ona jest nudna?! no dobra nie wiem czy jest nudna czy nie ale wiem ze jest super aktorka. widzialam ja w Radiotacji Roscoe (kocham RR!!!) i w jednym odcinku Blake Holsey. jest naprawde swietna aktorka i wiem ze zrobi kariere zarowno aktorska jak i muzyczna. KATE JESTEŚ SUPER!!!!!!

moska3

Z TYM SPIEWANIEM TO FAKTYCZNIE JEST NIEZŁA, LAE JAK SPIEWA PO ANGIELSKU, CZYLI BEZ DUBBINGU. W POLSKIEJ WERSJI JEJ GŁOS BRZMI BIEDNIE NIEPRZYJEMNIE I SZTUCZNIE. KTO WOGÓLE JĄ DUBINGUJE/ JAKAŚ AMATORSZCZYZNA.... A RR NIE LUBIE......

moska3

moska 3 również jestem fanjką RR kochany serial...mozesz mi powiedzieć a którym odcinku blake holsey grała i kogo grała kim tam była?? bo nie miałam okazji widzieć...a moze znasz jeszcze którys film z jej u działęm??z góy dzieki za odpowiedź pozdrawiam:)

stokrotna

kate todd grala Cassie, przyjaciolke Madison czyli bardzo wredna babe. nie wiem dokladnie ktory to byl odcinek, ale chyba pierwszy, bo joasie zaczela chodzic do blake holsey. nie znam wiecej filmow z jej udzialem. Ja tez jetem fanka rr. pozdro:)