Jest aktorem takim samym jak np.Paweł Małszyński.Umie dobrze grać,ale niestety gra w szmirach.Jest bardzo przystojny,ale nigdy nie przebije Deppa,pod względem wyglądu,talentu i całokształtu.Ja licze się z Waszym zdaniem dlatego dalegam,aby jego kosmiczne fanki na mnie nie naskakiwały.
Dałam mu 8\10...
Liczcie się też z tym że może jeszcze zainponuje mi w jakimś naprawdę dobrym filmie.Daje mu 8\10 za gre aktorską,9\10 za wygląd,a za całokaształ 8\10.
Pozdrawiam!
ps.To jest NAPRAWDE dobry aktor...ale gra w szmirach...(bo nie kazdy jego fim to szmira.)
odejmij filmy Deppa w których maczał palce Burton i zobaczysz, że bez Burtona Depp był by nikim więcej niż np. Paul Walker(pod względem popularności)
No właśnie nie...filmy Burtona są dobre i to nawet bardzo,ale lepszy film to np. Marzyciel,a rezyserem Marzyciela nie był Burton.
Pozdrawiam
MATRIX to jest szmira?????????
:/:/
Deep jest ladniejszy od Keanu? <hahaha>
zalllllllllllllll!!!!!!!!!!!!
nie no zalamalam sie :/ <haha>
kosmiczne fanki :
Czy ja napisałam że Matrix to szmira?
pierwszą część Matrixa obejzałam i mi sie baardzo podobała.Ale 2 pozostałe to szmira.Johnny Depp jest ładniejszy od Keanu przynajmniej dla mnie.
I wygląda na to że jesteś kosmicznych fanem\fanką.
Pozdrawiam
Wymien te " szmiry " ok?
Depp byl by nikim bez Burtona
A Keanu gral w wielu dobrych , bardzo dobrych filmach
a jak w kazdej karierze aktora zdarzaja sie slabsze kreacje
Szmiry...a Matrix? , a Adwokat Diabla? a Dracula? a .... wiele innych za dlugo wymieniac :)
Pozdrowienia
PS wymien te szmiry
No to np.Matrix Reaktywacja i mmatrix rewolucje...mnie sie to nie podoba bo jestem dziewczyną,a nie widze w tym filmie nic szczególnego,cały czas sie biją...Nie zgodzę się z tym że Deppa nie był by tak znany bez Burtona.I wątpie abyś ty wiedział,bo nawet nie wiesz jak pisze się jego nazwisko,w pierwszej odpowiedzi napisałes ,,Deep''...
Pozdrawiam
ps.PRZECIEZ MOWIE ZE NIE WSZYSTKIE JEGO FILMY TO SZMIRY,NAWET WSZYSTKICH DO KONCA NIE OBEJRZALAM!!!
To bylo do mnie? ;P
Ja tez jestem dziewczyna i mi sie Matrix'y (wszystkie) podobaja :)
a wymienisz te szmiry? :) Prosze ;P <prosi>
- Matrix
- Matrix Reaktywacja
- Matrix Rewolucje
- Adwokat Diabła
- Przez Ciemne zwierciadło
- Constantine
- Speed
- Drakula
- Niebezpieczne związki
- Moje własne Idaho
- Szalona wyprawa Billa i Teda
- Dom nad jeziorem
- Poprzednia noc
- Spacer w chmurach
- Dotyk przeznaczenia
Nie widzę żadnego gniota :) A mógłbym listę uzupełnić jeszcze.
Reeves a Depp tu zupełnie inni aktorzy. Depp gra w kostiumowych rolach co o jakieś 60% ułatwia mu tworzenie innych postaci, a do tego dochodzi znakomity reżyser(czyt. Burton) który mu w tym również pomaga.
Depp jest ladniejszy? <hahaha>
NIE JESTEM "KOSMICZNA FANKA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do matrixa to wszystkie czesci sa suuuper!
a mi osobiscie najbardziej sie podobaly wlasnie walki xD
w piatek na TVN rewolucje ;]
pozdro:*:*:*
To prawda, Matrixa części są wszystkie superrrrr !
Z szajbą się całkowicie zgadzam, do tej listy jeszcze spokojnie można dodać filmy :) np. Sezon Rezerwowych też bardzo dobry film :)
a ja się nie zgadzam ze 2 i 3 matrixa były dobra,może nie szmira ale to takie popłuczyny po jedynce,jedyne co tam można oglądać to faktycznie walki
no ale wszystkie inne filmy są świetne + Na fali
Cała trylogia jest rewelacyjna! A do listy koniecznie trzeba dodać Scanner Darkly, Piętno Minnesoty, Mały Budda i tak powoli uzbiera na się cała filmografia :)
Autor mnie uraził co do osoby Reevesa przyrównując go do Małaszyńskiego sorry ale ten aktora prezentuje tak niski poziome że szkoda słów, ona dostaje czasem dobre role ale to ona nie umie grać :P co do tych szmir no nie przesadzaj jeśli nawet filmografia Reevesa nie błyszczy tak jak innych bardzo utalentowanych aktorów to i tak ma czym się pochwalić. Do reszty mówicie że Deppa nie było by bez Burtona to wiecie co ale Keanu nie było by gdyby nie zaufali mu Wachowscy więc kiepski to argument w końcu każdy aktor potrzebuje takiego przełomowego filmu który pozwoli stać mu się kimś więcej. Jestem jego fanką ale czasem trzeba zastosować trochę samokrytycyzmu.
