skąd to niby wiesz? przeczytałeś w pisemku dla dziewczynek czy może sugerujesz się jakąś rolą w filmie?
Za dobrą aktorką to ona chyba nie jest? W końcu mozemy ją zobaczyć jedynie w "radjostacji roscoe"...Kto tak naprawde wie jak wypadła by w innych produkcjach?? Jedyne co mozemy stwierdzic to, że jest suuper laską :]
" Jedyne co mozemy stwierdzic to, że jest suuper laską :] " nono , całkiem całkiem niezłą :D:D
Ona jest przesliczna i ma dopiero 18 lat!dajmy jej czas bysie wykazała jako aktorka.napewno bedzi znakomita i sexowna katorką
Mi się bardzo podoba ;) Nie wiem niby dlaczego ma być nudna. Może ją znasz i wiesz, ja niestey nie ale wydaje mi się że jest symatyczna :) A zresztą wydaje mi się że będzie dobrą aktorką :D
ona jest nudna? ona jest nudna?! no dobra nie wiem czy jest nudna czy nie ale wiem ze jest super aktorka. widzialam ja w Radiotacji Roscoe (kocham RR!!!) i w jednym odcinku Blake Holsey. jest naprawde swietna aktorka i wiem ze zrobi kariere zarowno aktorska jak i muzyczna. KATE JESTEŚ SUPER!!!!!!
Z TYM SPIEWANIEM TO FAKTYCZNIE JEST NIEZŁA, LAE JAK SPIEWA PO ANGIELSKU, CZYLI BEZ DUBBINGU. W POLSKIEJ WERSJI JEJ GŁOS BRZMI BIEDNIE NIEPRZYJEMNIE I SZTUCZNIE. KTO WOGÓLE JĄ DUBINGUJE/ JAKAŚ AMATORSZCZYZNA.... A RR NIE LUBIE......
moska 3 również jestem fanjką RR kochany serial...mozesz mi powiedzieć a którym odcinku blake holsey grała i kogo grała kim tam była?? bo nie miałam okazji widzieć...a moze znasz jeszcze którys film z jej u działęm??z góy dzieki za odpowiedź pozdrawiam:)