co ona robi w freddyVSjason???!!! boze wiem ze to nieładnie ale czy piosenkarze nie moga trzymac sie swojego zawodu tylko wpierniczać w branże filmową??? już wystarczył busta w halloween, dość, protestuje!
To poprostu komercja,znane nazwiska przyciągaja wiecej małolatów do kin i wiecej kaski wpadnie.Ale akurat Kelly mi nie przeszkadza :)
Mi się to nawet podoba, że piosenkarze grają w filmach! Ale to zależy czy umieją grać! Kelly akurat zagrała dobrze, zresztą Busta Rhymes w Halloween: Ressurection też. PzDr.
czekałem na Freddy'iego długo zeby zobaczyc jak gra Kelly i nawet dobrze sobie poradzila ... nie mowie ze to obiecująca aktorka młodego pokolenia ale zagrała dobrze ;) pzdr Dean ;)
gdybyś ty dostał taką propozycje żębyś zagrał w filmie.... nie poszedł byś na to .. bo ja tak ... spójrz na hilary duff śpiewa i gra ... dobrze jej to idzie a nikt jej się nie czepia , pracuje z przystojniakami i zarabia dużą kase !!
Nie porownow Kelly do Hilary !! To dwie ruzne osoby a Hilary nie umie grac dobrze jej poszlo jedynie w Lizzie Mcguiere a reszta to tylko "złote maliny" sie sypaly a glos w piosenkach ma przecietny
KURDE zaden przecietny glos! a filmach tez umie grac! dobra nie zebym byl, jej fanem czy cos, ale nie lubie jak sie ludzie slawnych czepiaja.. caly swiat jej slucha ale ona ma przecietny glos.. pfff to czemu w polsce tak wiele piosenkarek ma PIEKNE glosy i zadna nie jest znana za granica procz Mandaryny, i Edyty Górniak? wez sie schowaj z takimi tekstami chyba ze sam potrafisz lepiej grac i spiewac, albo od razu rzuc sie w gówno..