Pozdrawiam
przepraszam,ale skoro porównujesz Keanu Reevesa do polskiego "aktora" to ja może nawet nie bede tego komentowac...
Nie no sorry...Małaszyński to fatalne porównanie.
Sorki,źle to porównałam,Małaszyński to nic w porównaniu z Reevesem.:/
Grał w 3 szmirach,Matrix,matrix i jeszcze raz Matrix.
Ale aktor z niego dobry,jeśli nie bardzo dobry...
ps.Szukam od dawna filmu w którym Reeves wcielił się w postać agenta i zaprzyjaznil sie z gangsterem...jakos tak to szło,z góry dzięki za odpowiedź
"ps.Szukam od dawna filmu w którym Reeves wcielił się w postać agenta i zaprzyjaznil sie z gangsterem...jakos tak to szło,z góry dzięki za odpowiedź"
Na fali(1991)
Tak Szajba dawał radę ale nie oszukujmy się bez tego filmu nie zaistniałby na prawdę.
Joon rozumiem że każdy ma różne gusta ale nie wytrącaj z równowagi jego fanów nazywając ten film szmirą później wielce tacy zdziwieni że go jak to nazwałaś kosmiczne fanki cię atakują. Czytam ten twój wpis i powiem wprost kupy się nie trzyma dajesz mu 9/10 za aktorstwo ale uważasz że gra w sz.. to za tyś mu dała to 9 ja się pytam skoro jedne z jego najważniejszych filmów nazywasz sz.. bez konkretnych argumentów :P:P:P
No jak "Grał w 3 szmirach,Matrix,matrix i jeszcze raz Matrix", skoro wcześniej piszesz: "Czy ja napisałam że Matrix to szmira?
pierwszą część Matrixa obejzałam i mi sie baardzo podobała." Ktoś tu sie pogubił:)
A jeżeli chodzi o zaistnienie, to może jestem "wiekową":) fanką Keanu, ale on tak naprawdę pokazał klasę i "zaistniał" już w 1994 roku w filmie "Speed".
Ps: Ten film to pewnie: "Na fali" (Point Break)
A jeżeli chodzi o zaistnienie, to może jestem "wiekową":) fanką Keanu, ale on tak naprawdę pokazał klasę i "zaistniał" już w 1994 roku w filmie "Speed".
Po Speed ? tak to ciekawe czemu wszyscy go kojarzą z Matrixem ten film przyniósł mu dopiero ogromną popularność.
Tak, po Speed:)
Kiedyś (dobrze to pamiętam) większość kojarzyła Deppa z Edwardem Nożycorękim, a teraz z Piratami z Karaibów :) Czasy się zmieniają.
Oczywiście Matrix to OLBRZYMI sukces Keanu, ale Speed był kinowym przebojem lat 90, w samych stanach zarobił ponad 120 milionów dolarów:)
Dobra nie jestem użytkownikiem który chce się sprzeczać o bardzo błahe sprawy i wnioskuje tylko jedno z naszych postów dla ciebie jego przełomowym filmem jest Speed bo po prostu jesteś od mnie starsza ale ja żyje krócej i dla mnie tym filmem jest Matrix może być jak coś nie wiem uraziłam cię czymś to sorry ale nie chce się nie potrzeba sprzeczać bo mnie interesuje czemu osoba dała za grę aktorską Keanu - 8 (przedtem napisałam 9 moje nie dopatrzenie )skoro uważa że gra w sz.... :P:P
Dobra pogubiłam się ludzie...:P
Powiedziałam tylko że Matrix to dla mnie szmira.I na samym początku nie wymieniałam Matrixa w szmirach,a dopieto później napisałam ze Matrix to szmira,ale każdy ma różne gusta...Wcale nie uważam że aktor z niego nędzny wręcz przeciwnie...:P
Matrix jeden nawet fajny był :D
Nie uraziłaś mnie, każdy ma prawo do swojego zdania:) i chciałabym tylko sprostować, że nie jestem "wiekową staruszką":) Pozdrawiam wszystkich fanów Reevsa i Deppa:)
bardzo sredni aktor - strasznie kwadratowy, sztywny, praktycznie zawsze gra tak samo. nie mowie, że w takich samych filmach tylko że tak samo, a to różnica. warsztatowo 5/10, kariere zawdzięcza tylko i wyłacznie sukcesowi matrixa, no i rzeszom nastoletnich fanek szczajacym w gacie na jego widok.
Ramos ty sie odwal od Karoli !
To ze Tobie Keanu nie przypadl do gustu to nie musisz jej obrazac!
Ty ja sledzisz czy co? Cokolwiek ona napisze to ty odpisujesz.... ;P
A tak nawiasem mowiac to CIEBIE TEZ NIKT NIE PROSIL O ZDANIE!
Pzdr :*
Patrz kazdy jego komentarz zawiera przeklenstwa
i wez z nim pisz ;D
Jak sie nauczy pisac normalne slowa to pogadamy ;]
Pozdrawiam:*