Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

czemu on w żadnym filmie z późniejszych lat nie grał męszczyznę w związku z młodą kobietą? zna ktoś taki film?

katja_18

Jeśli o to pytasz to nie znasz dobrze jego życiorysu!

użytkownik usunięty
elunia1w

Elunia nie chce być czepliwą jędzą, ale nawet jak ktoś go lubi nie musi znać jego życiorysu...
Ad. nie mam pojęcia

Masz rację i nie jesteś "czepliwą jędzą".Nie chciałam być nieuprzejma,tylko odesłać Cię do przeczytania informacji o jego życiu.Odebrałaś inaczej,więc znaczy,że błąd popełniłam ja, bo nie napisałam wystarczająco czytelnie. Jeśli Cię interesuje moja opinia,to są dwie możliwości:1- przykre doświadczenia w życiu prywatnym,które nie pozwalają przyjąć takiej roli, lub 2-Nikt nie oferuje mu takiej roli,bo lepiej się sprzedaje jako "samotnik".

użytkownik usunięty
elunia1w

Elunia czytaj uważnie, nie jestem załozycielką temtu, ale mnie też bardzo ta kwestia interesuje:-D.
jakoś tak mam ,ż nigdy nie potrafie się zamknąć i zawsze jestem pyskata i gadatliwa,także czesto wychodze na nietaktowną krowę:-D
Sądzę,ze moze po trochu jedno i drugie?

nie jest tak źle jak myślisz a pytać zawsze można.Nawet trzeba.Szukanie odpowiedzi to oznaka inteligencji.Tak więc głowa do góry i nie przejmuj się niczym,bo przynajmniej ja się nie czuję urażona. ;o)

użytkownik usunięty
elunia1w

To dobrze,że niczym nie uraziłam, bo czasem z kims rozmawiam,aż nagle ta osoba wybiega oburzona.:-D
Masz absolutna rację-kto pyta nie błądzi.

I tym optymistycznym akcentem możemy zamknąć ten temat ;o)